Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αλαξα μπαταριες σε 4 ρολογια που δεν χρησιμοποιω αλλα ειναι μαρκας ( adidas , seiko) και αναρωτιεμαι αν τραβηξω προς τα εξω αυτο που αλλαζει την ωρα ( παλιο κουρδιστιρι) σταματαει και η καταναλωση μπαταριας αφου δεν δουλευει το ρολοι ?

Αυτος που τις αλλαξε μου ειπε οτι εχει κανονικη καταναλωση .

Το κοστος μπαταριας  ειναι ελαχιστο  βεβαια αλλα αντε να απς σε καταστημα  .

Επεξ/σία από Γιάννης Platano
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
25 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Δοκιμασα τωρα .Δεν γυριζει

Πιστεύω ότι δεν καταναλώνει.

Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτονται, ίσως είναι χειρότερο να μη δουλεύει μπαταρία... αν βγάλει υγρά θα σου κάνει ζημιά

Επεξ/σία από ekrepali
  • Like 1
Δημοσ.
9 λεπτά πριν, ekrepali είπε

Πιστεύω ότι δεν καταναλώνει.

Βέβαια τώρα που το ξανασκέφτονται, ίσως είναι χειρότερο να μη δουλεύει μπαταρία... αν βγάλει υγρά θα σου κάνει ζημιά

Για αυτο ρωτησα...Οτι δεν δουλευει χαλαει ...Κανονας.

6 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε

Κάθε πότε αλλάζεις μπαταρία;

Καθε 2-3 χρονια ..Δεν το εχω υπολογισει .

Δημοσ.
1 ώρα πριν, Γιάννης Platano είπε

Αλαξα μπαταριες σε 4 ρολογια που δεν χρησιμοποιω αλλα ειναι μαρκας ( adidas , seiko) και αναρωτιεμαι αν τραβηξω προς τα εξω αυτο που αλλαζει την ωρα ( παλιο κουρδιστιρι) σταματαει και η καταναλωση μπαταριας αφου δεν δουλευει το ρολοι ?

Αυτος που τις αλλαξε μου ειπε οτι εχει κανονικη καταναλωση .

Το κοστος μπαταριας  ειναι ελαχιστο  βεβαια αλλα αντε να απς σε καταστημα  .

αφού δεν τα χρησιμοποιείς γιατί τις άλλαξες και τώρα ψάχνεις να τις βγάλεις εκτός λειτουργίας ? Τώρα αφού τις αγόρασες βαλτες στη συσκευασία τους και όταν απαιτηθεί τις ξαναβάζεις

Δημοσ.

Λογικά ο μηχανισμός συνεχίζει να δουλεύει. Αν τραβηχτεί το κουρδιστήρι, απλά αποδεσμεύεται ο δείκτης από το σύστημα, δεν σταματά να δουλεύει.

• Like 1
Δημοσ.
16 λεπτά πριν, Γιάννης Platano είπε

Για αυτο ρωτησα...Οτι δεν δουλευει χαλαει ...Κανονας.

Καθε 2-3 χρονια ..Δεν το εχω υπολογισει .

Αστο και όταν πάλι χρειαστεί τις αλλάζεις.Μην χαλιέσαι άδικα,δεν αξίζει τον κοπο/

• Like 1
Δημοσ.

Πάρε τις μπαταρίες που χρειάζεται και άλλαζε μόνος σου οπότε χρειάζεται. Πολύ φθηνότερα θα σου βγει. Παμφθηνα τις πουλάνε σε Σκρουτζ αν ψάξεις κι αν έχει και κανά κινεζικο "mall" κοντά σου θα τις βρεις κι όλες μαζεμένες και παίρνεις και το μηχανηματακι για να ανοίγεις όλα τα βιδωτά καπάκια ρολογιών. Με ένα σπρέι σιλικόνης ψεκάζεις το λαστιχακι για στεγανοποίηση/συντήρηση και το ξαναβαζεις. Τέλος.

• Like 1
Δημοσ.
24 λεπτά πριν, hp8 είπε

αφού δεν τα χρησιμοποιείς γιατί τις άλλαξες και τώρα ψάχνεις να τις βγάλεις εκτός λειτουργίας ? Τώρα αφού τις αγόρασες βαλτες στη συσκευασία τους και όταν απαιτηθεί τις ξαναβάζεις

Αν το κανω εγω με τα χερια μου το πιο πιθανο...να πουλαω ανταλακτικα για ρολογιο εδω !!!

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...