Dimi00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, SabotazNic είπε Καλα, μην βλεπεις τις εξαιρεσεις, σε λιγο θα μας πεις οτι εχεις στην γειτονια σου pit bull που βοηθαει ηλεκιωμενα ζευγαρια να περνανε τον δρομο Αυτό τωρα πως το κόλλησες για πε μου λιγο... Δεν έχει 40αρια να πεις οτι το καψες απ τον καυσωνα 1
Donmitsos10 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Γιατι και να πληρώσεις που το κακό? Δικαιωμα σου ειναι να θελεις μια συγκεκριμένη ράτσα, θα ζησεις μαζι του τα επομενα 18 χρονια! Εχω 2 στη γειτονια. Παππουδακια και τα 2 πλεον και χαιρουν ακρας υγείας.... Μην ενοχοποιειτε ρατσες ρε παιδια. Καθε σκυλος ειναι επιρρεπής σε προβλημα αν δεν τον προσεξεις σαν παιδι σου Τι να πω. Εμενα ο αδερφος μου είχε και ροχάλιζε σαν τρελό. Δυσκολευόταν πολύ κουραζόταν εύκολα. Και του είπε ο κτηνίατρος ότι είναι πιο γραφικό και απτή Σαντορίνη το θέμα με το αναπνευστικό στα pug και τα γαλλικά bulldog. Δεν είναι κάποιο θέμα συμπεριφοράς για να πούμε ότι αν το προσέξεις δεν θα… μιλάμε για κατασκευαστικό λάθος 😂 1
SabotazNic Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Αυτό τωρα πως το κόλλησες για πε μου λιγο... Δεν έχει 40αρια να πεις οτι το καψες απ τον καυσωνα Στατιστικα δινω, αντιθετως με εσενα Of the 1009 pugs under veterinary care during 2013, 688 (68.19 %) had at least one disorder recorded. Compiling a list of the 40 most common disorders across Pug and non-Pug groups of dogs, Pugs had a higher risk of 23 out of the 40 (57.5%) disorders compared with a lower risk of only seven out of 40 (17.5%) disorders. Brachycephalic obstructive airway syndrome (BOAS)* was the disorder with the highest risk in Pugs, with the breed almost 54 times more likely to have the condition.
Dimi00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Donmitsos10 είπε Τι να πω. Εμενα ο αδερφος μου είχε και ροχάλιζε σαν τρελό. Δυσκολευόταν πολύ κουραζόταν εύκολα. Και του είπε ο κτηνίατρος ότι είναι πιο γραφικό και απτή Σαντορίνη το θέμα με το αναπνευστικό στα pug και τα γαλλικά bulldog. Δεν είναι κάποιο θέμα συμπεριφοράς για να πούμε ότι αν το προσέξεις δεν θα… μιλάμε για κατασκευαστικό λάθος 😂 Ροχαλιζουν αληθεια ειναι. Και θελουν και ανεμιστηρες χαχαχα. Εγω το μονο σιγουρο που ξερω ειναι οτι λογω κρισης, ειναι πολλοι αυτοι που ταΐζουν τα σκυλιά το φαγητο της ημερας. Φασολαδες, φασολακια, πατατουλες ψητες με κοτοπουλο κλπ κλπ. Και αρκετοι μου το εχουν παραδεχτει, οτι σιγα μη δωσω για τροφη με τετοια ακριβεια. Αυτό ειναι τουλάχιστον εγκληματικο για την υγεια του σκυλου. Καλα για κρεατα, αλλα φασολαδα????? Αστα να πανε..........
moure Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Περί Γαλλικών μπουλντόγκ,αξιολάτρευτη φυλή αλλά με ατελείωτα προβλήματα υγείας.Είχα 3 στο παρελθόν. @sanaerikoΔεν υπάρχει κανένας τρόπος να εξασφαλίσεις ότι το 3 μηνών ημίαιμο κουτάβι που θα δεις σε μια φιλοζωική θα είναι ήρεμο στοργικό και με καλό χαρακτήρα,μπορεί να βγει έτσι μπορεί να γίνει και ο Βελζεβούλ ο ίδιος που θα χρειαστεί πολύ δουλειά με εκπαίδευση για να στρώσει.
Dimi00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 λεπτά πριν, SabotazNic είπε Στατιστικα δινω, αντιθετως με εσενα Of the 1009 pugs under veterinary care during 2013, 688 (68.19 %) had at least one disorder recorded. Compiling a list of the 40 most common disorders across Pug and non-Pug groups of dogs, Pugs had a higher risk of 23 out of the 40 (57.5%) disorders compared with a lower risk of only seven out of 40 (17.5%) disorders. Brachycephalic obstructive airway syndrome (BOAS)* was the disorder with the highest risk in Pugs, with the breed almost 54 times more likely to have the condition. Ωραια... Παμε με ανθρωπινη συγκριση τωρα. Το 30% του πλανητη πασχει απο θυρεοειδιτιδα χασιμοτο. Ενα 40% ειναι παχυσαρκοι.ενα 30% διαβητικοί.... Στον καιαδα ολοι? Καταλαβες τι θελω να πω ε? Ολες οι ρατσες εχουν διαφορετικα προβληματα. Αλλες ασθενειες η χοντρη ρατσα, αλλες η τριχωτη, αλλες η λεπτή κλπ κλπ Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από Dimi00
SabotazNic Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, Dimi00 είπε Ωραια... Παμε με ανθρωπινη συγκριση τωρα. Το 30% του πλανητη πασχει απο θυρεοειδιτιδα χασιμοτο. Ενα 40% ειναι παχυσαρκοι.ενα 30% διαβητικοί.... Στον καιαδα ολοι? Δεν αναφερθηκα πουθενα για το αν πρεπει να υιοθετησει ή οχι pug. Εγω εσενα διορθωσα που λες οτι δεν εχουν προβληματα υγειας. Μηπως να βαλεις ac? Ισως να το'καψες ακομα και με τα 30αρια. 1
papapontikas Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, sanaeriko είπε Καλημεραα. Έχω αποφασίσει να πάρω σκύλο. Δεν είναι απόφαση της στιγμής καθώς το σκέφτομαι έντονα εδώ και 2 χρόνια τουλάχιστον. Αρχικά να πω ότι δεν σκαμπαζω από ράτσες και είναι η πρώτη μου υιοθεσία. Θέλω γενικά ένα σκύλο μικρού η μεσαίου μεγέθους, ήσυχο, ήρεμο και στοργικό. Κάποιες μέρες λείπω αρκετές ώρες από το σπίτι. Μένω σε διαμέρισμα με την σύντροφό μου. Τώρα γενικά φαντάζομαι θα είναι πολλές οι ερωτήσεις και οι απαντήσεις που υπάρχουν. Όποιος έχει και ξέρει από σκυλιά ας πει μια γνώμη. Μην πάρεις "ράτσα" ή από breeder γενικότερα. Χρησιμοποίησε την υπηρεσία υιοθεσίας του δήμου Αθηνών. https://animalscityofathens.gr/αδέσποτα-προς-υιοθεσία/ Όλα είναι με τσιπάκι και βιβλιάριο και τα περισοτερα στειρωμένα ήδη. Όλα τα μεγέθη όλες οι ηλικίες...
NickTG Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 59 minutes ago, Dimi00 said: Θελουν προσοχη στο να μη ξεφευγουν σε βαρος οπως οι ανθρωποι. Γιατι λογω ανατομιας θα χτυπησει αναπνευστικο και οστα.νορμαλ δεν ακουγεται? Κατα τα άλλα ολα ομοια. Στα γεραματα σκυλια γατια ανθρωποι βγαζουν προβληματα. νορμαλ κι εδω Αφού κατά τα άλλα είναι όλα όμοια δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο εγώ. Ας συνεχίσουμε την εκτροφή μιας ράτσας που ξεκάθαρα δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. 17 minutes ago, SabotazNic said: Καλα, μην βλεπεις τις εξαιρεσεις, σε λιγο θα μας πεις οτι εχεις στην γειτονια σου pit bull που βοηθαει ηλικιωμενα ζευγαρια να περνανε τον δρομο Καμία σχέση βέβαια το παράδειγμα. Μια χαρά είναι τα pit bull και τα σχετικά. Το πρόβλημα εκεί το έχουν οι ιδιοκτήτες.
Dimi00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, NickTG είπε Αφού κατά τα άλλα είναι όλα όμοια δεν έχω να προσθέσω κάτι άλλο εγώ. Ας συνεχίσουμε την εκτροφή μιας ράτσας που ξεκάθαρα δεν θα έπρεπε να είναι έτσι. Με την ιδια λογικη, ας γινονται υποχρεωτικα εκτρωσεις σε παιδια με προβληματα τυπου συνδρομο νταουν ή αλλες τετραπληγιες γιατι δεν επρεπε να ειναι ετσι. ρε σεις?? Σκεφτειτε λιγο πριν αμολησετε
makis269 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Πάρε έναν αρκούδο από τα jumbo, Ήρεμος μεσαίου μεγέθους θα σε ζεσταίνει τον χειμώνα και μένει μόνος του για μέρες.
SabotazNic Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Dimi00 είπε υποχρεωτικα Υποχρεωτικα οχι, αλλα να υπαρχει η επιλογη
NickTG Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 6 minutes ago, Dimi00 said: Με την ιδια λογικη, ας γινονται υποχρεωτικα εκτρωσεις σε παιδια με προβληματα τυπου συνδρομο νταουν ή αλλες τετραπληγιες γιατι δεν επρεπε να ειναι ετσι. ρε σεις?? Σκεφτειτε λιγο πριν αμολησετε Καταπληκτικό παράδειγμα. Στη μία περίπτωση έχουμε τυχαίες γενετικές ανωμαλίες και στην άλλη εκτροφή για να γίνουν επίτηδες έτσι. Ναι, κάποιος πρέπει να σκεφτεί πριν γράψει. 1
Dimi00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, NickTG είπε Καταπληκτικό παράδειγμα. Στη μία περίπτωση έχουμε τυχαίες γενετικές ανωμαλίες και στην άλλη εκτροφή για να γίνουν επίτηδες έτσι. Ναι, κάποιος πρέπει να σκεφτεί πριν γράψει. Ξεχνας οτι μιλας για ζωα και οχι για κουκλες. https://pets.webmd.com/dogs/ss/slideshow-dog-breed-health-problems Συμφωνα με τα λεγομενα σου λοιπον, παμε να εξαφανισουμε ολες αυτες τις ρατσες λογω πιθανών προβλημάτων, να μεινεις εσυ με την χάι ευφυία σου...
NickTG Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 13 minutes ago, Dimi00 said: Ξεχνας οτι μιλας για ζωα και οχι για κουκλες. https://pets.webmd.com/dogs/ss/slideshow-dog-breed-health-problems Συμφωνα με τα λεγομενα σου λοιπον, παμε να εξαφανισουμε ολες αυτες τις ρατσες λογω πιθανών προβλημάτων, να μεινεις εσυ με την χάι ευφυία σου... Βλέπω στο link που μας έβαλες πάντως προβλήματα στα μάτια για τα pug. Από εκεί που ξεκινήσαμε πως είναι όλα καλά απλά θέλουν λίγη προσοχή στο βάρος ξαφνικά βλέπουμε εμφανίζονται και άλλα. Κατά τα άλλα ένα άχρηστο άρθρο αφού χωρίς συχνότητα εμφάνισης και σοβαρότητα δεν λέει τίποτα. Είναι διαφορετικό πράγμα το "αυτή η ράτσα μπορεί να εμφανίσει αυτό το πρόβλημα" με το "τα κακόμοιρα pug έτσι όπως τα έχουν καταντήσει οι ηλίθιοι άνθρωποι μέσω εκτροφής δεν μπορούν να αναπνεύσουν σωστά". Το ατυχεστατο παράδειγμα σου πάντως βλέπω το περάσαμε στα γρήγορα. Αν θες ψήνομαι και για ένα τεστ ευφυίας. Ο χαμένος πληρώνει και των 2. Αλήθεια που έγραψα να εξαφανισουμε ράτσες? Να σταματήσει η εκτροφή που προκαλεί προβλήματα ναι. Διαφορετικό πράγμα και αυτό. Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από NickTG
Προτεινόμενες αναρτήσεις