paylidis Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 3 Απριλίου 2022 Κωδικός deals καμμενος μόνο Έβερεστ & ΙΚΕΑ! Πμ..! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
circadian Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Spoiler Στις 1/4/2022 στις 10:08 ΜΜ, witty είπε Kαλησπέρα και καλό μήνα. Το παρακάτω το είχα φτιάξει ως φοιτητής, αλλά πλέον πιάνει μόνο χώρο και σκόνη. Εάν κάποιο μέλος θεωρεί ότι κάποιο ή κάποια από τα μέρη του, θα φανούν χρήσιμα, ας επικοινωνήσει. Παραλαβή οποιαδήποτε ώρα από αγορά Βύρωνα (εξυπηρετούν 6 ΜΜΜ) ή γειτονικές περιοχές (μόνο μετά τις 19:00) Αν δε το έχει ζητήσει κάποιος άλλος θα με ενδιέφερε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AntiCambeR Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) Στις 2/4/2022 στις 4:28 ΜΜ, AntiCambeR είπε Καλησπέρα στο forum. Χαρίζω κωδικό Deals που έχει χρησιμοποιηθεί σε Everest και Shell.Οποιος θέλει, μπορεί μετά να τον μοιραστεί με άλλον. Ημερομηνία λήξης 04/04/22 (23:59) Καλημέρα. Το βάζω ξανά, μήπως ενδιαφέρει κάποιον. Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από AntiCambeR 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
taat999 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Καλημέρα, χαρίζω 2 πατίνια Micro όπως της φωτογραφίας σε κακή εξωτερική κατάσταση - 1 μπλέ και 1 φούξια. Υπάρχει μόνο το τιμόνι στο 3ο stage και 1 σπασμένο του 1ου stage. Παραλαβή μόνο απο Βύρωνα. Στείλτε πρώτα εδω και μετά ενα pm. Ευχαριστώ 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Χαρίζονται όπως είναι. Προτιμώ και θέλω να φύγουν όλα μαζί γιατί πρέπει να αδειάσει το σπίτι. Άμεση παραλαβή από τον χώρο μου έως Τετάρτη μεσημέρι το αργότερο. Μετά κάδο δυστυχώς 5 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 15 ώρες πριν, paylidis είπε Κωδικός deals καμμενος μόνο Έβερεστ & ΙΚΕΑ! Πμ..! δοθηκε 7 λεπτά πριν, CaptainHog είπε Χαρίζονται όπως είναι. Προτιμώ και θέλω να φύγουν όλα μαζί γιατί πρέπει να αδειάσει το σπίτι. Άμεση παραλαβή από τον χώρο μου έως Τετάρτη μεσημέρι το αργότερο. μπορεις να γραψεις 3 γραμμες τι περιεχεται στη φωτο και κατασταση + περιοχη; πχ το μινι μπαρ ψυγειο πιθανως να μου χρειαζεται 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Στη φωτογραφία υπάρχουν: τηλεόραση 32αρα lg για φτιαξιμο. Ψυγείο λειτουργικό αλλά θέλει καθάρισμα. Ανεμιστήρας μικρός μεγάλος λειτουργίας. Πινακίδες διακοσμητικά λειτουργικά. Φανάρι πεζών λειτουργικό. Χριστουγεννιάτικα στολίδια λαμπάκια και δέντρο. Παιχνίδια νερφ. Ηχεία από παλιό σύστημα. Βοηθητικό συρτάρι. Πίνακες διακοσμητικοί. Σιδερωστρα καινούρια. Ένα κράνος μικρό μέγεθος. Θέλω να φύγουν όλα μαζί. 7 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
haris_216 Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 2 ώρες πριν, CaptainHog είπε Χαρίζονται όπως είναι. Προτιμώ και θέλω να φύγουν όλα μαζί γιατί πρέπει να αδειάσει το σπίτι. Άμεση παραλαβή από τον χώρο μου έως Τετάρτη μεσημέρι το αργότερο. Μετά κάδο δυστυχώς Σέβομαι την απόφαση του δωρητή να τα διώξει όλα μαζί. Δυστυχώς για πρακτικούς λόγους δεν μπορώ να τα παραλάβω και ίσως να τα μοιράσω περαιτέρω. Αν όποιος τα πάρει δεν ενδιαφέρεται για όλα θα με ενδιέφεραν τα σχετικά με τον ΚΟΚ (το φανάρι και τα δύο οδικά σήματα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 15 λεπτά πριν, CaptainHog είπε Στη φωτογραφία υπάρχουν: τηλεόραση 32αρα lg για φτιαξιμο. Ψυγείο λειτουργικό αλλά θέλει καθάρισμα. Ανεμιστήρας μικρός μεγάλος λειτουργίας. Πινακίδες διακοσμητικά λειτουργικά. Φανάρι πεζών λειτουργικό. Χριστουγεννιάτικα στολίδια λαμπάκια και δέντρο. Παιχνίδια νερφ. Ηχεία από παλιό σύστημα. Βοηθητικό συρτάρι. Πίνακες διακοσμητικοί. Σιδερωστρα καινούρια. Ένα κράνος μικρό μέγεθος. Θέλω να φύγουν όλα μαζί. Περιοχή σύνορα Γαλάτσι με Άνω Κυψέλη για όσους έχουν απορία... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AmixReckless Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Στις 1/4/2022 στις 10:19 ΜΜ, AmixReckless είπε Χαρίζονται τα παρακατω.Παραλαβη μονο απο Ξανθη.Δεν μπορω να στειλω δυστηχως.Θα τα κρατησω αλλη μια βδομαδα πριν τα πεταξω. 775 μητρικη ,εργοστασιακη ψυκτρα, Core 2 Duo E6300 , 2GB Ram , 2x DVD Writer , 500Watt Noname τροφοδοτικο. Δόθηκαν στον χρήστη @washcloud Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 (επεξεργασμένο) 29 λεπτά πριν, CaptainHog είπε Στη φωτογραφία υπάρχουν: τηλεόραση 32αρα lg για φτιαξιμο. Ψυγείο λειτουργικό αλλά θέλει καθάρισμα. Ανεμιστήρας μικρός μεγάλος λειτουργίας. Πινακίδες διακοσμητικά λειτουργικά. Φανάρι πεζών λειτουργικό. Χριστουγεννιάτικα στολίδια λαμπάκια και δέντρο. Παιχνίδια νερφ. Ηχεία από παλιό σύστημα. Βοηθητικό συρτάρι. Πίνακες διακοσμητικοί. Σιδερωστρα καινούρια. Ένα κράνος μικρό μέγεθος. Θέλω να φύγουν όλα μαζί. Απολυτα κατανοητο, εαν αλλαξει κατι κ μπορώ να παραλαβω 2 πραγματα ενδιαφερομαι 20 λεπτά πριν, haris_216 είπε Σέβομαι την απόφαση του δωρητή να τα διώξει όλα μαζί. Δυστυχώς για πρακτικούς λόγους δεν μπορώ να τα παραλάβω και ίσως να τα μοιράσω περαιτέρω. Αν όποιος τα πάρει δεν ενδιαφέρεται για όλα θα με ενδιέφεραν τα σχετικά με τον ΚΟΚ (το φανάρι και τα δύο οδικά σήματα) Εναλλακτικά, εαν παραλαβει καποιος που εχει τη δυνατότητα και μπορει να διευκολύνει θα με ενδιέφερε το ψυγειο (και ίσως τα ηχεια) Επεξ/σία 4 Απριλίου 2022 από paylidis Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 42 λεπτά πριν, CaptainHog είπε Στη φωτογραφία υπάρχουν: τηλεόραση 32αρα lg για φτιαξιμο. Ψυγείο λειτουργικό αλλά θέλει καθάρισμα. Ανεμιστήρας μικρός μεγάλος λειτουργίας. Πινακίδες διακοσμητικά λειτουργικά. Φανάρι πεζών λειτουργικό. Χριστουγεννιάτικα στολίδια λαμπάκια και δέντρο. Παιχνίδια νερφ. Ηχεία από παλιό σύστημα. Βοηθητικό συρτάρι. Πίνακες διακοσμητικοί. Σιδερωστρα καινούρια. Ένα κράνος μικρό μέγεθος. Θέλω να φύγουν όλα μαζί. Με ενδιαφέρουν. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 1 λεπτό πριν, LLLEFTERIS είπε Με ενδιαφέρουν. Μπορείς να τα πάρεις όλα μαζί άμεσα?? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LLLEFTERIS Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 16 λεπτά πριν, CaptainHog είπε Μπορείς να τα πάρεις όλα μαζί άμεσα?? Ναι έχω απαντήσει στο μήνυμα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
CaptainHog Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 Share Δημοσ. 4 Απριλίου 2022 1 ώρα πριν, CaptainHog είπε Χαρίζονται όπως είναι. Προτιμώ και θέλω να φύγουν όλα μαζί γιατί πρέπει να αδειάσει το σπίτι. Άμεση παραλαβή από τον χώρο μου έως Τετάρτη μεσημέρι το αργότερο. Μετά κάδο δυστυχώς 6949739901 Τα πράγματα θα δωθούν στον Λευτέρη. Ότι δεν θέλει θα το βάλει ξανά εδώ. Σας ευχαριστώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση