dklovedoctor Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 13 ώρες πριν, witty είπε Καλημέρα, κρεβάτι + στρώμα (χαρίζονται). - Κρεβάτι : 197 x 98 x 36 εκατοστά. - Στρώμα : 190 x 90 x 19 εκατοστά (το στρώμα έχει λερωθεί και στις δύο πλευρές + αγοράστηκε πριν 15 χρόνια, αν και τα τελευταία 4 - 5 χρόνια βρίσκεται σε αχρησία). Δεν είναι απαραίτητο να παραληφθούν και τα 2. Παραλαβή από Βύρωνα Αττικής. Εάν υπάρξει ενδιαφέρον από 2 ή περισσότερα μέλη, θα γίνει κλήρωση κάνοντας χρήση της ιστοσελίδας random.org Καλησπέρα, αν δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο συνφορουμίτη, θα ήθελα το κρεβάτι, χωρίς το στρώμα, για το χωριό. Στέλνω και pm. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
polog40 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, haris_216 είπε Δόθηκε στον @polog40 Ελπίζω να του φανεί χρήσιμο Παρέλαβα και ευχαριστώ πάρα πολύ τον @haris_216. Θα αξιοποιηθεί σίγουρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
georgios65 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 7 ώρες πριν, tigergreg είπε Επαναχαριζω το λαπτοπ fujitsu siemens amilo d 1845 γιατι δυστυχως λειπει το DVDRW και δεν μπορω να βαλω τα οριτζιναλ win xp. Το καθαρισα εσωτερικα και προσθεσα νεο τροφοδοτικο 20V 8A 160W με το ιδιαιτερο 4πινο βυσμα και ειδα οτι λειτουργει, Εχει μικροσπασιματα στις γωνιες του και εκτος απο το DVDRW λειπει η μπαταρια και ο σκληρος συν 5-6 βιδακια για το κατω καπακι. Παραλαβη το ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ.... Γρηγόρη ἐκδηλώνω τό ἐνδιαφέρον μου, ἐάν καί ἐφόσον δέν ζητηθεῖ ἀπό κάποιο ἄλλο μέλος. Εὐχαριστῶ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Doubt Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, tigergreg είπε Αποθηκευμενα 14 χρονια εντελως καινουργια αλλα εχουν βγαλει το μαμημενο κολητικο. 1.Το μικροτερο ασυρματο ποντικι στον κοσμο DICOTA RACER με το στικακι του. Στέλνω ερώτημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 8 ώρες πριν, tigergreg είπε Σημερα αρχισα νεα ανασκαφη για ενα καλωδιο που μου ζητησε ο Βλασης και εχω βρει ενα σωρο πραγματα εκτος απο το καλωδιο.... ΑΥΤΑ ΠΑΚΕΤΟ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΛΥ.... 1.Μπλε βαση με τροφοδοτικο απο ασυρματο panasonic dect kx-tg 1311 blue. Η συσκευη αγνοειται.... 2.Ασυρματο panasonic dect kx-tg1611 black-white gr μονο η συσκευη σχεδον καινουργια. Η βαση με το τροφοδοτικο αγνοουνται.... 3.Ασυρματη συσκευη πληρης panasonic dect kx-tg1611 black gr που ειχα παρει εδω και δεν δουλευει η οθονη σε καλη κατασταση με μπαταριες αγνωστης λειτουργικοτητας. Παραλαβη το ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΟ ΔΥΝΑΤΟΝ ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΧΙ ΧΑΣΟΜΕΡΗΔΕΣ.... Με ενδιαφέρει το πακέτο, αν δεν το θέλει κάποιο άλλο μέλος για άμεση χρήση (αν και κανένα σετ δεν είναι πλήρες). πμ. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DarkVespaStar Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Στις 26/5/2022 στις 8:01 ΠΜ, STELLIOS είπε χαριζεται το γνωστο πληκτρολογιο της apple με μικρο προβλημα στη μπαταρια νομιζω διορθωνεται πολυ ευκολα δεν το εχω χρησιμοποίησει θα ηθελα να το παρει καποιοσς που να το χρησιμοποιησει ο ιδιος οχι να το επαναχαρισει παραλαβη απο Χολαργος Παρελήφθη έχθες αλλά λόγω babysit δεν πρόλαβα να το δοκιμάσω! Ευχαριστώ πολύ πάντως τον Στέλλιο! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Locke_John Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 9 ώρες πριν, dklovedoctor είπε Καλησπέρα, αν δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλο συνφορουμίτη, θα ήθελα το κρεβάτι, χωρίς το στρώμα, για το χωριό. Στέλνω και pm. Αν χρειαστείτε κ στρώμα μονό σε πολύ καλή κατάσταση καθαριότητας, έχω ένα. 6 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
TasSou Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Χαρίζεται το Edimax EK-PA2C Mini KVM. Ό,τι φαίνεται στην φωτό. Όταν αποθηκεύτηκε λειτουργούσε. Φιλικά, Κρατημένο για @nikolinoss Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από TasSou 9 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Xand Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Κωδικός έκπτωσης 10% για αγορά οικιακών συσκευών από Πλαίσιο. Ισχύει έως 15/6. 2. Ρεζέρβα ανάγκης από παλιό (δεν ξέρω αν κάνει σε πιο καινούργια) fiat/lancia, αχρησιμοποίητη. Δόθηκε 3.κεραια εξωτερικού χώρου wifi no name κρατημενη 4. Κεραία TP-LINK TL-ANT2414A κάτι κουδουνίζει μέσα αλλά λειτουργούσε κανονικά κρατημενη 5. Ericson g30e VOICE BOX με τροφοδοτικό και manual. 6.Καμια 35αρια θήκες CD. 7.pc card με 2 usb και 2 firewire κρατημενη 8.τροφοδοτικο lamtech 9.Casio fx-82ms άριστο δοθηκε 10. Ράδιο-cd αυτοκινήτου δόθηκε Τελευταία φορά όλα δούλευαν σωστά. Είναι στην αποθήκη καιρό και δεν υπάρχει χρόνος να τα τσεκάρω, όσοι ενδιαφερθούν το λαμβάνουν υπόψη. Παραλαβή μόνο από Μαρούσι. Δεν κρατώ απαραίτητα σειρά προτεραιότητας. Spoiler Επεξ/σία 31 Μαΐου 2022 από Xand 10 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 3 λεπτά πριν, Xand είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Κωδικός έκπτωσης 10% για αγορά οικιακών συσκευών από Πλαίσιο. Ισχύει έως 15/6. 2. Ρεζέρβα ανάγκης από παλιό (δεν ξέρω αν κάνει σε πιο καινούργια) fiat/lancia, αχρησιμοποίητη. 3.κεραια εξωτερικού χώρου wifi no name 4. Κεραία TP-LINK TL-ANT2414A κάτι κουδουνίζει μέσα αλλά λειτουργούσε κανονικά 5. Ericson g30e VOICE BOX με τροφοδοτικό και manual. 6.Καμια 35αρια θήκες CD. 7.pc card με 2 usb και 2 firewire 8.τροφοδοτικο lamtech 9.Casio fx-82ms άριστο 10. Ράδιο-cd αυτοκινήτου Τελευταία φορά όλα δούλευαν σωστά. Είναι στην αποθήκη καιρό και δεν υπάρχει χρόνος να τα τσεκάρω, όσοι ενδιαφερθούν το λαμβάνουν υπόψη. Παραλαβή μόνο από Μαρούσι. Δεν κρατώ απαραίτητα σειρά προτεραιότητας. Καλημέρα Θα με ενδιέφεραν το 9 & το 10. Στέλνω πμ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Errik Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 25 minutes ago, Xand said: Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Κωδικός έκπτωσης 10% για αγορά οικιακών συσκευών από Πλαίσιο. Ισχύει έως 15/6. 2. Ρεζέρβα ανάγκης από παλιό (δεν ξέρω αν κάνει σε πιο καινούργια) fiat/lancia, αχρησιμοποίητη. 3.κεραια εξωτερικού χώρου wifi no name 4. Κεραία TP-LINK TL-ANT2414A κάτι κουδουνίζει μέσα αλλά λειτουργούσε κανονικά 5. Ericson g30e VOICE BOX με τροφοδοτικό και manual. 6.Καμια 35αρια θήκες CD. 7.pc card με 2 usb και 2 firewire 8.τροφοδοτικο lamtech 9.Casio fx-82ms άριστο 10. Ράδιο-cd αυτοκινήτου Τελευταία φορά όλα δούλευαν σωστά. Είναι στην αποθήκη καιρό και δεν υπάρχει χρόνος να τα τσεκάρω, όσοι ενδιαφερθούν το λαμβάνουν υπόψη. Παραλαβή μόνο από Μαρούσι. Δεν κρατώ απαραίτητα σειρά προτεραιότητας. Ενδιαφέρομαι για το 3 και το 4 Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
MessengerOfGood Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 31 λεπτά πριν, Xand είπε Χαρίζονται τα παρακάτω: 1. Κωδικός έκπτωσης 10% για αγορά οικιακών συσκευών από Πλαίσιο. Ισχύει έως 15/6. 7.pc card με 2 usb και 2 firewire Ενδιαφέρον για #7 και #1 (εφόσον η έκπτωση ισχύει και για κλιματιστικά που θέλω να πάρω ένα). πμ Επεξ/σία 27 Μαΐου 2022 από MessengerOfGood Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nikolinoss Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 3 ώρες πριν, TasSou είπε Καλησπέρα. Χαρίζεται το Edimax EK-PA2C Mini KVM. Ό,τι φαίνεται στην φωτό. Όταν αποθηκεύτηκε λειτουργούσε. Φιλικά, Με ενδιαφέρει, στέλνω πμ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
FallenGod Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 20 ώρες πριν, FallenGod είπε 4. Άλμπουμ για τα pokemon tazos πλήρης (151 + bonus) συλλογή με τάπες. Κρατημένες για τον @KG95 6. Ηχεία logitech z2300 με πρόβλημα. α) η μία έξοδος του woofer σταμάτησε να λειτουργεί , β) και τα 2 ηχεία έχουν κομμένο το καουτσούκ (?) Παραλαβή από Πετρούπολη ή σταθμό Ανθούπολης κατόπιν συννενόησης. Διατηρώ το δικαίωμα να διαλέξω που θα τα δώσω. Πρώτα Post εδώ και μετά Pm 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2022 Στις 14/5/2022 στις 8:23 ΜΜ, tigergreg είπε NEC - NEC UF0002 USB Floppy Disk Drive απο την πολυχρονη αχρησια μαλλον θελει καθαρισμα εσωτερικο. Μαζι δινω και 40-50 παλιες δισκετες φλοπυ με παλια μπακαπ και προγραμματα. Παραλαβη ΜΟΝΟΝ στην εδρα μου πισω απο το εφετειο αθηνας το γρηγοροτερο δυνατον. Ποσταρετε πρωτα εδω και στειλτε αμεσα ΠΜ. ΔΟΘΗΚΕ! Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο tigergreg για το drive usb και για τις δισκέτες . To drive καθαρίστηκε και λειτουργεί κανονικά . Ευχαριστώ φίλε Γρηγόρη για όλα και την εξυπηρέτηση .Παρέλαβα και ευχαριστώ πολύ . Να σαι καλά!!!! Εδώ επίσης να αναφέρω ότι η συνδρομή του Tassou ήταν καθοριστική. 5 ώρες πριν, TasSou είπε Καλησπέρα. Χαρίζεται το Edimax EK-PA2C Mini KVM. Ό,τι φαίνεται στην φωτό. Όταν αποθηκεύτηκε λειτουργούσε. Φιλικά, Κρατημένο για @nikolinoss Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο Tassou για να με εξυπηρετήσει άμεσα στην παραλαβή Drive και να αναφέρω ότι πάντα είναι εξυπηρετικός σε όλα . Να σαι καλά φίλε μου . Σε ευχαριστώ !!!! 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση