Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα θέλω να κάνω ταξίδι από Αθήνα προς Πράγα με τρένο με παρέα,

γνωρίζει κανείς εάν αυτό είναι εφικτό;

Από όσο έψαξα σε site με εισιτήρια δεν μου έβγαζε κανένα διαθέσιμο δρομολόγιο με τρένο 

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από kolperski
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, kolperski είπε

Από όσο έψαξα σε site με εισιτήρια δεν μου έβγαζε κανένα διαθέσιμο δρομολόγιο με τρένο 

Ευχαριστώ 

Καλησπέρα είναι εφικτό αλλά πιο δύσκολο σε σχέση με τα τρένα στη δυτική Ευρώπη. Θα πρέπει να πήγαινες πρωτεύουσα πρωτεύουσα. Δεν υπάρχει απευθείας τρένο.

Θα πρέπει να πας Αθήνα - Θεσσαλονίκη - Σοφία κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Απευθειας οχι,  με αλλαγες τρενων (βελιγραδι, βουδαπεστη κλπ) γιατι να μη γινεται? Ψαξε σε διεθνεις σελιδες, οχι μονο τρενοσε

Δημοσ.
2 ώρες πριν, kolperski είπε

Ευχαριστώ 

Δυσκολο ταξίδι.. Με πολλες μέρες ταξίδι.. Μάλλον να το αφήσεις.. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ταξιδι τρενο με διανυκτερευσεις καθε μερα και ελευθερο χρονο. Οχι ετσι οπως το λες ειναι σκοτωμα.

και οχι τοσο μεγαλο κυκλο. Ισως ο τερματισμος να ειναι με αεροπλανο Στην πατριδα σου. 
και να μην εισαι απενταρος. Θα δυνοπαθησεις αντι να το απολαυσεις. Χλωμο σε βλεπω εισαι τελειως λαθος οπως το σχεδιαζεις. Παιζει να μην γυρισεις και ποτε πισω οπως αυτος εδω

Επεξ/σία από Vault13
  • Thanks 1
Δημοσ.

Εννοείται ότι σκοπεύουμε να έχουμε μαζί μας αρκετά χρήματα να εξασφαλίσουμε τα οποία έξοδα προκύψουν. Το κάνουμε με το σκεπτικό ότι θα έχει χαβαλε και είναι ίσως και μια εμπειρία που θα έχουμε να θυμόμαστε. Η επιστροφή σίγουρα θα είναι με αεροπλάνο, πάντως εάν ακόμα και το να πάμε αποτελεί τόσο μεγάλη ταλαιπωρία ίσως το ξανά σκεφτούμε. Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε άμεση ανταπόκριση με τρένο, αλλά και κάπου στις 2 μέρες ταξίδι.

Δημοσ.
12 λεπτά πριν, kolperski είπε

Εννοείται ότι σκοπεύουμε να έχουμε μαζί μας αρκετά χρήματα να εξασφαλίσουμε τα οποία έξοδα προκύψουν. Το κάνουμε με το σκεπτικό ότι θα έχει χαβαλε και είναι ίσως και μια εμπειρία που θα έχουμε να θυμόμαστε. Η επιστροφή σίγουρα θα είναι με αεροπλάνο, πάντως εάν ακόμα και το να πάμε αποτελεί τόσο μεγάλη ταλαιπωρία ίσως το ξανά σκεφτούμε. Σε καμία περίπτωση δεν περιμέναμε άμεση ανταπόκριση με τρένο, αλλά και κάπου στις 2 μέρες ταξίδι.

Πηγαίνετε Ιταλία και πάρτε τρένο απο εκεί. Καράβι για Ιταλία και επιστροφή απο Πράγα με αεροπλάνο.Κάπου θα μπείτε και σε λεωφορείο οπότε θα τα έχετε κάνει όλα.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...