billys7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 48 λεπτά πριν, menthol1979 είπε Καλημέρα, Τώρα που μεγάλωσε ο μικρός, έχω κάποια παιχνίδια για μπαλκόνι/κήπο που λυπάμαι να τα πετάξω. Θέλουν μαζέματα κάποια, όποιος ενδιαφέρεται και θέλει ας μου πει. 1) Ποδήλατο παιδικό 20' Σε καλή κατάσταση, από πλευράς σκελετού φρένων κλπ. Χρειάζεται λάστιχα και καινούρια αλυσίδα και ότι άλλο κρίνετε και είναι έτοιμο. Ελάχιστα χρησιμοποιημένο. 2) Ηλεκτρικό αυτοκίνητο Σχέδιο Audi Q7, αγορασμένο 350 ευρώ αν θυμάμαι καλά λόγω μάρκας. Είναι λίγο ταλαιπωρημένο εμφανισιακά, όπως το βλέπετε. Λειτουργεί κανονικά, χρειάζεται καινούριες μπαταρίες, 2x12V που τις βρίσκετε πανεύκολα με κανα 13άρι ευρώ η μια περίπου και αλλάζουν εύκολα είναι κάτω από το κάθισμα. Μαζί και φορτιστές και το τηλεχειριστήριο. Μερικά πράγματα π.χ. ραδιόφωνο, aux δεν παίζουν από τον καιρό. 3) Μπασκέτα κήπου / μπαλκονιού. Καλή κατάσταση, υπάρχει και το εξτρα κολωνάκι για να γίνει ακόμα πιό ψηλή γύρω στο 1.80 περίπου. Αποσυναρμολογείται και μαζεύει στη βάση. Μπορεί να βιδωθεί και σε τοίχο. Γεμίζετε τη βάση με νερό για σταθερότητα. Παραλαβή από Ηλιούπολη (άνω) κατόπιν συννενόησης. Ευχαριστώ, Νίκος Καλησπέρα. Θα με ενδιέφερε το ποδήλατο αν είναι ακόμη διαθέσιμο.
Silenzio Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 49 λεπτά πριν, menthol1979 είπε Καλημέρα, Τώρα που μεγάλωσε ο μικρός, έχω κάποια παιχνίδια για μπαλκόνι/κήπο που λυπάμαι να τα πετάξω. Θέλουν μαζέματα κάποια, όποιος ενδιαφέρεται και θέλει ας μου πει. 1) Ποδήλατο παιδικό 20' Σε καλή κατάσταση, από πλευράς σκελετού φρένων κλπ. Χρειάζεται λάστιχα και καινούρια αλυσίδα και ότι άλλο κρίνετε και είναι έτοιμο. Ελάχιστα χρησιμοποιημένο. 2) Ηλεκτρικό αυτοκίνητο Σχέδιο Audi Q7, αγορασμένο 350 ευρώ αν θυμάμαι καλά λόγω μάρκας. Είναι λίγο ταλαιπωρημένο εμφανισιακά, όπως το βλέπετε. Λειτουργεί κανονικά, χρειάζεται καινούριες μπαταρίες, 2x12V που τις βρίσκετε πανεύκολα με κανα 13άρι ευρώ η μια περίπου και αλλάζουν εύκολα είναι κάτω από το κάθισμα. Μαζί και φορτιστές και το τηλεχειριστήριο. Μερικά πράγματα π.χ. ραδιόφωνο, aux δεν παίζουν από τον καιρό. 3) Μπασκέτα κήπου / μπαλκονιού. Καλή κατάσταση, υπάρχει και το εξτρα κολωνάκι για να γίνει ακόμα πιό ψηλή γύρω στο 1.80 περίπου. Αποσυναρμολογείται και μαζεύει στη βάση. Μπορεί να βιδωθεί και σε τοίχο. Γεμίζετε τη βάση με νερό για σταθερότητα. Παραλαβή από Ηλιούπολη (άνω) κατόπιν συννενόησης. Ευχαριστώ, Νίκος καλησπέρα, με ενδιαφέρει το αυτοκίνητο, ευχαριστώ!
Kostas.karras Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 1 ώρα πριν, menthol1979 είπε Καλημέρα, Τώρα που μεγάλωσε ο μικρός, έχω κάποια παιχνίδια για μπαλκόνι/κήπο που λυπάμαι να τα πετάξω. Θέλουν μαζέματα κάποια, όποιος ενδιαφέρεται και θέλει ας μου πει. 1) Ποδήλατο παιδικό 20' Σε καλή κατάσταση, από πλευράς σκελετού φρένων κλπ. Χρειάζεται λάστιχα και καινούρια αλυσίδα και ότι άλλο κρίνετε και είναι έτοιμο. Ελάχιστα χρησιμοποιημένο. 2) Ηλεκτρικό αυτοκίνητο Σχέδιο Audi Q7, αγορασμένο 350 ευρώ αν θυμάμαι καλά λόγω μάρκας. Είναι λίγο ταλαιπωρημένο εμφανισιακά, όπως το βλέπετε. Λειτουργεί κανονικά, χρειάζεται καινούριες μπαταρίες, 2x12V που τις βρίσκετε πανεύκολα με κανα 13άρι ευρώ η μια περίπου και αλλάζουν εύκολα είναι κάτω από το κάθισμα. Μαζί και φορτιστές και το τηλεχειριστήριο. Μερικά πράγματα π.χ. ραδιόφωνο, aux δεν παίζουν από τον καιρό. 3) Μπασκέτα κήπου / μπαλκονιού. Καλή κατάσταση, υπάρχει και το εξτρα κολωνάκι για να γίνει ακόμα πιό ψηλή γύρω στο 1.80 περίπου. Αποσυναρμολογείται και μαζεύει στη βάση. Μπορεί να βιδωθεί και σε τοίχο. Γεμίζετε τη βάση με νερό για σταθερότητα. Παραλαβή από Ηλιούπολη (άνω) κατόπιν συννενόησης, μόνο προσωπικό μήνυμα. Ευχαριστώ, Νίκος Με ενδιαφερει στελνω πμ
mples Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα χαρίζω παιδικό πάτωμα παζλ είναι αρκετά κομμάτια παραλαβή από Καματερό αν υπάρξει άτομο που του έχω υποχρέωση θα προηγηθεί Πρώτα εδώ μετά πμ Κρατημένα στον doudt Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από mples 3
*Kopanos* Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Χαρίζονται 2 κωδικοί AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! KATEBAΣE TO TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔIKO ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY MEXPI 30/06/22! Πρώτα ποστ εδώ και μετά πμ, ένας κωδικός ανα άτομο. 3 2
arisg90 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 33 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζονται 2 κωδικοί AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! KATEBAΣE TO TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔIKO ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY MEXPI 30/06/22! Πρώτα ποστ εδώ και μετά πμ, ένας κωδικός ανα άτομο. Καλησπερα.Θα θελα τον ενα κωδικο.
Panagiotis79 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Στις 24/4/2022 στις 7:34 ΠΜ, @11h είπε https://www.asrock.com/mb/Intel/H81M-DGS R2.0/index.asp https://www.asus.com/SupportOnly/B85MG_PLUSUSB_31/HelpDesk_Knowledge/ Εκδήλωση ενδιαφέροντος εδώ (όχι pm). Παράδοση απο Αγ.Παρασκευή το άλλο σαββατοκύριακο. Προτεραιότητα σε όσους συνεισφέρουν. Κ Α Λ Ο Π Α Σ Χ Α Ευχαριστώ πολύ τον @@11h για τη μητρική ASRock H81M-DGS. Να είσαι καλά, φίλε μου και καλή συνέχεια. 1
doc Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 37 λεπτά πριν, *Kopanos* είπε Χαρίζονται 2 κωδικοί AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! KATEBAΣE TO TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔIKO ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY MEXPI 30/06/22! Πρώτα ποστ εδώ και μετά πμ, ένας κωδικός ανα άτομο. Pm για ένα κωδικό
thodoris1985 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 39 minutes ago, *Kopanos* said: Χαρίζονται 2 κωδικοί AΠO THN ONLINE ANANEΩΣH KEPΔIΣEΣ 3.200 ΠONTOYΣ ΓIA NA TOYΣ KAΨEIΣ ΣE EKΠTΩΣH 2E ΣTHN ΠAPAΓΓEΛIA ΣOY ΣTO BOX, TO NEO FOOD DELIVERY APP! KATEBAΣE TO TΩPA KAI KATAXΩPHΣE TON KΩΔIKO ΣTO ΠPOΦIΛ ΣOY MEXPI 30/06/22! Πρώτα ποστ εδώ και μετά πμ, ένας κωδικός ανα άτομο. Με ενδιαφέρει ο ένας κωδικός. Στέλνω πμ ΑΚΥΡΟ, με πρόλαβαν Επεξ/σία 2 Μαΐου 2022 από thodoris1985
maxdore217 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Ευχαριστώ πολύ τον @menthol1979 για το ηλεκτροκίνητο παιδικό αυτοκίνητο αλλά και για την Μπασκέτα. Θα τα χαρεί ο μικρός σίγουρα. 2
mikemart Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Καλησπέρα σε όλους και καλό μήνα, Χαρίζονται 3 κινητά και διάφοροι παλιοί φορτιστές καλώδια που βρήκα στην αποθήκη + ένα φωτιστικό USB + ένας φορτιστής για mi band ( νομίζω 3 ) . Δυστυχώς τα κινητά δεν έχω ιδέα σε τι κατάσταση είναι , μιας και παραδόξως οι φορτιστές που έχω δεν κάνουν . Θα βρίσκομαι Αλεξανδρούπολη μέχρι το τέλος της εβδομάδας, από την επόμενη θα είμαι Ξάνθη . Γενικά προτιμώ να τα πάρει όλα μαζί κάποιος. 4
billys7 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Δημοσ. 2 Μαΐου 2022 Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον @menthol1979 για το ποδήλατο που παρέλαβα. Σε ευχαριστώ πολύ φίλε. 1
e-tic Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Κωδικός cosmote deals 4 you που λήγει σήμερα. Έχει χρησιμοποιηθεί σε box, goodys και πλύσιμο αυτοκινήτου σε πρατήριο shell 4
retroman3 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 Δημοσ. 3 Μαΐου 2022 (επεξεργασμένο) 22 λεπτά πριν, e-tic είπε Κωδικός cosmote deals 4 you που λήγει σήμερα. Έχει χρησιμοποιηθεί σε box, goodys και πλύσιμο αυτοκινήτου σε πρατήριο shell Άκυρο για goodys με ενδιέφερε , τωρα το είδα Επεξ/σία 3 Μαΐου 2022 από retroman3
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση