Επισκέπτης Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Το δεν είσαι "ωραίος" δεν σημαίνει ότι είσαι τέρας κακάσχημος. Αν εννοείς καριέρα το Χ χλμ της Εθνικής οδού και τα πανηγύρια τότε ξεκίνα το αντίστοιχο στο μοντελινγκ. Θες επαγγελματική βοήθεια. Έχω πάει σε φωτογράφο και έχω κάνει επαγγελματική φωτογράφιση και με τραγουδίστρια σε μπουζούκια και τα έχω ανεβάσει στο Instagram . Αυτό που εννοώ είναι φωτογράφιση με αμοιβή 30 ευρώ για παράδειγμα για την βιτρίνα ενός φροντιστηρίου ή ενός καταστήματος. Εννοείται πως εκεί με τόσο χαμηλή αμοιβή δεν πηγαίνει ο Σπαλιάρας αλλά, τα καινούργια και πιο άπειρα μοντέλα για να ξεκινήσουν την καριέρα τους . Άλλωστε, με 30 ευρώ αμοιβή δεν περιμένουν να τους έρθει ο Σπαλιάρας.
dionisis1925 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 47 λεπτά πριν, Stcha είπε Γιατί δεν είμαι ωραίος; Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι τέρας κακάσχημος; Μπορεί να μην είμαι Σπαλιάρας αλλά, είμαι εμφανίσιμος. Όπως, σε όλα τα επαγγέλματα έτσι, και στο μόντελινγκ υπάρχει διαβάθμιση στα πρώτα ονόματα και στα δεύτερα ονόματα όπως γίνεται και με τους τραγουδιστές εκτός, από τα μεγάλα ονόματα υπάρχουν και άλλοι τραγουδιστές δεύτερης κατηγορίας που κάνουν μικρότεροι καριέρα. Δεν μπορώ να ξεχάσω το μόντελινγκ όπως λες γιατί μου αρέσει πάρα πολύ αυτό ήθελα πάντα να κάνω στην ζωή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό να κάνει στην ζωή του κάτι άλλο. Δεν σου είπε κανείς πως είσαι άσχημος , εμείς κρίνουμε από ένα πρόσωπο , μπορεί να έχεις πολύ ωραίο γραμμωμενο σωμα , τέλος πάντων καλό θα ήτανε να έχεις και άλλη εναλλακτική λύση πάντως για επαγγελματική καριέρα σε περίπτωση που το μόντελινγκ δεν θα σου προσφέρει έναν ικανοποιητικό μισθό. Επεξ/σία 10 Αυγούστου 2022 από dionisis1925 1
makis269 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 η εξωτερική ομορφιά έρχεται και φεύγει σήμερα είσαι όρθιος με μαλλιά και κορμοστασιά και αύριο ξάπλα με λουμπάγκο στην καλύτερη και χωρίς μαλλιά ή όπως κανένας εκφράζει την εξωτερική ομορφιά. η εσωτερική ομορφιά του καθενός είναι πιο πολύτιμη, δεν χάνεται και είναι αναλλοίωτη στον χρόνο . 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις