Giannos7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 11 ώρες πριν, Giannos7 είπε Καλημέρα παίδια! Δίνεται και το παρακάτω σετ, είχε χαλασμένα πιν socket τα όποια είχα φτιάξει μόνος μου. Πλέον δεν έχω την δυνατότητα να τα δοκιμάσω αλλά κατά πάσα πιθανότητα δουλεύει. MSI PT890 NEO-V + I/O SHIELD INTEL PENTIUM 4 531 Μαζί με ότι DDR2 μνημούλες βρω, ψύκτρα δεν έχω. Είμαι Σπάρτη όποτε όποιος το θέλει πρέπει να καλύψει τα μεταφορικά Up, αν δεν εκδηλώσει κάποιος ενδιαφέρον μέχρι Κυριακή θα πάει ανακύκλωση μήπως επιτέλους καθαρίσω το σπίτι από hardware 😄 2
retroman3 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 21 λεπτά πριν, Giannos7 είπε Up, αν δεν εκδηλώσει κάποιος ενδιαφέρον μέχρι Κυριακή θα πάει ανακύκλωση μήπως επιτέλους καθαρίσω το σπίτι από hardware 😄 pm
Doubt Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Μόντεμ ρούτερ D Link DSL-2745 N300 ADSL PSTN. Πρακτικά αμεταχείριστο, δίνεται με σπλίτερ και φίλτρο. Χωρίς τροφοδοτικό. ΔΟΘΗΚΕ Ασύρματο πληκτρολόγιο Microsoft 3000 v2 Δεν υπάρχει στικάκι, ανάβει το λεντ όταν βάζεις μπαταρίες, κατά τ' άλλα λειτουργικότητα άγνωστη. Ίσως κάνει μόνο για ανταλλακτικά. Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε, ποστ και π.μ. Καλό Σ/Κ Επεξ/σία 9 Ιουνίου 2021 από Doubt 3
dklovedoctor Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Να ευχαριστήσω τον @Doubt για το μιξεράκι. 1
Giannos7 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 12 ώρες πριν, Giannos7 είπε Καλημέρα παίδια! Δίνεται και το παρακάτω σετ, είχε χαλασμένα πιν socket τα όποια είχα φτιάξει μόνος μου. Πλέον δεν έχω την δυνατότητα να τα δοκιμάσω αλλά κατά πάσα πιθανότητα δουλεύει. MSI PT890 NEO-V + I/O SHIELD INTEL PENTIUM 4 531 Μαζί με ότι DDR2 μνημούλες βρω, ψύκτρα δεν έχω. Είμαι Σπάρτη όποτε όποιος το θέλει πρέπει να καλύψει τα μεταφορικά Δόθηκε στον @retroman3 1
Aurumnus Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 4 Ιουνίου 2021 12 λεπτά πριν, Doubt είπε Μόντεμ ρούτερ D Link DSL-2745 N300 ADSL PSTN. Πρακτικά αμεταχείριστο, δίνεται με σπλίτερ και φίλτρο. Χωρίς τροφοδοτικό. Ασύρματο πληκτρολόγιο Microsoft 3000 v2 Δεν υπάρχει στικάκι, ανάβει το λεντ όταν βάζεις μπαταρίες, κατά τ' άλλα λειτουργικότητα άγνωστη. Ίσως κάνει μόνο για ανταλλακτικά. Αιγάλεω ή κέντρο (Ομόνοια) για να παραλάβετε, ποστ και π.μ. Καλό Σ/Κ Ενδιαφέρομαι. Στέλνω ΠΜ.
lofter Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, panagossss13 είπε Ευχαριστώ πολύ τον Κο Στέφανο μέσα από την καρδιά μου για τον HP τώρα προσπαθώ κάποιος φίλος τεχνικός να με βοηθήσει να κατεβάσω τους drivers για τα windows 7 που έχω για να μπορώ να τον χρησιμοποιήσω Παρακαλώ! Να είσαι καλά!
odystam Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Στις 3/6/2021 στις 9:37 ΜΜ, odystam είπε καλησπέρα, δίνονται τα παρακάτω οπως φαινονται στις φωτογραφιες... ο υπολογιστής απ οσο ξερω ειναι λειτουργικος, εχει εναν διπυρινο επεξεργαστη πανω. η τηλεοραση επισης λειτουργικη, ενώ στην προτελευταια φωτογραφια είναι η βαση μιας LG 43UN74006LB παραλαβή μόνο απο Αθηνα, Βυρωνα έμειναν τα τρία τελευταία 3
toyracer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 45 λεπτά πριν, odystam είπε έμειναν τα τρία τελευταία Καλημερα. Να ρωτησω αν το PC το 1ο εχει δωθει? Ευχαριστω.
odystam Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 5 λεπτά πριν, toyracer είπε Καλημερα. Να ρωτησω αν το PC το 1ο εχει δωθει? Ευχαριστω. ναι, το παρέλαβε ο georgios65.
toyracer Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 1 λεπτό πριν, odystam είπε ναι, το παρέλαβε ο georgios65. Ευχαριστω φιλε μου, να εισαι καλα! 1
Carrion Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Χαρίζεται η τετράδα με τις ζάντες της φωτογραφίας. 19ρες (νομίζω) είναι. Αν ενδιαφέρεται κάποιος πρώτα εδώ μήνυμα και όχι pm απευθείας πλζ. Παραλαβή από το σπίτι μου, Αθήνα. 8 1
mourgolukos Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 46 λεπτά πριν, Carrion είπε Χαρίζεται η τετράδα με τις ζάντες της φωτογραφίας. 19ρες (νομίζω) είναι. Αν ενδιαφέρεται κάποιος πρώτα εδώ μήνυμα και όχι pm απευθείας πλζ. Παραλαβή από το σπίτι μου, Αθήνα. Ενδιαφέρομαι
georgios65 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, odystam είπε ναι, το παρέλαβε ο georgios65. Καλησπέρα σας. Θέλω νά εὐχαριστήσω καί δημοσίως τό μέλος odystam γιά τήν εὐγενική του προσφορά. ᾿Αγαπητέ φίλε νά εἶσαι σίγουρος, ὅτι ὁ ὑπολογιστής θά βοηθήσει ἕναν μικρό μαθητή στά πρῶτα του βήματα στόν μαγικό κόσμο τῶν ὑπολογιστῶν. Εὐχαριστῶ καί πάλι καί σοῦ εὔχομαι προσωπική καί οἰκογενειακή ὑγεία καί εὐτυχία. 5
postmanOS Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα, χαριζεται το κουτι full tower Thermaltake Armor. παραλαβη απο Αμπελοκηπους, Αθηνα. ΔΟΘΗΚΕ Επεξ/σία 6 Ιουνίου 2021 από postmanOS 4
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση