Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, 

Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τις επαναληπτικές πανελλαδικές;

Διαβάζω ότι μπορούν να πάρουν μέρος μόνο αυτοί που έχασαν κάποιο μάθημα, οι υπόλοιποι δεν μπορούν να πάρουν μέρος;

Βρίσκομαι στην εξής κατάσταση: με τους βαθμούς μου ΔΕ μπορώ να μπω σε κάποια σχολή.(Έκθεση 13 βιολογια 10 φυσική 5 και χημεία 4,9). Σκέφτομαι να ξανά δώσω 2η χρόνια όμως υπάρχουν και οι επαναληπτικές.. διάβασα κ συζήτησα με μεγαλύτερους στην ηλικία μου ότι κάποιοι από αυτούς είχαν προσπαθήσει για επαναληπτικές και γράψανε πάνω από βάση (σαφώς μιλάω για 10,11,12) 

Παρόλαυτα με 10 κ 11 μπαίνεις σε μια σχολή.  

Να το προσπαθήσω εάν μπορώ ή χαμένος χρόνος; 

Δημοσ.
11 ώρες πριν, Vivienne18 είπε

Καλησπέρα, 

Γνωρίζει κανείς τι παίζει με τις επαναληπτικές πανελλαδικές;

Διαβάζω ότι μπορούν να πάρουν μέρος μόνο αυτοί που έχασαν κάποιο μάθημα, οι υπόλοιποι δεν μπορούν να πάρουν μέρος;

Βρίσκομαι στην εξής κατάσταση: με τους βαθμούς μου ΔΕ μπορώ να μπω σε κάποια σχολή.(Έκθεση 13 βιολογια 10 φυσική 5 και χημεία 4,9). Σκέφτομαι να ξανά δώσω 2η χρόνια όμως υπάρχουν και οι επαναληπτικές.. διάβασα κ συζήτησα με μεγαλύτερους στην ηλικία μου ότι κάποιοι από αυτούς είχαν προσπαθήσει για επαναληπτικές και γράψανε πάνω από βάση (σαφώς μιλάω για 10,11,12) 

Παρόλαυτα με 10 κ 11 μπαίνεις σε μια σχολή.  

Να το προσπαθήσω εάν μπορώ ή χαμένος χρόνος; 

https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/382706_panellinies-2022-pos-tha-diexahthoyn-oi-epanaliptikes-toy-septembrioy-egkyklios

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...