Highlander Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Δημοσ. 11 Μαΐου 2006 Γαμώτω, δεν έχω βρει κάτι για Samsung, παρά μόνο India που δεν αναγνωρίζει το S/N.
agisfere Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Δημοσ. 31 Μαΐου 2006 Παιδια, θα ηθελα να ρωτησω, ιδιως εκεινους που εξυπηρετηθηκαν απο τη Western Digital, αν καθυστερησε η παραλαβη εδω στην Ελλαδα. Συγκεκριμενα μου εχουν αντικαταστησει δισκο απο τις 25/5/06 και ενω υποτιθεται μου τον εχουν στειλει με την DHL, όταν επικοινωνησα με το Τμημα εξυπηρετησης της DHL, δεν μπορουν να το εντοπισουν.Στο site της W.D δεν εχει μπει ακομη στο tracking ο αριθμος αποστολής.Είναι φυσιολογική αυτή η καθυστέρηση? Τι με συμβουλευτε να κάνω? Σας παραθετω την εικονα απο το site της W.D.
Highlander Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 2 Ιουνίου 2006 Θα σου έρθει. Δεν γίνεται να μην σου έρθει. (Μπορεί και να σου έχει έρθει ήδη ;-) )
agisfere Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Δημοσ. 5 Ιουνίου 2006 Εχεις απολυτο δικιο.Εστειλα email και μου ζητησαν το RMA και σε πεντε λεπτα η απαντηση με πληρη το δρομολογιο του δισκου και μετα απο μισή ωρα περιπου, ντρινγκκκ το τηλεφωνο και "Απο UPS,ποτε να σας παραδωσουμε το νεο σας δισκο ?".Τελος καλο, ολα καλα. Παντως σας ευχαριστώ για το topic, γιατι ειχα ενα δισκο που τα εφτυνε και εληγε η εγγυηση του σε 1 μηνα και με 8 ευρωπουλα, απεκτησα καινουργιο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.