christos4 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.psichogios.gr/el/prosfores-ebook με το κουπόνι: EAUGUST "Η έκπτωση εφαρμόζεται στο καλάθι σου με τη χρήση του κωδικού προσφοράς. Η προσφορά δεν ισχύει για αγορές από το Apple Books. ΙΣΧΥΕΙ ΕΩΣ 31 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2022" Περισσότερες πληροφορίες για τα ebooks από τις εκδόσεις Ψυχογιός, συσκευές, εφαρμογές κλπ: https://www.psichogios.gr/el/plirofories-gia-ebooks Ξεχώρισα αυτά που έχω στο screenshot Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από christos4 1
perpetas Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Ωραία η προσφορά. Να κάνω μια ερώτηση. Στο FAQ του Ψυχογιού αναφέρει μεταξύ άλλων: "Δυστυχώς, προς το παρόν, δεν μπορείτε να διαβάσετε τα βιβλία μας σε συσκευή Kindle." Επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα ebook reader, τι προτείνετε; Πέρα από ελάχιστα αγγλικά βιβλία που πιθανό να διαβάσω, στη πλειοψηφία τους θα είναι ελληνικά. Να πάρω Kindle? και αν όχι, προτείνετε κάτι άλλο που να είναι 100% συμβατό με ebooks που θα αγοράζω από καταστήματα όπως ψυχογιός, public κλπ?
salmp7 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, perpetas είπε Ωραία η προσφορά. Να κάνω μια ερώτηση. Στο FAQ του Ψυχογιού αναφέρει μεταξύ άλλων: "Δυστυχώς, προς το παρόν, δεν μπορείτε να διαβάσετε τα βιβλία μας σε συσκευή Kindle." Επειδή με ενδιαφέρει να αγοράσω ένα ebook reader, τι προτείνετε; Πέρα από ελάχιστα αγγλικά βιβλία που πιθανό να διαβάσω, στη πλειοψηφία τους θα είναι ελληνικά. Να πάρω Kindle? και αν όχι, προτείνετε κάτι άλλο που να είναι 100% συμβατό με ebooks που θα αγοράζω από καταστήματα όπως ψυχογιός, public κλπ? κάνω reply απλά γιατί με ενδιαφέρουν και εμένα οι απαντήσεις. Ενδιαφέρομαι για ebook reader, ελληνικά και ανάγνωση pdf με ενδιαφέρουν στα features. Μπαταρία και καλή οθόνη κάτω από τον ήλιο νομίζω μετά από τόσα χρόνια περιττό να πω ότι είναι το ζητούμενο.
ilias87 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Υπάρχει ειδική συζήτηση στο forum που θα σας λύσει όλες σας τις απορίες . Εγώ προσωπικά έχω kindle και είμαι υπερευχαριστημένος. Με χρήση κατάλληλου προγράμματος (calibre) μπορούν όλα τα ebooks να διαβαστούν και σε kindle.(και αυτά που αναφέρει παραπάνω ο Ψυχογιος). Οποιος δεν θέλει να μπει σε αυτή την διαδικάσια μετατροπής (λιγότερο από ενα λεπτό) και διαβάζει ελληνική λογοτεχνία καλύτερα να προτιμήσει άλλο μοντέλο. Περισσότερα στην παρακάτω συζήτηση. 2
billpao Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Έχω το kobo libra 2 και το προτείνω άνετα. Δεν έχω δοκιμάσει ελληνικά ebooks όμως.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα