odystam Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 5 λεπτά πριν, totte13 είπε Καλησπέρα, Μετακομίζω έκτακτα και αδειάζω. Χαρίζονται 1. 3x PS3 FAT - για ανταλακτικά (παιρνουν ρεύμα αλλά δεν εμφανίζουν εικόνα) Μόνο το ένα έχει σκληρό δίσκο (40gb). 2. 1x PS3 Slim - για ανταλατκικά(με μητρική, χωρίς τροφοδοτικό και δίσκο). 3. 1x PS2 slim - αγνωστη κατάσταση 4. 1x λάπτοπ HP - λειτουργικό σε άσχημη εξωτερική κατάσταση, με τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο και πληκτρολόγιο. 5. 1x Macbook air mid2012(με BIG SUR) - Με τροφοδοτικό, δίσκο, adaptor thunderbolt σε HDMI( Δεν δουλεύει το backlight της οθόνης και το trackpad+keyboard λόγω βλάβης μητρικής. Επιπλέον δίνω ανταλλακτικά 2 μητρικές και chip που είχα αγοράσει με σκοπό την επισκευή της βλάβης. Λειτουργεί σαν σταθερός με εξωτερικό πλητκρολόγιο, ποντίκη και οθόνη. 6. 1x οθόνη λαπτοπ acer - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 7. 1x οθόνη λαπτοπ dell - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 8. 1x GPU gigabyte hd467 - Αγνωστη κατάσταση, για ανταλακτικά 9. 1x σταθερός υπολογιστής λενοβο - λειτουργικός Παραλαβή μόνο απο τον χώρο μου (Καλλιθέα). Θα προτιμήσω όποιον τα πάρει όλα μαζί ή τουλάχιστον την πλοιοψηφία. Ευχατριστώ. πμ για 1, 5
Nik1239 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 8 λεπτά πριν, totte13 είπε Καλησπέρα, Μετακομίζω έκτακτα και αδειάζω. Χαρίζονται 1. 3x PS3 FAT - για ανταλακτικά (παιρνουν ρεύμα αλλά δεν εμφανίζουν εικόνα) Μόνο το ένα έχει σκληρό δίσκο (40gb). 2. 1x PS3 Slim - για ανταλατκικά(με μητρική, χωρίς τροφοδοτικό και δίσκο). 3. 1x PS2 slim - αγνωστη κατάσταση 4. 1x λάπτοπ HP - λειτουργικό σε άσχημη εξωτερική κατάσταση, με τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο και πληκτρολόγιο. 5. 1x Macbook air mid2012(με BIG SUR) - Με τροφοδοτικό, δίσκο, adaptor thunderbolt σε HDMI( Δεν δουλεύει το backlight της οθόνης και το trackpad+keyboard λόγω βλάβης μητρικής. Επιπλέον δίνω ανταλλακτικά 2 μητρικές και chip που είχα αγοράσει με σκοπό την επισκευή της βλάβης. Λειτουργεί σαν σταθερός με εξωτερικό πλητκρολόγιο, ποντίκη και οθόνη. 6. 1x οθόνη λαπτοπ acer - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 7. 1x οθόνη λαπτοπ dell - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 8. 1x GPU gigabyte hd467 - Αγνωστη κατάσταση, για ανταλακτικά 9. 1x σταθερός υπολογιστής λενοβο - λειτουργικός Παραλαβή μόνο απο τον χώρο μου (Καλλιθέα). Θα προτιμήσω όποιον τα πάρει όλα μαζί ή τουλάχιστον την πλοιοψηφία. Ευχατριστώ. Ενδιαφέρομαι στέλνω πμ 5 λεπτά πριν, TasSou είπε Καλησπέρα. Ενδιαφέρομαι για τα 4, 6, 7 και 8. Φιλικά, ΥΓ> Μπορώ να παραλάβω και να κανονίσω την διανομή. Στέλνω πμ
totte13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, totte13 είπε Καλησπέρα, Μετακομίζω έκτακτα και αδειάζω. Χαρίζονται 1. 3x PS3 FAT - για ανταλακτικά (παιρνουν ρεύμα αλλά δεν εμφανίζουν εικόνα) Μόνο το ένα έχει σκληρό δίσκο (40gb). 2. 1x PS3 Slim - για ανταλατκικά(με μητρική, χωρίς τροφοδοτικό και δίσκο). 3. 1x PS2 slim - αγνωστη κατάσταση 4. 1x λάπτοπ HP - λειτουργικό σε άσχημη εξωτερική κατάσταση, με τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο και πληκτρολόγιο. 5. 1x Macbook air mid2012(με BIG SUR) - Με τροφοδοτικό, δίσκο, adaptor thunderbolt σε HDMI( Δεν δουλεύει το backlight της οθόνης και το trackpad+keyboard λόγω βλάβης μητρικής. Επιπλέον δίνω ανταλλακτικά 2 μητρικές και chip που είχα αγοράσει με σκοπό την επισκευή της βλάβης. Λειτουργεί σαν σταθερός με εξωτερικό πλητκρολόγιο, ποντίκη και οθόνη. 6. 1x οθόνη λαπτοπ acer - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 7. 1x οθόνη λαπτοπ dell - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 8. 1x GPU gigabyte hd467 - Αγνωστη κατάσταση, για ανταλακτικά 9. 1x σταθερός υπολογιστής λενοβο - λειτουργικός Παραλαβή μόνο απο τον χώρο μου (Καλλιθέα). Θα προτιμήσω όποιον τα πάρει όλα μαζί ή τουλάχιστον την πλοιοψηφία. Ευχατριστώ. Πολύ μεγάλο και γρήγορο ενδιαφέρον και δεν το περίμενα. Μπαίνουν όλα σε αναμονή μέχρι να βγάλω άκρη με τα μυνήματα σας. Ευχαριστώ. 4
psyduck Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 14 λεπτά πριν, totte13 είπε Πολύ μεγάλο και γρήγορο ενδιαφέρον και δεν το περίμενα. Μπαίνουν όλα σε αναμονή μέχρι να βγάλω άκρη με τα μυνήματα σας. Ευχαριστώ. Ενδιαφέρομαι για 1(1 τεμ), 3 (1 τεμ) και 9 (1 μοναδικό τεμ>)
f2bnp Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Χαρίζονται τα παρακάτω. Δηλώστε ενδιαφέρον πρώτα εδώ και μετά στείλτε μου PM. Συναλλαγή αποκλειστικά και μόνο με παραλαβή από τον χώρο μου στα Βόρεια Προάστια, δεν μπορώ αν αποστείλλω. 2
DrLo Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 7 λεπτά πριν, f2bnp είπε Χαρίζονται τα παρακάτω. Δηλώστε ενδιαφέρον πρώτα εδώ και μετά στείλτε μου PM. Συναλλαγή αποκλειστικά και μόνο με παραλαβή από τον χώρο μου στα Βόρεια Προάστια, δεν μπορώ αν αποστείλλω. Με ενδιαφέρει το KVM σου στέλνω PM
tolee Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 20 λεπτά πριν, f2bnp είπε Χαρίζονται τα παρακάτω. Δηλώστε ενδιαφέρον πρώτα εδώ και μετά στείλτε μου PM. Συναλλαγή αποκλειστικά και μόνο με παραλαβή από τον χώρο μου στα Βόρεια Προάστια, δεν μπορώ αν αποστείλλω. pm για joystick
georgios65 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, totte13 είπε ##Ολα Σε Αναμονή προς το παρών## ##ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ## Καλησπέρα, Μετακομίζω έκτακτα και αδειάζω. Χαρίζονται 1. 3x PS3 FAT - για ανταλακτικά (παιρνουν ρεύμα αλλά δεν εμφανίζουν εικόνα) Μόνο το ένα έχει σκληρό δίσκο (40gb). 2. 1x PS3 Slim - για ανταλατκικά(με μητρική, χωρίς τροφοδοτικό και δίσκο). 3. 1x PS2 slim - αγνωστη κατάσταση 4. 1x λάπτοπ HP - λειτουργικό σε άσχημη εξωτερική κατάσταση, με τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο και πληκτρολόγιο. 5. 1x Macbook air mid2012(με BIG SUR) - Με τροφοδοτικό, δίσκο, adaptor thunderbolt σε HDMI( Δεν δουλεύει το backlight της οθόνης και το trackpad+keyboard λόγω βλάβης μητρικής. Επιπλέον δίνω ανταλλακτικά 2 μητρικές και chip που είχα αγοράσει με σκοπό την επισκευή της βλάβης. Λειτουργεί σαν σταθερός με εξωτερικό πλητκρολόγιο, ποντίκη και οθόνη. 6. 1x οθόνη λαπτοπ acer - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 7. 1x οθόνη λαπτοπ dell - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 8. 1x GPU gigabyte hd467 - Αγνωστη κατάσταση, για ανταλακτικά 9. 1x σταθερός υπολογιστής λενοβο - λειτουργικός Παραλαβή μόνο απο τον χώρο μου (Καλλιθέα). Θα προτιμήσω όποιον τα πάρει όλα μαζί ή τουλάχιστον την πλοιοψηφία. Ευχατριστώ. Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιφέρον μου γιά τόν σταθερό ὑπολογιστή (9). Εὐχαριστῶ.
