macodin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Χαιρετώ την παρέα. Θέλω να ρωτήσω: επειδή μου έσπασε το magic mouse, αν υπάρχει λόγος αντί να πάω σε κάποιο μεγάλο κατάστημα/αντιπροσωπεία, να το ψάξω μέσω διαδικτύου για καλύτερη τιμή, και δεν μιλάω για 5, 10 ευρώ αλλά πραγματικά καλύτερη. Έχει κάποιος υπόψην του κάποια περίπτωση; ή να πάω να το αγοράσω από οπουδήποτε και να φύγω; Να πω ότι δεν μ' ενδιαφέρουν άλλα μάους απο άλλες εταιρείες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από macodin
liospi Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 15€ Θα το βρεις στο Σκρουτζ φθηνότερα, όχι παραπάνω
kormos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 6 ώρες πριν, macodin είπε Χαιρετώ την παρέα. Θέλω να ρωτήσω: επειδή μου έσπασε το magic mouse, αν υπάρχει λόγος αντί να πάω σε κάποιο μεγάλο κατάστημα/αντιπροσωπεία, να το ψάξω μέσω διαδικτύου για καλύτερη τιμή, και δεν μιλάω για 5, 10 ευρώ αλλά πραγματικά καλύτερη. Έχει κάποιος υπόψην του κάποια περίπτωση; ή να πάω να το αγοράσω από οπουδήποτε και να φύγω; Να πω ότι δεν μ' ενδιαφέρουν άλλα μάους απο άλλες εταιρείες. Ευχαριστώ εκ των προτέρων Με την χαμηλή διαφορά τιμής θα το έπαιρνα από επίσημο. Εναλλακτικά ρίξε μια ματιά στις αγγελίες μήπως και βρεις κάτι. Κατά καιρούς βγαίνουν προς πώληση είτε new είτε used Μφχ
macodin Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ παιδιά, μάλλον φεύγω τρέχοντας για τα public τώρα. Να 'στε καλά!
kormos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 15 ώρες πριν, macodin είπε Ευχαριστώ παιδιά, μάλλον φεύγω τρέχοντας για τα public τώρα. Να 'στε καλά! Ωραία
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα