predator Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2004 isws gia na mou steiloune neo disko (profanws megalyterhs xwrhtikothtas) ??? de me noiazoune ta dedomena... tosa xronia pou exw na asxoli8w mazi tous , de 8imamai kan ti exei mesa o diskos! pou kolaei o 200ris pou mou xtipas sinexeia!? gia plaka eipa oti an einai na min mou steiloune kainourgio disko kai epibarin8w ta e3oda apostolis de pairnw kalytera ena kainourgio kai na petaxw to palio! ara me simferei na tous ton steilw nai h oxi? aplh einai h erwthsh mou
badvariemai Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 isws gia na mou steiloune neo disko (profanws megalyterhs xwrhtikothtas) ???de me noiazoune ta dedomena... tosa xronia pou exw na asxoli8w mazi tous ' date=' de 8imamai kan ti exei mesa o diskos! pou kolaei o 200ris pou mou xtipas sinexeia!? gia plaka eipa oti an einai na min mou steiloune kainourgio disko kai epibarin8w ta e3oda apostolis de pairnw kalytera ena kainourgio kai na petaxw to palio! ara me simferei na tous ton steilw nai h oxi? aplh einai h erwthsh mou[/quote'] Efoson o diskos sou einai ektos egyiisis giati na sou steiloun autoi kainourio? Sou stelnoune kainourio mono otan eisai mesa stin egyisi... Tzampa ta lefta sou tha xaseis...
predator Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2004 swstos, piga kai sto site tis WD kai mou leei out of warranty!opote paketo,ti na kanoume! to disko pantws ton dwrizw an ton 8elei kapoios gia antalaktika!
kage Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 28 Αυγούστου 2004 εχω κ αλλον που μου σπασε το τροφοδοτικο,εκει που ακουμπανε τα ποδια-συρματα τροφοδοτικου- υπαρχει κανεις που μπορει να το φτιαξει αραγε? ο 1ος λογικα εχει καει δεν ακουγεται τιποτα οταν μπαινει στο ρευμα,ο 2ος πριν σπασω το τροφοδοτικο λειτουργουσε κανονικα.. για να εχει χαλασει ενας σκληρος πρεπει καν να μην ακουγεται ή κανω λαθος?
SV1EOD Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 30 Αυγούστου 2004 εχω κ αλλον που μου σπασε το τροφοδοτικο' date='εκει που ακουμπανε τα ποδια-συρματα τροφοδοτικου- υπαρχει κανεις που μπορει να το φτιαξει αραγε? ο 1ος λογικα εχει καει δεν ακουγεται τιποτα οταν μπαινει στο ρευμα,ο 2ος πριν σπασω το τροφοδοτικο λειτουργουσε κανονικα.. για να εχει χαλασει ενας σκληρος πρεπει καν να μην ακουγεται ή κανω λαθος?[/quote'] Πως τα καταφέρνεις και σπας σε τον κοννέκτορα της τροφοδοσίας συνέχεια δεν μπορώ να καταλάβω. Σε ποιά περιοχή μένεις και τι δίσκοι είναι - ρωτάω γαι το αν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί τους? Όσον αφορά το αν κάηκε ο πρώτος αν έβαλες την τροφοδοσία ανάποδα μάλλον δεν την έχει γλυτώσει. Δεν είναι απαραίτητο ότι αν δεν ακούγεται ειναι dead γιατί μπορεί και να μην κάνουν καθόλου επαφή οι ακροδέκτες από το βύσμα(χωρίς τροφοδοσία πως να ακουστεί?).
SV1EOD Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Σαν τρόπος αποστολής προτείνεται βέβαια το courier ΑΛΛΑ επειδή η απλή αποστολή κοστίζει όσο και ένας καινούργιος δίσκος ο καλύτερος τρόπος είναι με συστημένη αποστολή από τα ΕΛΤΑ. Για μεγαλύτερη ασφάλεια αν θέλετε μπορείτε να ασφαλίσεται το πακέτο για ότι ποσό θέλετε (με κάποια παραπάνω έξοδα βέβαια). Σε μία με μιάμιση εβδομάδα θα έχετε πίσω έναν νέο δίσκο που θα σας έρθει με κούριερ στην πόρτα σας. (μερικές φορές μπορεί να είναι και κάποιος επισκευασμένος αλλά προσωπικά δεν μου έχει τύχει μέχρι τώρα). Πόσο κοστίζει η συστημένη αποστολή με τα ΕΛΤΑ για αυτήν την περίπτωση? Επίσης το μεταφορικό για την αποστολή του δίσκου από αυτούς σε εμάς ποιός την χρεώνεται? Τέλος σέ έναν δίσκο IBM που έβαλα το S/N μου έβγαλε τα παρακάτω στοιχεία: Quick warranty check results Serial number Expiration date (YYYY-MM-DD) Sold to GEO TX320842 2004-11-13 AP Η σύνταξη του μυνήματος δεν είναι όπως στο ποπ-απ παράθυρο της Hitachi(IBM) αλλά νομίζω ότι βγαίνει νόημα. Η απορία μου είναι ποιός στην ευχή είναι αυτός ο GEO.
kage Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 Δημοσ. 31 Αυγούστου 2004 εχω κ αλλον που μου σπασε το τροφοδοτικο' date='εκει που ακουμπανε τα ποδια-συρματα τροφοδοτικου- υπαρχει κανεις που μπορει να το φτιαξει αραγε? ο 1ος λογικα εχει καει δεν ακουγεται τιποτα οταν μπαινει στο ρευμα,ο 2ος πριν σπασω το τροφοδοτικο λειτουργουσε κανονικα.. για να εχει χαλασει ενας σκληρος πρεπει καν να μην ακουγεται ή κανω λαθος?[/quote'] Πως τα καταφέρνεις και σπας σε τον κοννέκτορα της τροφοδοσίας συνέχεια δεν μπορώ να καταλάβω. Σε ποιά περιοχή μένεις και τι δίσκοι είναι - ρωτάω γαι το αν αξίζει να ασχοληθούμε μαζί τους? Όσον αφορά το αν κάηκε ο πρώτος αν έβαλες την τροφοδοσία ανάποδα μάλλον δεν την έχει γλυτώσει. Δεν είναι απαραίτητο ότι αν δεν ακούγεται ειναι dead γιατί μπορεί και να μην κάνουν καθόλου επαφή οι ακροδέκτες από το βύσμα(χωρίς τροφοδοσία πως να ακουστεί?). βασικα ειναι copy/paste απο το 1ο ποστ μου που δεν απαντηθηκε. WesternDigital ειναι αυτος που εσπασε πλαστικο τροφοδοσιας δισκου(εκει που μπαινει το βυσμα apo to τροφοδοτικο apo to pc) seagate 6aris ο καμμενος... εχω σκεφτει εφοσον ειναι καμμενος ο seagate να σπασω την ακρη του πλαστικου μαζι με τα δοντακια κ με κολητηρι να το κολησω στο wd να δω αν δουλευει... Π.φαληρο ειμαι,μαγαζι εισαι κ ποσα περιπου θες αν δεν τα καταφερω?
SV1EOD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Όχι δεν είμαι μαγαζί. Δεν μου είπες τι μεγέθους δίσκος είναι ή αν έχει δεδομένα που σε ενδιαφέρουν πολύ για να ασχοληθούμε. Και δεν θέλω κάτι, αλλά είμαι μάλλον λίγο μακριά(Παλλήνη).
kage Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 13,6 ειναι ο wd.δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο μεσα,αλλα για 2ος σκληρος καλο θα ταν.Αν δεν τα καταφερω κ εχεις ορεξη θα σε ειδοποιησω οταν ασχοληθω μαζι του.
SV1EOD Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 1 Σεπτεμβρίου 2004 13,6 ειναι ο wd.δεν εχει τιποτα ιδιαιτερο μεσα,αλλα για 2ος σκληρος καλο θα ταν.Αν δεν τα καταφερω κ εχεις ορεξη θα σε ειδοποιησω οταν ασχοληθω μαζι του. OK
Highlander Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 2 Σεπτεμβρίου 2004 Επιτέλους βρήκα το topic...... Thanks to Dark_Son. Λοιπόν έστειλα σήμερα 2 δίσκους στην WD και έναν στην Maxtor. Κόστος για WD = 11,50 συστημένο (Γερμανία) και με phone tracking (ΕΛΤΑ 8001182000). Κόστος για Maxtor = 8,10 συστημένο (Ιρλανδία) και με phone tracking (ΕΛΤΑ 8001182000). Είδωμεν... Καλό θα ήταν να γίνει sticky. (Είχα την εντύπωση ότι ήταν). HDD Warranty Check Western Digital Maxtor Hitachi Seagate Quantum Αν ξέχασα κατι πείτε μου να το περάσω...
SV1EOD Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Επιτέλους βρήκα το topic...... Thanks to Dark_Son. Λοιπόν έστειλα σήμερα 2 δίσκους στην WD και έναν στην Maxtor. Κόστος για WD = 11' date='50 συστημένο (Γερμανία) και με phone tracking (ΕΛΤΑ 8001182000). Κόστος για Maxtor = 8,10 συστημένο (Ιρλανδία) και με phone tracking (ΕΛΤΑ 8001182000). Είδωμεν... Καλό θα ήταν να γίνει sticky. (Είχα την εντύπωση ότι ήταν). HDD Warranty Check Western Digital Maxtor Hitachi Seagate Quantum Αν ξέχασα κατι πείτε μου να το περάσω... Μόνο ότι για τους δίσκους της ΙΒΜ θα πρέπει να απευθύνεσαι στην Hitachi αλλά υποθέτω ότι οι περισσότεροι(αν όχι όλοι θα το ξέρουν αυτό). Α και μιας και έκανες την παλληκαριά βάλε τα αντίστοιχα links και για Samsung και Excelstore Πες μας όταν τους παραλάβεις πόσο χρόνο πήρε, τι σου στείλανε(ίδιους ή μεγαλύτερους, καινούργιους ή επισκευασμένους , εντυπώσεις κτλ.)
Highlander Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2004 Α και μιας και έκανες την παλληκαριά βάλε τα αντίστοιχα links και για Samsung και Excelstore. Δυστυχώς η Samsung έχει μόνο για την Ινδία :?: :?: :?: Warranty Check. Η δε Excelstor δεν έχει καθόλου. Έτσι κι αλλιώς η Excelstor δεν είναι τίποτα άλλο παρά το εργοστάσιο που έφτιαχνε τους IBM στην Shenzhen της Κίνας. Μόλις σταμάτησε η IBM την παραγωγή το εργοστάσιο συνέχισε αλλάζοντας απλά τις ταμπέλες. Δεν ξέρω καν αν έχουν ερευνητικό τμήμα.
Highlander Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2004 Νεότερα: Η Maxtor παρέλαβε το δίσκο σήμερα και σε 2 ημέρες θα φύγει ο νέος δίσκος από εκεί. (Ιρλανδία) Δυστυχώς η WD δεν τους έχει παραλάβει ακόμα. Πιθανόν η Ιρλανδία να έχει καλύτερο ταχυδρομείο....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.