totte13 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 1 λεπτό πριν, georgios65 είπε Καλησπέρα σας. Θά ἤθελα, νά ἐκδηλώσω τό ἐνδιφέρον μου γιά τόν σταθερό ὑπολογιστή (9). Εὐχαριστῶ. Καλησπέρα, Προς το παρόν είναι όλα κρατημένα.
tolee Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 1 ώρα πριν, tolee είπε pm για joystick αποσυρω, ευχαριστω
kakofonixx Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 χαρίζονται τα μελάνια της φωτο από εκτυπωτή canon που μας άφησε χρόνους.... όλα είναι σφραγισμένα όποιος ενδιαφερθεί να έχει εκτυπωτη που τα δέχεται και να τα κάνει χρήση, μην έρθει κανένα αετόπουλο και τα δω στις αγγελίες! θα πέσει report! αν ήταν να τα πουλήσω και να βγάλω κάνα 20ρικάκι το έκανα και μόνος μου 😊 πρώτα πμ για εκδήλωση ενδιαφέροντος και παραλαβή από την έδρα μου στο Μαρούσι ή με συννενόηση και σε άλλο σημείο (όπου με βγάλει η δουλειά μου) 3
odystam Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 2 ώρες πριν, f2bnp είπε Χαρίζονται τα παρακάτω. Δηλώστε ενδιαφέρον πρώτα εδώ και μετά στείλτε μου PM. Συναλλαγή αποκλειστικά και μόνο με παραλαβή από τον χώρο μου στα Βόρεια Προάστια, δεν μπορώ αν αποστείλλω. στέλνω για joystick 1
GreeKar98K Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 26 λεπτά πριν, kakofonixx είπε χαρίζονται τα μελάνια της φωτο από εκτυπωτή canon που μας άφησε χρόνους.... όλα είναι σφραγισμένα όποιος ενδιαφερθεί να έχει εκτυπωτη που τα δέχεται και να τα κάνει χρήση, μην έρθει κανένα αετόπουλο και τα δω στις αγγελίες! θα πέσει report! αν ήταν να τα πουλήσω και να βγάλω κάνα 20ρικάκι το έκανα και μόνος μου 😊 πρώτα πμ για εκδήλωση ενδιαφέροντος και παραλαβή από την έδρα μου στο Μαρούσι ή με συννενόηση και σε άλλο σημείο (όπου με βγάλει η δουλειά μου) Αν δεν υπάρξει ενδιαφέρον από κάποιον που να τα έχει περισσότερο ανάγκη, ενδιαφέρομαι.
staman007 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 Δημοσ. 25 Μαΐου 2021 8 ώρες πριν, totte13 είπε ##Ολα Σε Αναμονή προς το παρόν## ##ΟΛΑ ΚΡΑΤΗΜΕΝΑ## Καλησπέρα, Μετακομίζω έκτακτα και αδειάζω. Χαρίζονται 1. 3x PS3 FAT - για ανταλακτικά (παιρνουν ρεύμα αλλά δεν εμφανίζουν εικόνα) Μόνο το ένα έχει σκληρό δίσκο (40gb). 2. 1x PS3 Slim - για ανταλατκικά(με μητρική, χωρίς τροφοδοτικό και δίσκο). 3. 1x PS2 slim - αγνωστη κατάσταση 4. 1x λάπτοπ HP - λειτουργικό σε άσχημη εξωτερική κατάσταση, με τροφοδοτικό, χωρίς δίσκο και πληκτρολόγιο. 5. 1x Macbook air mid2012(με BIG SUR) - Με τροφοδοτικό, δίσκο, adaptor thunderbolt σε HDMI( Δεν δουλεύει το backlight της οθόνης και το trackpad+keyboard λόγω βλάβης μητρικής. Επιπλέον δίνω ανταλλακτικά 2 μητρικές και chip που είχα αγοράσει με σκοπό την επισκευή της βλάβης. Λειτουργεί σαν σταθερός με εξωτερικό πλητκρολόγιο, ποντίκη και οθόνη. 6. 1x οθόνη λαπτοπ acer - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 7. 1x οθόνη λαπτοπ dell - λειτουργούσε όταν αφαιρέθηκε πριν χρόνια(αγνωστη τωρινή κατάσταση) 8. 1x GPU gigabyte hd467 - Αγνωστη κατάσταση, για ανταλακτικά 9. 1x σταθερός υπολογιστής λενοβο - λειτουργικός Παραλαβή μόνο απο τον χώρο μου (Καλλιθέα). Θα προτιμήσω όποιον τα πάρει όλα μαζί ή τουλάχιστον την πλοιοψηφία. Ευχατριστώ. Με ενδιαφέρουν κι εμένα τα 1 και 2. Μπορώ και να τα πάρω όλα άμεσα και να τα μοιράσω εδώ μετά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Ξεκίνησε από Thresh,
9 ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ
Μετάβαση στην ανάρτηση