Mondarinas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σε όλους! Έχω ένα παλαιό λαπτοπ HP Pavilion dv6000 δεκαετίας τουλάχιστον στο οποίο έχει καίει η μητρική απ ότι μου είπαν στο Service. Έχω βγάλει τον σκληρό με τα έγγραφα που είχα και τώρα αναρωτιέμαι τι να το κάνω? Καμία ιδέα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sakura22 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 1. Δώστο σε καναν insomniac, βάλ' το στο θεμα με το "μην πετάτε τίποτα, χάρισε το" 2. Πήγαινε σε καμια αλυσίδα ηλεκτρονικών και δωστο για ανακύκλωση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mondarinas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, sakura22 είπε 1. Δώστο σε καναν insomniac, βάλ' το στο θεμα με το "μην πετάτε τίποτα, χάρισε το" 2. Πήγαινε σε καμια αλυσίδα ηλεκτρονικών και δωστο για ανακύκλωση. Ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
theshadowman Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Share Δημοσ. 8 Νοεμβρίου 2022 Στις 8/8/2022 στις 3:33 ΜΜ, Mondarinas είπε Ευχαριστώ! φιλε το εχεις ακομα? με σωνεις! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα