bqau Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 @CheOnWeb επειδή ανέφερες ότι είσαι κάτοχος του 13 mini, το οποίο και ενδιαφέρομαι να αγοράσω (τελευταίο iphone που είχα το 5s), οι λόγοι επιλογής του 13 έναντι του 13 mini είναι καθαρά το μέγεθος και η μπαταρία; Θεωρώ πως το mini με καλύπτει απλά παντού βλέπω μια τάση 'αποφύγετε το mini λόγω μπαταρίας κτλ' και δεδομένου του κόστους δε θέλω να το μετανιώσω μετά. Σημείωση: θεωρώ το form factor του mini ιδανικό σε αντίθεση με το current standard σε μέγεθος > 6.2''
Stelaras1993 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, najinblue3 είπε εγω δε τα κοιταω καθολου τα ποσοστα οταν φορτιζω, δε ξερω αν ειναι απαραιτητο. Εχω το 13 προ εδω και 6 μηνες και ακομα 100% υγεια, και χρησιμοποιω εναν anker fast charger Εγω 92% το πηρα day one iPhone 13pro φορτιζω μονο με ορίτζιναλ apple
najinblue3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 2 λεπτά πριν, Stelaras1993 είπε Εγω 92% το πηρα day one iPhone 13pro φορτιζω μονο με ορίτζιναλ apple O original είναι τραγικά Άργος, εκτός αν εννοείς τον 20 βατ. Εγώ πήρα για το 11 που είχα τον Άνκερ νάνο κ ακόμα αυτό χρησιμοποιώ. Φορτίζω και τα AirPods με τον ίδιο φορτιστή
kormos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Οι απόψεις πάντα διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη. Η λογική λέει να βαδίζεις με παρελκόμενα ίδιας εταιρίας... Όσοι θέλουν και μπορούν αυτό κάνουν. Όλες οι συσκευές εφόσον περνάνε τις πιστοποιήσεις είναι εντάξει αλλά, να έχω Apple ποροιόν με Anker καλώδιο και Xiaomi αντάπτορα είναι κάπως.... Είναι σαν να παίρνεις αυτοκίνητο Datsun και για πόρτα καρότσας επείδή ταιρίαζει να βάζεις της Toyota.... Μφχ 1
najinblue3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 8 λεπτά πριν, kormos είπε Οι απόψεις πάντα διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη. Η λογική λέει να βαδίζεις με παρελκόμενα ίδιας εταιρίας... Όσοι θέλουν και μπορούν αυτό κάνουν. Όλες οι συσκευές εφόσον περνάνε τις πιστοποιήσεις είναι εντάξει αλλά, να έχω Apple ποροιόν με Anker καλώδιο και Xiaomi αντάπτορα είναι κάπως.... Είναι σαν να παίρνεις αυτοκίνητο Datsun και για πόρτα καρότσας επείδή ταιρίαζει να βάζεις της Toyota.... Μφχ Αυτο ισως να ισχυε 15 χρονια πριν, παρελκομενα αλλων εταιρειων ειναι ανωτερα κατα κρατος. Οπως για θηκη θα παρω spingen και οχι τη μουφα οριτζιναλ που κοστιζει 50 ευρω και ειναι μαγνητης βρωμιας, ετσι θα παρω ανκερ φορτιστη που τον προτεινουν σχεδον ολοι και ειναι πολυ δοκιμασμενος. Κ απο τη στιγμη που δεν ερχεται ο φορτιστης μεσα στο κουτι, μπορεις να παρεις οτι θελεις. 1 1
kormos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 32 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Αυτο ισως να ισχυε 15 χρονια πριν, παρελκομενα αλλων εταιρειων ειναι ανωτερα κατα κρατος. Οπως για θηκη θα παρω spingen και οχι τη μουφα οριτζιναλ που κοστιζει 50 ευρω και ειναι μαγνητης βρωμιας, ετσι θα παρω ανκερ φορτιστη που τον προτεινουν σχεδον ολοι και ειναι πολυ δοκιμασμενος. Κ απο τη στιγμη που δεν ερχεται ο φορτιστης μεσα στο κουτι, μπορεις να παρεις οτι θελεις. Δεν είπε κανείς ότι δεν κάνεις χρήση οποίας εταιρείας θέλεις... Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες κριτηρίων. Το θέμα θήκης είναι άλλο κομμάτι. Πέρα των άλλων στην ίδια ποιότητα υλικού πάλι 50€+ πρέπει να διαθέσεις. Μφχ 1
CheOnWeb Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 1 hour ago, bqau said: @CheOnWeb επειδή ανέφερες ότι είσαι κάτοχος του 13 mini, το οποίο και ενδιαφέρομαι να αγοράσω (τελευταίο iphone που είχα το 5s), οι λόγοι επιλογής του 13 έναντι του 13 mini είναι καθαρά το μέγεθος και η μπαταρία; Θεωρώ πως το mini με καλύπτει απλά παντού βλέπω μια τάση 'αποφύγετε το mini λόγω μπαταρίας κτλ' και δεδομένου του κόστους δε θέλω να το μετανιώσω μετά. Σημείωση: θεωρώ το form factor του mini ιδανικό σε αντίθεση με το current standard σε μέγεθος > 6.2'' Αν και οι ανάγκες για αυτονομία διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη, οπότε δύσκολο να σου πω αν θα σε καλύψει το mini, θα έλεγα ότι το "αποφύγετε το mini" ισχύει για το 12 mini (το είχα). Το 13 mini είναι αρκετά καλύτερο. Εμένα με καλύπτει απόλυτα αλλά ξαναλέω, είναι σχετικές οι ανάγκες. Είμαι αρκετές ώρες στο σπίτι/γραφείο και αν χρειαστεί φορτίζω και στο αυτοκίνητο. Δύσκολο να ξεμείνω. Αν όμως είσαι πολλές ώρες έξω και με βαριά χρήση μπορεί να δυσκολευτείς. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από CheOnWeb 1
najinblue3 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, kormos είπε Δεν είπε κανείς ότι δεν κάνεις χρήση οποίας εταιρείας θέλεις... Υπάρχουν κι άλλοι παράγοντες κριτηρίων. Το θέμα θήκης είναι άλλο κομμάτι. Πέρα των άλλων στην ίδια ποιότητα υλικού πάλι 50€+ πρέπει να διαθέσεις. Μφχ Spingen ultra hybrid και καθάρισες με 13 ευρώ από Αμαζον
kormos Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 26 λεπτά πριν, najinblue3 είπε Spingen ultra hybrid και καθάρισες με 13 ευρώ από Αμαζον Εντάξει
bqau Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Αναφορά σε κείμενο Αν και οι ανάγκες για αυτονομία διαφέρουν από χρήστη σε χρήστη, οπότε δύσκολο να σου πω αν θα σε καλύψει το mini, θα έλεγα ότι το "αποφύγετε το mini" ισχύει για το 12 mini (το είχα). Το 13 mini είναι αρκετά καλύτερο. Εμένα με καλύπτει απόλυτα αλλά ξαναλέω, είναι σχετικές οι ανάγκες. Είμαι αρκετές ώρες στο σπίτι/γραφείο και αν χρειαστεί φορτίζω και στο αυτοκίνητο. Δύσκολο να ξεμείνω. Αν όμως είσαι πολλές ώρες έξω και με βαριά χρήση μπορεί να δυσκολευτείς. Σε ευχαριστώ για το input, είναι παρόμοια η κατάστασή μου επομένως μάλλον θα προχωρήσω με το συγκεκριμένο. 1
nikosgnr Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Στις 8/8/2022 στις 3:47 ΜΜ, Stelaras1993 είπε Ειναι το γαμωτο! Τελος παντων θεωρούσα πως θα υπαρχει κατι αξιόλογο απο αλλη εταιρια . Δεν πειραζει !! Υγεια να εχουμε 💪 Προφανώς και υπάρχουν καλύτερες επιλογές απο αυτά της Apple. Χρόνια τώρα. Το οτι έχει το μήλο πάνω δε σημαίνει πως πρέπει υποχρεωτικά να πας εκεί. Θα σου έλεγα προς Amazon (με κάποια καλώδια που έρχονται με εγγύηση εφ' όρου ζωής), αλλά επειδή θες απο εδώ, της Anker είναι η σίγουρη λύση. 1
kormos Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Στην αρχική ερώτηση του @Stelaras1993 βλέπω πως αρκετοί κάνουν αναφορά για την Anker. Εδώ γενάτε ένα ερώτημα! Όσοι κάνετε πρόταση, έχετε στην κατοχή σας κάποιον αντάπτορα ή καλώδιο ώστε να κάνετε την πρόταση ή άπλά επειδή κάπου το διάβασα κλπ κλπ και το προτείνω? Αν κάποιος έχει θα ήταν καλό να δώσει ποιό ολοκληρωμένη απάντηση αναφέροντας το ακριβές μοντέλο που έχει γιατί εγώ προσωπικά όσες φορές πήρα τα χάρισα στο τέλος γιατί ήταν μια απογοήτευση... Μφχ
najinblue3 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 20 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, kormos είπε Στην αρχική ερώτηση του @Stelaras1993 βλέπω πως αρκετοί κάνουν αναφορά για την Anker. Εδώ γενάτε ένα ερώτημα! Όσοι κάνετε πρόταση, έχετε στην κατοχή σας κάποιον αντάπτορα ή καλώδιο ώστε να κάνετε την πρόταση ή άπλά επειδή κάπου το διάβασα κλπ κλπ και το προτείνω? Αν κάποιος έχει θα ήταν καλό να δώσει ποιό ολοκληρωμένη απάντηση αναφέροντας το ακριβές μοντέλο που έχει γιατί εγώ προσωπικά όσες φορές πήρα τα χάρισα στο τέλος γιατί ήταν μια απογοήτευση... Μφχ Anker 511 nano pro 20w Anker usbc to light powerline nylon braided Αυτά τα δυο ροκαρω απ το 11 μου κ φορτιζω και τα AirPods / beats studio που έχω. Το καλώδιο δε συγκρίνεται με κανένα π έχω πιάσει στα χέρια μου
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα