paylidis Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Μόλις τώρα, retroman3 είπε pm δικος σου! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
retroman3 Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 5 ώρες πριν, paylidis είπε δικος σου! Members 1 19 αναρτήσεις Δημοσ. Παρασκευή στις 11:29 μμ Στις 28/5/2021 στις 4:28 ΜΜ, paylidis είπε Δόθηκαν στους @retroman3 και @dimitris_st13 Να ευχαριστήσω και δημόσια τον φίλο paylidis για τον κωδικό . Ευχαριστώ φίλε μου !!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Aurumnus Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) Στις 30/5/2021 στις 1:06 ΜΜ, Crybal είπε Χαριζεται 1.router TP-LINK TD-W8951ND (του λειπει η κεραία). Παρέλαβα. Ευχαριστώ για το router! Επεξ/σία 31 Μαΐου 2021 από Aurumnus Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstosiak Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 (επεξεργασμένο) δώθηκε Επεξ/σία 1 Ιουνίου 2021 από xrhstosiak 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kwnssk Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 Share Δημοσ. 31 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, xrhstosiak είπε τηλεόραση sony + αποκωδικοποιητής λειτουργεί κανονικά παραλαβή από το περιστέρι Pm Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Δίνεται η GA-73PVM-S2H μαζί με i/o shield. Παίρνει ρεύμα, ανεμιστήρες γυρνάνε, αλλά μαύρη οθόνη. Δε φαίνεραι να έχει σκασμένους πυκνωτές. Μάλλον δεν είναι το bios μιας και το έχω ελέγξει Παραλαβή από το Χαλάνδρι. Μόνη προυπόθεση για όποιον την πάρει, αν καταφέρει να την δουλέψει, να μου πει τι έκανε 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nik1239 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 22 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε Δίνεται η GA-73PVM-S2H μαζί με i/o shield. Παίρνει ρεύμα, ανεμιστήρες γυρνάνε, αλλά μαύρη οθόνη. Δε φαίνεραι να έχει σκασμένους πυκνωτές. Μάλλον δεν είναι το bios μιας και το έχω ελέγξει Παραλαβή από το Χαλάνδρι. Μόνη προυπόθεση για όποιον την πάρει, αν καταφέρει να την δουλέψει, να μου πει τι έκανε Αν μπορείς να την στείλεις ενδιαφέρομαι μήπως μπορέσω να καταλάβω τι έχει με ένα ηχειακι που έχω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
staman007 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 26 λεπτά πριν, thodoris1985 είπε Δίνεται η GA-73PVM-S2H μαζί με i/o shield. Παίρνει ρεύμα, ανεμιστήρες γυρνάνε, αλλά μαύρη οθόνη. Δε φαίνεραι να έχει σκασμένους πυκνωτές. Μάλλον δεν είναι το bios μιας και το έχω ελέγξει Παραλαβή από το Χαλάνδρι. Μόνη προυπόθεση για όποιον την πάρει, αν καταφέρει να την δουλέψει, να μου πει τι έκανε Με ενδιαφέρει να παραλάβω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kstgr Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Nvidia bumpgate Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tigergreg Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Για οποιον την παρει εχω να του δωσω εναν 6300 και μια η δυο μνημες απο 1 γιγα. Τα υπολοιπα με πμ.... 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 1 ώρα πριν, thodoris1985 είπε Παραλαβή από το Χαλάνδρι. Μόνη προυπόθεση για όποιον την πάρει, αν καταφέρει να την δουλέψει, να μου πει τι έκανε p.m. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
thodoris1985 Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 1 Ιουνίου 2021 5 minutes ago, Τέρης Α. said: p.m. κρατημένη για τον Τέρη 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kavouromamouna Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Στις 29/5/2021 στις 1:17 ΜΜ, Kavouromamouna είπε Καλημέρα σε όλους Χαρίζονται δύο expansions του World of Warcraft πλήρη με τα manuals κλπ και ένα dvd με το making of του Age of Empires III Τα expansions είναι προφανώς ενεργοποιημένα και δίνονται για όποιον τα θέλει στη βιβλιοθήκη του Παρακαλώ, παραλαβή μόνο απο σταθμό μετρό Νέος Κόσμος ή σταθμό τραμ στην πλατεία Νέας Σμύρνης Λυπάμαι, αλλά δεν θα κάνω αποστολή Ένα τελευταίο bump μήπως υπάρξει ενδιαφέρον 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
LabrakisG1992 Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Καλησπερα . Χαίρεται η παρακάτω πόρτα με 3 κλειδιά μιας και βάλαμε ασφαλείας . Περιοχή μεταμόρφωση θα περιμένω κανα δυο μέρες αλλιώς θα πάει σκουπίδια . ΠΡΩΤΑ απάντηση εδώ μετά π.μ. αν υπάρξουν πολλοι ενδιαφερόμενοι διατηρώ το δικαίωμα επιλογής . Επεξ/σία 3 Ιουνίου 2021 από LabrakisG1992 6 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
themanager Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 Share Δημοσ. 3 Ιουνίου 2021 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση