Hamurabi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπερα παιδια. Γνωστος μου ψαχνει smartphone,android, με μπαταρια 4500-5000mah MINIMUM, κορυφαια καμερα (οχι απλα πολυ καλη,το τονιζω, ΚΟΡΥΦΑΙΑ!), και να μην κολαει πουθενα σε ΑΠΛΗ χρηση ιντερνετ,browsing κτλ. θελει να εχει δαχτυλικο αποτυπωμα και google playstore, η αγορα θα γινει απο Ελλαδα, budget μεχρι 1000. Ασχετο, ενα honor 20 pro ποσο μπορει να πουληθει μεταχειρησμενο? ευχαριστω Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από Hamurabi
Kag1ante Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Καλησπερα παιδια. Γνωστος μου ψαχνει smartphone,android, με μπαταρια 4500-5000mah MINIMUM, κορυφαια καμερα (οχι απλα πολυ καλη,το τονιζω, ΚΟΡΥΦΑΙΑ!), και να μην κολαει πουθενα σε ΑΠΛΗ χρηση ιντερνετ,browsing κτλ. θελει να εχει δαχτυλικο αποτυπωμα και google playstore, η αγορα θα γινει απο Ελλαδα, budget μεχρι 1000. Ασχετο, ενα honor 20 pro ποσο μπορει να πουληθει μεταχειρησμενο? ευχαριστω θα έλεγα να δει Google Pixel 6 Pro ή Realme GT 2 Neo. Λόγω των MaH εξαιρούνται πολλά flagship δυστυχώς. Αν μπορεί να ανέβει λίγο παραπάνω κοιτάει για S21 Ultra Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από Kag1ante
chios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Και vivo x80 pro παίζει με καλή κάμερα, από μπαταρία μέτρια σχεδόν σε όλα τα ακριβά τηλέφωνα. 1
GATE123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Καλησπερα παιδια. Γνωστος μου ψαχνει smartphone,android, με μπαταρια 4500-5000mah MINIMUM, κορυφαια καμερα (οχι απλα πολυ καλη,το τονιζω, ΚΟΡΥΦΑΙΑ!), και να μην κολαει πουθενα σε ΑΠΛΗ χρηση ιντερνετ,browsing κτλ. θελει να εχει δαχτυλικο αποτυπωμα και google playstore, η αγορα θα γινει απο Ελλαδα, budget μεχρι 1000. Ασχετο, ενα honor 20 pro ποσο μπορει να πουληθει μεταχειρησμενο? ευχαριστω Το κορυφαίο κινητό είναι το Honor Magic 4 Ultimate ,αλλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μετά πάει το Huawei P50 Pro το οποίο δεν έχει Google services. Μετά πάμε σε Xiaomi Mi 11 Ultra που δεν ξέρω εάν σε βολεύει το Miui που έχει. Για iPhone δεν σου λέω γιατί θες Android. Για Google Pixel πάλι εδώ έχουμε θέμα υποστηρίξεις..... Οπότε καταλήγεις μάλλον στο Samsung S22 ultra.
Kag1ante Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, GATE123 είπε Το κορυφαίο κινητό είναι το Honor Magic 4 Ultimate ,αλλά δεν υπάρχει στην Ελλάδα. Μετά πάει το Huawei P50 Pro το οποίο δεν έχει Google services. Μετά πάμε σε Xiaomi Mi 11 Ultra που δεν ξέρω εάν σε βολεύει το Miui που έχει. Για iPhone δεν σου λέω γιατί θες Android. Για Google Pixel πάλι εδώ έχουμε θέμα υποστηρίξεις..... Οπότε καταλήγεις μάλλον στο Samsung S22 ultra. Με budget στο 1000 λίγο δύσκολο εκτός αν μπορεί να πάρει αποφορολόγηση EDIT: Άκυρο κοίταξα bestprice μέσα και το S22 ultra Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από Kag1ante
GATE123 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Kag1ante είπε Με budget στο 1000 λίγο δύσκολο εκτός αν μπορεί να πάρει αποφορολόγηση Αν λες για το Samsung αυτή την στιγμή το 8/128 κάνει 856€ το 12/256 963€ και το 12/512 1.069€ άνετα το παίρνει.
roginsky12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 32 λεπτά πριν, Kag1ante είπε θα έλεγα να δει Google Pixel 6 Pro ή Realme GT 2 Neo. Λόγω των MaH εξαιρούνται πολλά flagship δυστυχώς. Αν μπορεί να ανέβει λίγο παραπάνω κοιτάει για S21 Ultra τι ναι αυτα που γραφεις ρε φιλε? θες να τον καψεις τον ανθρωπο? αμα δεν ξερετε μη γραφετε
Hamurabi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 ΕΙναι αναμεσα σε google pixel 6 pro, s21ultra kai s22ultra. Παιζει αναμεσα σε s21 ultra και s22 ultra γιατι στο δευτερο ακουγιονται παρα πολλα bugs,προβληματα και μπαταρια που δεν κραταει καθολου,. μολις ειδα κ κριτικες στο skroutz ψιλοχαλια.
roginsky12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 43 λεπτά πριν, Hamurabi είπε Καλησπερα παιδια. Γνωστος μου ψαχνει smartphone,android, με μπαταρια 4500-5000mah MINIMUM, κορυφαια καμερα (οχι απλα πολυ καλη,το τονιζω, ΚΟΡΥΦΑΙΑ!), και να μην κολαει πουθενα σε ΑΠΛΗ χρηση ιντερνετ,browsing κτλ. θελει να εχει δαχτυλικο αποτυπωμα και google playstore, η αγορα θα γινει απο Ελλαδα, budget μεχρι 1000. Ασχετο, ενα honor 20 pro ποσο μπορει να πουληθει μεταχειρησμενο? ευχαριστω λοιπον φιλε για μη το κουραζουμε...δυο κινητα υπαρχουν στον κοσμο μ ε αυτα που θες VIVO X80 PRO HUAWEI P 50 PRO ΤΕΛΟΣ Μόλις τώρα, Hamurabi είπε ΕΙναι αναμεσα σε google pixel 6 pro, s21ultra kai s22ultra. Παιζει αναμεσα σε s21 ultra και s22 ultra γιατι στο δευτερο ακουγιονται παρα πολλα bugs,προβληματα και μπαταρια που δεν κραταει καθολου,. μολις ειδα κ κριτικες στο skroutz ψιλοχαλια. οχι κακες επιλογες και οι τρεις...το πιξελ εχει θεμα με την καμερα
chios Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Hamurabi είπε ΕΙναι αναμεσα σε google pixel 6 pro, s21ultra kai s22ultra. Παιζει αναμεσα σε s21 ultra και s22 ultra γιατι στο δευτερο ακουγιονται παρα πολλα bugs,προβληματα και μπαταρια που δεν κραταει καθολου,. μολις ειδα κ κριτικες στο skroutz ψιλοχαλια. Σε κανένα μην περιμένεις καλή μπαταρία στα περισσότερα άθλια είναι, αν θες κάμερα πρέπει να κάνεις υποχωρήσεις.
Hamurabi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, roginsky12 είπε λοιπον φιλε για μη το κουραζουμε...δυο κινητα υπαρχουν στον κοσμο μ ε αυτα που θες VIVO X80 PRO HUAWEI P 50 PRO ΤΕΛΟΣ οχι κακες επιλογες και οι τρεις...το πιξελ εχει θεμα με την καμερα ΦΙλε μου εχω γραψει οτι θελω google store οποτε ειναι εκτος θεματος το p 50 pro σιγουρα
Kag1ante Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, roginsky12 είπε τι ναι αυτα που γραφεις ρε φιλε? θες να τον καψεις τον ανθρωπο? αμα δεν ξερετε μη γραφετε Συγνώμη, εκ παραδρομής έγραψα και το gt 2 neo (ένα μυαλό και εγω..). Για S21 ultra πάντως που το χρησιμοποιεί γνωστός του πατέρα μου λέει πολύ καλά λόγια όσο αφορά τις κάμερες (για pixel απλά ότι έχω δεί από σχόλια σε skroutz, gsmarena κτλ). Το vivo που ανέφερες είναι επίσης πολύ καλή επιλογή
MrRush Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 S21/S22 Ultra μονόδρομος. Όποιο σου αρέσει περισσότερο εμφανισιακά θα έλεγα.
roginsky12 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, Hamurabi είπε ΦΙλε μου εχω γραψει οτι θελω google store οποτε ειναι εκτος θεματος το p 50 pro σιγουρα τοτε πας Vivo x80 pro και με ευχαριστεις αργοτερα...
makis269 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 https://www.skroutz.gr/c/40/kinhta-thlefwna.html?order_by=pricevat&order_dir=desc&price_min=&price_max=1000
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα