Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
5 λεπτά πριν, Stcha είπε

Αλλά, υπάρχει και κάτι πιο σημαντικό που δικαιολογεί την διετή απουσία από την αγορά εργασίας όπως η απουσία ερωτικής συντρόφου. Αυτό είναι το σπουδαιότερο και το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί.

Οκ,αν και είμαι τόσο μα τόσο περίεργος να μάθω πως συνδέονται αυτά δεν είναι τόσο σίγουρος ότι θέλω να μάθω.

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Stcha είπε

Να περιορίσω τις μετακινήσεις μου μου είπε ο γιατρός και λογικό είναι αφού όταν περπατούσα με πονούσε το πόδι μου. Αλλά, υπάρχει και κάτι πιο σημαντικό που δικαιολογεί την διετή απουσία από την αγορά εργασίας όπως η απουσία ερωτικής συντρόφου. Αυτό είναι το σπουδαιότερο και το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί.

Έχεις ανοίξει αρκετά θέματα που όμως όλα κάπως ενώνονται. Ότι δεν βρίσκεις δουλειά, ότι θες να κανεις μαστερ (νομίζω), ότι δεν έχεις σχέση και τώρα έχουμε την "αρθρίτιδα" που δεν ξέρω καν αν το πιστεύω.

Οπότε συνοπτικά τι μπορώ να σου πω;

α) Είσαι μεγάλος για μοντέλο και δεν νομίζω και πως έχεις τις προδιαγραφές (gut feeling). Τώρα αν μου πεις ότι έχουν πάει και πιο μεγάλοι στο GNTM ή σε φωτογραφίσεις θα συνεχίσω να σου λέω ότι είσαι μεγάλος για μοντέλο. Υπάρχουν σίγουρα μικρότεροι από εσένα (και μάλλον και καλύτεροι). Το να το θες δεν λέει κάτι. Έχεις πάθος με την μόδα; Γίνε φωτογράφος, σχεδιαστής ή κάτι άλλο

β) Δεν είναι το τέλος του κόσμου να έχεις 2 χρόνια κενά. Αλλά αν στην συνέντευξη πας και δείχνεις τόσο χαμένος όσο εδώ θα είναι αρνητικό

γ) Σκέψου γιατί δεν βρίσκεις κοπέλα. Επίσης σκέψου αν όντως θέλεις κοπέλα (χωρίς καμία παρεξήγηση/ειρωνεία) 

δ) Να μην βγαίνεις 2 χρόνια από το σπίτι για αρθρίτιδα. Τώρα αν δεν ήθελες να βγεις για άλλους λόγους δεκτό και σεβαστό.

Δημοσ.
26 λεπτά πριν, Stcha είπε

Αλλά, υπάρχει και κάτι πιο σημαντικό που δικαιολογεί την διετή απουσία από την αγορά εργασίας όπως η απουσία ερωτικής συντρόφου. Αυτό είναι το σπουδαιότερο και το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί.

Τι φάση, homemade ροζ βιντεο έκανες πριν και τώρα δεν μπορεις να τα κάνεις μόνος σου;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, filip123go είπε

Τι φάση, homemade ροζ βιντεο έκανες πριν και τώρα δεν μπορεις να τα κάνεις μόνος σου;

1 ώρα πριν, Gingerbread είπε

Έχεις ανοίξει αρκετά θέματα που όμως όλα κάπως ενώνονται. Ότι δεν βρίσκεις δουλειά, ότι θες να κανεις μαστερ (νομίζω), ότι δεν έχεις σχέση και τώρα έχουμε την "αρθρίτιδα" που δεν ξέρω καν αν το πιστεύω.

Οπότε συνοπτικά τι μπορώ να σου πω;

α) Είσαι μεγάλος για μοντέλο και δεν νομίζω και πως έχεις τις προδιαγραφές (gut feeling). Τώρα αν μου πεις ότι έχουν πάει και πιο μεγάλοι στο GNTM ή σε φωτογραφίσεις θα συνεχίσω να σου λέω ότι είσαι μεγάλος για μοντέλο. Υπάρχουν σίγουρα μικρότεροι από εσένα (και μάλλον και καλύτεροι). Το να το θες δεν λέει κάτι. Έχεις πάθος με την μόδα; Γίνε φωτογράφος, σχεδιαστής ή κάτι άλλο

β) Δεν είναι το τέλος του κόσμου να έχεις 2 χρόνια κενά. Αλλά αν στην συνέντευξη πας και δείχνεις τόσο χαμένος όσο εδώ θα είναι αρνητικό

γ) Σκέψου γιατί δεν βρίσκεις κοπέλα. Επίσης σκέψου αν όντως θέλεις κοπέλα (χωρίς καμία παρεξήγηση/ειρωνεία) 

δ) Να μην βγαίνεις 2 χρόνια από το σπίτι για αρθρίτιδα. Τώρα αν δεν ήθελες να βγεις για άλλους λόγους δεκτό και σεβαστό.

Θέλω να βρω κοπέλα.

Δεν είπα ότι δεν έβγαινα από το σπίτι για δύο χρόνια λόγω της αρθρίτιδα αλλά, ότι για ένα διάστημα μέσα στα δύο αυτά χρόνια αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα της υγείας.

Για το μόντελινγκ που είπες μπορώ να πω ότι είμαι μικρότερος για γίνω δεκτός άλλωστε, μικροδειχνω. 

1 ώρα πριν, filip123go είπε

Δεν έκανα ροζ βίντεο.

Έχει συμβεί σε εσάς ποτέ να σας τύχουν για ένα χρονικό διάστημα τόσες πολλές δυσκολίες;

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Stcha είπε

Να περιορίσω τις μετακινήσεις μου μου είπε ο γιατρός και λογικό είναι αφού όταν περπατούσα με πονούσε το πόδι μου. Αλλά, υπάρχει και κάτι πιο σημαντικό που δικαιολογεί την διετή απουσία από την αγορά εργασίας όπως η απουσία ερωτικής συντρόφου. Αυτό είναι το σπουδαιότερο και το χειρότερο που μπορεί να σου συμβεί.

ε ναι, αποκτάς πρόβλημα και στα χέρια μετά, θερίζουν οι τενοντίτιδες

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Stcha είπε

Θέλω να βρω κοπέλα.

Δεν είπα ότι δεν έβγαινα από το σπίτι για δύο χρόνια λόγω της αρθρίτιδα αλλά, ότι για ένα διάστημα μέσα στα δύο αυτά χρόνια αντιμετώπισα αυτό το πρόβλημα της υγείας.

Για το μόντελινγκ που είπες μπορώ να πω ότι είμαι μικρότερος για γίνω δεκτός άλλωστε, μικροδειχνω. 

Ανοίγεις ένα θέμα για να πεις ότι δεν έχεις δουλειά ενώ σε άλλο θέμα μας έλεγες ότι θέλεις να γίνεις μοντέλο και τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις κοπέλα.

Αλλά τα θέματα είναι 3

α) δεν μπορείς να γίνεις μοντέλο γιατί ειδικά για άντρες στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο. Οπτικά δεν σε έχουμε δει αλλά με όλο το σεβασμό ακούγεσαι σαν κάτι ανάλογο με αυτούς που έκοβαν στα παλιά x factor. Ούτε μας έχεις πει γιατί το θες, σαν να το ζητάς για επιβεβαίωση

β) η ιστορία με την αρθρίτιδα μπάζει από παντού. Αν κάτι σε κράτησε σπίτι για πολυ καιρό, δεν ήταν κάποια αρθρίτιδα.

γ) Το ότι δεν έχεις κοπέλα δεν επηρεάζει κάπως την εύρεση εργασίας. Είχες ποτέ κοπέλα; Επίσης μήπως θέλεις κοπέλι;

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Gingerbread είπε

Ανοίγεις ένα θέμα για να πεις ότι δεν έχεις δουλειά ενώ σε άλλο θέμα μας έλεγες ότι θέλεις να γίνεις μοντέλο και τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα είναι ότι δεν έχεις κοπέλα.

Αλλά τα θέματα είναι 3

α) δεν μπορείς να γίνεις μοντέλο γιατί ειδικά για άντρες στην Ελλάδα είναι πολύ δύσκολο. Οπτικά δεν σε έχουμε δει αλλά με όλο το σεβασμό ακούγεσαι σαν κάτι ανάλογο με αυτούς που έκοβαν στα παλιά x factor. Ούτε μας έχεις πει γιατί το θες, σαν να το ζητάς για επιβεβαίωση

β) η ιστορία με την αρθρίτιδα μπάζει από παντού. Αν κάτι σε κράτησε σπίτι για πολυ καιρό, δεν ήταν κάποια αρθρίτιδα.

γ) Το ότι δεν έχεις κοπέλα δεν επηρεάζει κάπως την εύρεση εργασίας. Είχες ποτέ κοπέλα; Επίσης μήπως θέλεις κοπέλι;

Α) Αυτό εννοώ ότι δεν έχω βρει δουλειά ως μοντέλο και σε συνδυασμό ότι δεν έχω κοπέλα με έχει διαλύσει. Γιατί είναι δύσκολο στην Ελλάδα να γίνει ένας άνδρας μοντέλο ο Σπαλιάρας, Σπύρος Νικολαΐδης, Νίκος Παπαδάκης πως έγιναν; 

Β) αλήθεια λέω ότι έχω αρθρίτιδα.

Γ) Είχα κοπέλες παλιά περιστασιακές σχέσεις δηλαδή μόνο συνευρισκόμασταν ερωτικά δεν υπήρχε συναίσθημα. Το θέμα δεν είναι σαρκικό αλλά, κυρίως συναισθηματικό. Ψάχνω να βρω μια κοπέλα να με αγαπάει και να την αγαπάω και εγώ.

IMG_20220523_174936.jpg

1 λεπτό πριν, Stcha είπε

Α) Αυτό εννοώ ότι δεν έχω βρει δουλειά ως μοντέλο και σε συνδυασμό ότι δεν έχω κοπέλα με έχει διαλύσει. Γιατί είναι δύσκολο στην Ελλάδα να γίνει ένας άνδρας μοντέλο ο Σπαλιάρας, Σπύρος Νικολαΐδης, Νίκος Παπαδάκης πως έγιναν; 

Β) αλήθεια λέω ότι έχω αρθρίτιδα.

Γ) Είχα κοπέλες παλιά περιστασιακές σχέσεις δηλαδή μόνο συνευρισκόμασταν ερωτικά δεν υπήρχε συναίσθημα. Το θέμα δεν είναι σαρκικό αλλά, κυρίως συναισθηματικό. Ψάχνω να βρω μια κοπέλα να με αγαπάει και να την αγαπάω και εγώ.

IMG_20220523_174936.jpg

Ανέβασα μια φωτογραφία μου για να δείτε πως είμαι.

Δημοσ.

τωρα που βλέπω φωτο δε βλέπω κατι ιδιαίτερο, ίσως αν με κάποιο τροπο πουλήσεις το μυτερό αυτί (όπως έκανε η αλλη με τα φρυδια καραμανλή) μπας και δικαιωθούμε επιτέλους όσοι εχουμε τετοια αυτια

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, dionisis1925 είπε

Έλα εντάξει τρολλ είσαι.

Δεν νομίζω ότι είναι τρολ. Ας περιοριστώ να πω ότι είναι λίγο μπερδεμένος

Στον TS ανέφερες 3 άτομα στα τόσα που προσπάθησαν, στα άπειρα ωραία παιδιά τα οποία δεν κατάφεραν να κάνουν τίποτα. Odds are against. Και για μενα δεν υπάρχει λόγος να στεναχωριέσαι ή να σε νοιάζει καν. Είναι κάτι που στην Ελλάδα δεν υπάρχει, που θα υπάρχουν άπειροι καλύτεροι από εσένα και που είναι μια προσωρινή δουλειά. Ακόμα και η Κρίστυ τις χρυσές εποχές και σε κοπέλες μάλιστα έλεγε να μην αφήνουν την σχολή τους γιατ το μοντελινγκ εχει ημερομηνια λήξης. Και εισαι κοντά σε αυτή. Και δεν μας εχεις πει καν γιατι το θες. Στρεψε την ενεργεια σου σε κατι άλλο και μπορεί και να διαπρέψεις εκεί.

• Like 2
Δημοσ.
10 ώρες πριν, dionisis1925 είπε

Έλα εντάξει τρολλ είσαι.

Δεν τρολλαρω.

Δημοσ.

Έχεις μεγάλη ιδέα για τον εαυτό σου εμφανισιακά , έβαλες μια φωτό μόνο το πρόσωπο σου που δεν έχει κάτι το ιδιαίτερο για να σε χαρακτηρίζει μοντέλο, ο σπαλιαρας που έδωσες σαν παράδειγμα είναι και 47 ετών , πλέον έχει αλλάξει το μόντελινγκ, στο GNTM κάτι τύποι που είχα δει τυχαία σε μια διαφήμιση δεν ήτανε και τόσο αρσενικά.

Σίγουρα αυτά τα 2 χρόνια που αναφέρεις σε έριξαν ψυχολογικά αλλά ξέχνα το μόντελινγκ, βρες επαγγελματικά να ασχοληθείς με κάτι άλλο , τώρα για σχέση κτλπ που λες πως δεν είχες βρει κάτι σταθερό θα πρέπει ή να αλλάξεις τα μέρη που σύχναζες ή να ρίξεις ίσως τις απαιτήσεις ή να ξεκινήσεις να κάνεις συμβιβασμούς με το τι θα σε καλύπτει σε μια κοπέλα, αν κοιτάς μόνο εμφάνιση δεν θα βρεις την Ιθάκη σου.

Δημοσ.

Γιατί δεν είμαι ωραίος;

Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι τέρας κακάσχημος;

Μπορεί να μην είμαι Σπαλιάρας αλλά, είμαι εμφανίσιμος. Όπως, σε όλα τα επαγγέλματα έτσι, και στο μόντελινγκ υπάρχει διαβάθμιση στα πρώτα ονόματα και στα δεύτερα ονόματα όπως γίνεται και με τους τραγουδιστές εκτός, από τα μεγάλα ονόματα υπάρχουν και άλλοι τραγουδιστές δεύτερης κατηγορίας που κάνουν μικρότεροι καριέρα.   Δεν μπορώ να ξεχάσω το μόντελινγκ όπως λες γιατί μου αρέσει πάρα πολύ αυτό ήθελα πάντα να κάνω στην ζωή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό να κάνει στην ζωή του κάτι άλλο. 

Δημοσ.
Μόλις τώρα, Stcha είπε

Γιατί δεν είμαι ωραίος;

Δηλαδή, θέλετε να μου πείτε ότι τέρας κακάσχημος;

Μπορεί να μην είμαι Σπαλιάρας αλλά, είμαι εμφανίσιμος. Όπως, σε όλα τα επαγγέλματα έτσι, και στο μόντελινγκ υπάρχει διαβάθμιση στα πρώτα ονόματα και στα δεύτερα ονόματα όπως γίνεται και με τους τραγουδιστές εκτός, από τα μεγάλα ονόματα υπάρχουν και άλλοι τραγουδιστές δεύτερης κατηγορίας που κάνουν μικρότεροι καριέρα.   Δεν μπορώ να ξεχάσω το μόντελινγκ όπως λες γιατί μου αρέσει πάρα πολύ αυτό ήθελα πάντα να κάνω στην ζωή μου. Δεν μπορώ να φανταστώ τον εαυτό να κάνει στην ζωή του κάτι άλλο. 

Το  δεν είσαι "ωραίος" δεν σημαίνει ότι είσαι τέρας κακάσχημος.

Αν εννοείς καριέρα το Χ χλμ της Εθνικής οδού και τα πανηγύρια τότε ξεκίνα το αντίστοιχο στο μοντελινγκ.

Θες επαγγελματική βοήθεια.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...