Ntelikanis1972 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Καλησπερίζω την ομάδα. Θα ηθελα τα φώτα σας. Στην περιοχή μου (και όχι δε μένω σε κάποιο απομακρισμένο χωριό, αλλα στο Πέραμα του Πειραια), η ταχύτητα και στους 3 μεγάλους παρόχους η ταχύτητα που μου δίνουν είναι 24αρα. Φυσικά ποτέ δεν εχω φτάσει όχι τα 24 αλλα ούτε τα 8. το μέγιστο που εχω κταφέρει να πιάσω είναι 6 (ΕΞΙ!!!!). Οι πάροχοι δέν εχουν ιδέα για πότε θα αναβαθμισθεί.Έχω αποστείλει μεηλ στην ΕΕΤΤ πέραν του μήνα αλλα ουδεμία απάντηση εχω λάβει. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με το τι κινήσεις μπορώ να κάνω (εκτος απο το να μετακομησω). Σας ευχαριστω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lector Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Εγω θα δοκιμαζα με το επιχειρημα της πολυ μεγαλης αποκλισης του 6 απο το 24 να πεισω τον παροχο να μου γυρισει το συμβολαιο σε mobile με 4g ή παραπανω, με σεβαστο ογκο δεδομενων (δεν ξερω τι απαιτησεις εχεις) και εννοειται το καταλληλο ρουτερ. Ολα αυτα βεβαια υπο την προϋποθεση οτι εχεις καλο σημα κινητης και καλες ταχυτητες στο χωρο σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
poulinos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 On 07/08/2022 at 18:59, Ntelikanis1972 said: Καλησπερίζω την ομάδα. Θα ηθελα τα φώτα σας. Στην περιοχή μου (και όχι δε μένω σε κάποιο απομακρισμένο χωριό, αλλα στο Πέραμα του Πειραια), η ταχύτητα και στους 3 μεγάλους παρόχους η ταχύτητα που μου δίνουν είναι 24αρα. Φυσικά ποτέ δεν εχω φτάσει όχι τα 24 αλλα ούτε τα 8. το μέγιστο που εχω κταφέρει να πιάσω είναι 6 (ΕΞΙ!!!!). Οι πάροχοι δέν εχουν ιδέα για πότε θα αναβαθμισθεί.Έχω αποστείλει μεηλ στην ΕΕΤΤ πέραν του μήνα αλλα ουδεμία απάντηση εχω λάβει. Αν κάποιος μπορεί να με βοηθήσει με το τι κινήσεις μπορώ να κάνω (εκτος απο το να μετακομησω). Σας ευχαριστω 4g. τιποτα αλλο αν δεν υπαρχει ftth,fttc. και που εστειλες εεττ τιποτα δεν θα αλλαξει. εναλλακτικα κανας παροχος που δινει ιντερνετ με wifi εναλλακτικα link ασυρματο με καποιον που εχει vdsl Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Πασαλιμάνι, μέγιστη ταχύτητα 6 για όσους παίρνουν από το ΑΚ στο λιμάνι του Πειραιά, δηλαδή όσοι δεν είναι από την πλευρά της Φρεαττύδας. Εγώ το έλυσα, αγανακτισμένος από τις προσπάθειες, με απεριόριστα δεδομένα στο κινητό. Σε εμάς έβαλαν οπτική ίνα στο κτήριο, αλλά δεν γίνεται να φτάσει εντός των διαμερισμάτων, λόγω ύψους και θωρακισμένων πορτών, εκτός από ένα στο ισόγειο. Δεν μπορούν να τρυπήσουν πουθενά για να φτάσουν στις κεντρικές πρίζες. Επεξ/σία 11 Αυγούστου 2022 από BritGreek Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, BritGreek είπε Πασαλιμάνι, μέγιστη ταχύτητα 6 για όσους παίρνουν από το ΑΚ στο λιμάνι του Πειραιά, δηλαδή όσοι δεν είναι από την πλευρά της Φρεαττύδας. Εγώ το έλυσα, αγανακτισμένος από τις προσπάθειες, με απεριόριστα δεδομένα στο κινητό. Σε εμάς έβαλαν οπτική ίνα στο κτήριο, αλλά δεν γίνεται να φτάσει εντός των διαμερισμάτων, λόγω ύψους και θωρακισμένων πορτών, εκτός από ένα στο ισόγειο. Δεν μπορούν να τρυπήσουν πουθενά για να φτάσουν στις κεντρικές πρίζες. οι πορτες τι δουλεια εχουν??? οι τοιχοι δεν τρυπανε???δεν εχει φωταγωγο??δεν εχει σκαλες ?? ας το περασουν εξωτερικα ....στο 2022 ειμααστε και λεμε δε γινεται ......φωναξε εναν ειδικο να σας βρει λυση 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
BritGreek Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 37 λεπτά πριν, kostasbm είπε οι πορτες τι δουλεια εχουν??? οι τοιχοι δεν τρυπανε???δεν εχει φωταγωγο??δεν εχει σκαλες ?? ας το περασουν εξωτερικα ....στο 2022 ειμααστε και λεμε δε γινεται ......φωναξε εναν ειδικο να σας βρει λυση Όχι, δεν υπάρχει φωταγωγός. Υπάρχει αναμονή FTTH σε κάθε όροφο, αλλά η είσοδος του κάθε διαμερίσματος είναι μόνο η πόρτα, η κάσα της οποίας τερματίζει στον τόιχο από αριστερά και δεξιά και στο επάνω μέρος είναι κολώνα. Εξωτερικά δεν αναλαμβάνουν να το περάσουν, γιατί υπάρχουν ήδη οι αναμονές εσωτερικά, στο κλιμακοστάσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
power_1 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Εδω ειναι που λενε σου εκατσε ......λαχειο. Αν ισχυει για ολες τις εισοδους των διαμερισματων αυτο που ισχυει σε σενα ειναι δωρο ...αδωρο. Δεν το μελετησαν πριν η εκατσε μονο σε σενα ? 56 λεπτά πριν, BritGreek είπε Όχι, δεν υπάρχει φωταγωγός. Υπάρχει αναμονή FTTH σε κάθε όροφο, αλλά η είσοδος του κάθε διαμερίσματος είναι μόνο η πόρτα, η κάσα της οποίας τερματίζει στον τόιχο από αριστερά και δεξιά και στο επάνω μέρος είναι κολώνα. Εξωτερικά δεν αναλαμβάνουν να το περάσουν, γιατί υπάρχουν ήδη οι αναμονές εσωτερικά, στο κλιμακοστάσιο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
kostasbm Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 56 λεπτά πριν, BritGreek είπε Όχι, δεν υπάρχει φωταγωγός. Υπάρχει αναμονή FTTH σε κάθε όροφο, αλλά η είσοδος του κάθε διαμερίσματος είναι μόνο η πόρτα, η κάσα της οποίας τερματίζει στον τόιχο από αριστερά και δεξιά και στο επάνω μέρος είναι κολώνα. Εξωτερικά δεν αναλαμβάνουν να το περάσουν, γιατί υπάρχουν ήδη οι αναμονές εσωτερικά, στο κλιμακοστάσιο. ας ερθει ο μηχανικος να βρει λυση γιατι υποθετω ειστε ιδιοκτητες.......βαλε μια φωτο αν θελεις ετσι απο περιεργεια ..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
soteras Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 5 ώρες πριν, BritGreek είπε Πασαλιμάνι, μέγιστη ταχύτητα 6 για όσους παίρνουν από το ΑΚ στο λιμάνι του Πειραιά, δηλαδή όσοι δεν είναι από την πλευρά της Φρεαττύδας. Εγώ το έλυσα, αγανακτισμένος από τις προσπάθειες, με απεριόριστα δεδομένα στο κινητό. Σε εμάς έβαλαν οπτική ίνα στο κτήριο, αλλά δεν γίνεται να φτάσει εντός των διαμερισμάτων, λόγω ύψους και θωρακισμένων πορτών, εκτός από ένα στο ισόγειο. Δεν μπορούν να τρυπήσουν πουθενά για να φτάσουν στις κεντρικές πρίζες. Δηλαδή πάνω απο την πόρτα 5 πόντους πχ πιο πάνω δεν έχει τοίχο μιλάμε για μια τρύπα όσο είναι μια καρφίτσα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα