Προς το περιεχόμενο

Μην πετάτε τίποτα! Χαρίστε το εδώ! v.4

Thresh

Προτεινόμενες αναρτήσεις

1 ώρα πριν, vactirio είπε

Χαρίζονται μελάνια:

2 μελάνια Canon 571 Cyan XL

2 μελάνια Canon 571 Magenta XL

1 μελάνι Canon 545 Black

Συσκευασίες Σφραγισμένες

Παραλαβή από περιοχή Φιλοθέης ή Μενιδίου.

pm

Αντρέας

2021-12-04_134918_tn.jpg

Καλησπέρα έχω συμβατό εκτυπωτή με τα μελάνια που δίνεις. Από βδομάδα μπορώ Φιλοθέη να περάσω. 

1 ώρα πριν, paylidis είπε

Να ευχαριστήσω το φίλο Γιώργο για τον Αλοιφαδορο και τον βαγγελη για την παραχώρηση της θέσης 😊

Ελπίζω και πιστεύω ότι θα κάνει δουλίτσα!

Περιμένω φώτος πριν και μετά!!! 

• Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 8,4k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα σας.

Χαρίζεται ἐκπτωτικό κουπόνι 15% γιά ἠλεκτρονικές ἀγορές ἀπό τό e-shop τοῦ Perfectoys.gr, προσφορά τῆς ἐφημερίδας <<ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ>>.

῎Αν ὑπάρξει ἐνδιαφέρον, μπορῶ νά ἀποστείλω μέ προσωπικό μήνυμα τόν κωδικό ἔκπτωσης τοῦ κουπονιοῦ. ῾Ο κωδικός ἔκπτωσης ἰσχύει μέχρι τίς 15/01/2022.

Επεξ/σία από georgios65
  • Like 3

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ i3 4340 (λογικά είναι ακόμα λειτουργικός) Με την ψύχτρα του και μαζί ένα ποντίκι αχρησιμοποίητο turbox
Για θεσσαλονίκη γιατί δεν μπαίνω σε διαδικασίες με αποστολές. Οποίος θέλει περνάει και τα παίρνει!

• Like 7
  • Thanks 1

1 λεπτό πριν, Vennon64 είπε

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ i3 4340 (λογικά είναι ακόμα λειτουργικός) Με την ψύχτρα του και μαζί ένα ποντίκι αχρησιμοποίητο turbox
Για θεσσαλονίκη γιατί δεν μπαίνω σε διαδικασίες με αποστολές. Οποίος θέλει περνάει και τα παίρνει!

Ενδιαφέρον , στέλνω πμ.

• Like 1

ΧΑΡΙΖΕΤΑΙ killer nic, για όσους είναι λίγο μεγαλύτεροι θα θυμούνται αυτές τις κάρτες , δεν νομίζω ότι δουλεύει με windows 10 αλλά για όποιον συλλέγει νομίζω είναι ότι πρέπει, αλλιώς θα την ανακυκλώσω.

Αυτή είναι https://images.bit-tech.net/content_images/2010/05/killer-xeno-pro-gaming-network-card-review/killer-xeno-pro-b-1.jpg

• Like 4

25 λεπτά πριν, Vennon64 είπε

Καλησπέρα σας. ᾿Ενδιαφέρομαι, στέλνω π.μ.

Στις 28/11/2021 στις 1:27 ΜΜ, FallenGod είπε

Κρατημένα για τον @Locke_John

Τα βατραχοπαίδιλα δόθηκαν στον @Locke_John
Σε ευχαριστώ πολύ για την άψογη επικοινωνία και καλοφόρετα. 

• Like 1

1 ώρα πριν, Vennon64 είπε

με ενδιαφερει. το ξερω δεν ειμαι πρωτος.

Θελω να ευχαριστησω τον φιλο Γιωργο (Tigio13) για το τροφοδοτικο, κουμπωσε στον πυργο μια χαρα και λειτουργει αψογα, να σαι παντα καλα Γιωργο.

• Like 2

• Super Moderators

Με λύπη μου διαπιστώνω πως, παρότι έχουμε κάνει συστάσεις κατ' επανάληψη για το πώς πρέπει να συμμετέχετε σε αυτό το νήμα, ορισμένοι επιμένετε να μην τις λαμβάνετε υπόψη.

Υπάρχει επισημασμένο νήμα στην αρχή κάθε σελίδας που περιγράφει το πλαίσιο του νήματος αναλυτικά. Άγνοια δεν μπορεί να επικαλεστεί κανένας. 

Παρακαλώ για τη συνεργασία όλων.

Υ.Γ. Μην σχολιάσετε αυτό το μήνυμα. Συνιστά συντονιστική παρέμβαση. Αν δεν καταλαβαίνετε γιατί έγινε η παρέμβαση ή για την όποια ένσταση σχετικά με αυτή, είτε στέλνετε προσωπικό μήνυμα σε εμένα, είτε επικοινωνείτε με τα κεντρικά στο [email protected]

• Like 8

6 ώρες πριν, vactirio είπε

Χαρίζονται μελάνια:

1 μελάνι Canon 545 Black

Συσκευασίες Σφραγισμένες

pm

Αντρέας

2021-12-04_134918_tn.jpg

Πμ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

χαριζεται ενα κουτι απο iphone αδειο.δεν ξερω ακριβως μοντελο γιατι δεν ασχολουμαι - το ειχε παρατησει συναδελφος στην δουλεια και το ειχε για πεταμα.δειτε φωτος,οποιος εχει το μοντελο και το θελει για να το πουλησει ας το παρει.

*μην σχολιαζετε εδω το ποστ γιατι δεν παρακολουθω.όποιος το θελει στειλει κατευθειαν προσωπικο μυνημα.ΕΙΜΑΙ ΒΟΛΟ οπότε ή δινουμε ραντεβού και σας δινω το προιον ή σας το στελνω όπου θελετε με χρεωση δικια σας.ευχαριστω

image.jpeg.7910bd798c05a0d4dc329b1f3eee7aae.jpeg

image.jpeg.d2692e7e48f6232cbc25828bed5c8b6f.jpeg

Επεξ/σία από themanager
  • Like 4

Χαρίζεται μητρική socket 478 Gigabyte GA-8S648FX με το 648FX chipset της SiS, καθώς και μία ψύκτρα για το σόκετ, θα δω αν έχω και κάποιον επεξεργαστή αν κάποιος θέλει. Έχει υποστήριξη για 800αρι FSB και 400αρες μνήμες DDR, οπότε σηκώνει τα πάντα από επεξεργαστές και μνήμες.

Όλοι οι πυκνωτές σε πολύ καλή κατάσταση, ένας έχει αντικατασταθεί.

Παραλαβή από τον χώρο μου στα Β. Προάστεια.

unnamed.jpg

• Like 6

10 ώρες πριν, vactirio είπε

Χαρίζονται μελάνια:

1 μελάνι Canon 545 Black

Συσκευασίες Σφραγισμένες

pm

Αντρέας

2021-12-04_134918_tn.jpg

Με ενδιαφέρει αν μπορείς να περιμένεις να δω στο γραφείο του πατέρα μου έναν παλιό που έχει σε ασχρησια νομίζω αυτά παίρνει 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αθήνα κέντρο (Γκύζη). 

Χαρίζεται θήκη (αχρησιμοποίητη)για iPhone, τύπου πορτοφόλι, χρώμα ροζ, με εσωτερικο καθρέφτη, είναι σίγουρα για τα μοντέλα με μεγάλη οθόνη, συγκεκριμένα είχε αγοραστεί  για τo iPhone 6s plus, αλλά ίσως κάνει και για τα 7 και 8, μετά νομίζω άλλαξαν σχήμα. 

Αν κάποιος/κάποια ενδιαφερθεί, ας έρθει για παραλαβή μαζί με το iPhone (για ευνόητους λόγους). 

Πρώτα ποστ εδώ, μετά πμ. 

Screenshot_2021-12-04-23-59-22-193_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2021-12-04-23-59-09-055_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2021-12-04-23-59-15-865_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2021-12-04-23-58-43-788_com.miui.gallery.jpg

Screenshot_2021-12-04-23-59-01-623_com.miui.gallery.jpg

Επεξ/σία από Locke_John
  • Like 6

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...