Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! v.4

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Spoiler
Στις 1/4/2022 στις 10:08 ΜΜ, witty είπε

Kαλησπέρα και καλό μήνα.

Το παρακάτω το είχα φτιάξει ως φοιτητής, αλλά πλέον πιάνει μόνο χώρο και σκόνη.

Εάν κάποιο μέλος θεωρεί ότι κάποιο ή κάποια από τα μέρη του, θα φανούν χρήσιμα, ας επικοινωνήσει.

Παραλαβή οποιαδήποτε ώρα από αγορά Βύρωνα (εξυπηρετούν 6 ΜΜΜ) ή γειτονικές περιοχές (μόνο μετά τις 19:00)

P4010030.JPG

Αν δε το έχει ζητήσει κάποιος άλλος θα με ενδιέφερε

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 2/4/2022 στις 4:28 ΜΜ, AntiCambeR είπε

Καλησπέρα στο forum.

Χαρίζω κωδικό Deals που έχει χρησιμοποιηθεί σε Everest και Shell.Οποιος θέλει, μπορεί μετά να τον μοιραστεί με άλλον.

Ημερομηνία λήξης 04/04/22 (23:59)

Καλημέρα.

Το βάζω ξανά, μήπως ενδιαφέρει κάποιον.

Επεξ/σία από AntiCambeR
  • Like 3

Καλημέρα,

χαρίζω 2 πατίνια Micro όπως της φωτογραφίας σε κακή εξωτερική κατάσταση - 1 μπλέ και 1 φούξια. Υπάρχει μόνο το τιμόνι στο 3ο stage  και 1 σπασμένο του 1ου stage. Παραλαβή μόνο απο Βύρωνα. Στείλτε πρώτα εδω και μετά ενα pm.

Ευχαριστώ

mini_seat_obar_pink_02.jpg.18885af463d4c4a96c679ab56aaed463.jpg

• Like 5

Χαρίζονται όπως είναι. Προτιμώ και θέλω να φύγουν όλα μαζί γιατί πρέπει να αδειάσει το σπίτι.

Άμεση παραλαβή από τον χώρο μου έως Τετάρτη μεσημέρι το αργότερο.

Μετά κάδο δυστυχώς

IMG_20220404_140734.jpg

IMG_20220404_140745.jpg

• Like 5

15 ώρες πριν, paylidis είπε

Κωδικός deals καμμενος μόνο Έβερεστ & ΙΚΕΑ! Πμ..!

δοθηκε

7 λεπτά πριν, CaptainHog είπε

Χαρίζονται όπως είναι. Προτιμώ και θέλω να φύγουν όλα μαζί γιατί πρέπει να αδειάσει το σπίτι.

μπορεις να γραψεις 3 γραμμες τι περιεχεται στη φωτο και κατασταση + περιοχη;

πχ το μινι μπαρ ψυγειο πιθανως να μου χρειαζεται

• Like 1

Στη φωτογραφία υπάρχουν: τηλεόραση 32αρα lg για φτιαξιμο. Ψυγείο λειτουργικό αλλά θέλει καθάρισμα. Ανεμιστήρας μικρός μεγάλος λειτουργίας. Πινακίδες διακοσμητικά λειτουργικά. Φανάρι πεζών λειτουργικό. Χριστουγεννιάτικα στολίδια λαμπάκια και δέντρο. Παιχνίδια νερφ. Ηχεία από παλιό σύστημα. Βοηθητικό συρτάρι. Πίνακες διακοσμητικοί. Σιδερωστρα καινούρια. Ένα κράνος μικρό μέγεθος. 

Θέλω να φύγουν όλα μαζί.

• Like 7

2 ώρες πριν, CaptainHog είπε

Μετά κάδο δυστυχώς

IMG_20220404_140734.jpg

IMG_20220404_140745.jpg

Σέβομαι την απόφαση του δωρητή να τα διώξει όλα μαζί. Δυστυχώς για πρακτικούς λόγους δεν μπορώ να τα παραλάβω και ίσως να τα μοιράσω περαιτέρω.

Αν όποιος τα πάρει δεν ενδιαφέρεται για όλα θα με ενδιέφεραν τα σχετικά με τον ΚΟΚ :) (το φανάρι και τα δύο οδικά σήματα)

15 λεπτά πριν, CaptainHog είπε

Στη φωτογραφία υπάρχουν: τηλεόραση 32αρα lg για φτιαξιμο. Ψυγείο λειτουργικό αλλά θέλει καθάρισμα. Ανεμιστήρας μικρός μεγάλος λειτουργίας. Πινακίδες διακοσμητικά λειτουργικά. Φανάρι πεζών λειτουργικό. Χριστουγεννιάτικα στολίδια λαμπάκια και δέντρο. Παιχνίδια νερφ. Ηχεία από παλιό σύστημα. Βοηθητικό συρτάρι. Πίνακες διακοσμητικοί. Σιδερωστρα καινούρια. Ένα κράνος μικρό μέγεθος. 

Θέλω να φύγουν όλα μαζί.

Περιοχή σύνορα Γαλάτσι με Άνω Κυψέλη για όσους έχουν απορία...

• Like 3

Στις 1/4/2022 στις 10:19 ΜΜ, AmixReckless είπε

Χαρίζονται τα παρακατω.Παραλαβη μονο απο Ξανθη.Δεν μπορω να στειλω δυστηχως.Θα τα κρατησω αλλη μια βδομαδα πριν τα πεταξω.

775 μητρικη ,εργοστασιακη ψυκτρα, Core 2 Duo E6300 , 2GB Ram , 2x DVD Writer , 500Watt Noname τροφοδοτικο.

54d084b4-f832-4b13-889a-cef8996f3599.jpg

55.jpg

443b7387-95cc-4f7e-97db-741dbbbe66ca.jpg

Δόθηκαν στον χρήστη @washcloud

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
29 λεπτά πριν, CaptainHog είπε

Θέλω να φύγουν όλα μαζί.

Απολυτα κατανοητο, εαν αλλαξει κατι κ μπορώ να παραλαβω 2 πραγματα ενδιαφερομαι

20 λεπτά πριν, haris_216 είπε

Σέβομαι την απόφαση του δωρητή να τα διώξει όλα μαζί. Δυστυχώς για πρακτικούς λόγους δεν μπορώ να τα παραλάβω και ίσως να τα μοιράσω περαιτέρω.

Αν όποιος τα πάρει δεν ενδιαφέρεται για όλα θα με ενδιέφεραν τα σχετικά με τον ΚΟΚ :) (το φανάρι και τα δύο οδικά σήματα)

Εναλλακτικά, εαν παραλαβει καποιος που εχει τη δυνατότητα και μπορει να διευκολύνει θα με ενδιέφερε το ψυγειο (και ίσως τα ηχεια)

Επεξ/σία από paylidis

42 λεπτά πριν, CaptainHog είπε

Θέλω να φύγουν όλα μαζί.

Με ενδιαφέρουν.

• Like 1

1 ώρα πριν, CaptainHog είπε

Μετά κάδο δυστυχώς

6949739901

IMG_20220404_140734.jpg

IMG_20220404_140745.jpg

Τα πράγματα θα δωθούν στον Λευτέρη. Ότι δεν θέλει θα το βάλει ξανά εδώ. 

Σας ευχαριστώ 

• Like 3

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...