skiabox Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα στους φίλους insomniacs. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην χρειάζεται κάθε φορά να μεταφέρω το χαρτί από τον Γιατρό στο φαρμακείο του Εοπυ για κάτι ενέσεις που κάνει η μητέρα μου; Δεν με πειράζει καθόλου να πληρώνω τον Γιατρό κάθε φορά, απλά δεν θέλω να μεταφέρω το χαρτί. Υπαρχει τρόπος; Ευχαριστω.
fredd0 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Αυλη συνταγογραφηση? Δινεις τον κωδικο της συνταγης στο φαρμακειο και τελος. Ο κωδικος ερχεται με email και sms
skiabox Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Αυλη έχει ήδη για όλα τα υπόλοιπα φάρμακα.
christakos07 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Aν εννοείς τη συνταγή, αυτή πλέον είναι άυλη και τα φαρμακεία του ΕΟΠΠΥ τις εκτελούν κανονικά. Αν εννοείς τη γνωμάτευση, πλέον εκδίδεται και ηλεκτρονικά, οπότε δε θα χρειάζεται να πηγαίνεις κάτι στον ΕΟΠΠΥ.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, skiabox είπε Καλησπέρα στους φίλους insomniacs. Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην χρειάζεται κάθε φορά να μεταφέρω το χαρτί από τον Γιατρό στο φαρμακείο του Εοπυ για κάτι ενέσεις που κάνει η μητέρα μου; Δεν με πειράζει καθόλου να πληρώνω τον Γιατρό κάθε φορά, απλά δεν θέλω να μεταφέρω το χαρτί. Υπαρχει τρόπος; Ευχαριστω. 6μηνες συνταγογραφήσεις ,τις αφήνεις στο φαρμακείο και τις εκτελεί κάθε μήνα.
skiabox Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Παιδιά δεν λέω για τις συνταγογραφήσεις. Προγραμματιστης είμαι και είμαι γραμμένος και εγώ και οι γονείς μου στην αυλή εδώ και πολύ καιρό. Για μόνιμη βεβαίωση ρωτάω.
Basilhs23___ Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς. Μαλλον μια ειδική άδεια που απαιτείται για συγκεκριμένες κατηγορίες φαρμάκων. Αν δεν υπάρχει κάποια ειδική εφαρμογή του κράτους για αυτό, μόνο χειρόγραφα αναγκαστικά. Όλα τα υπόλοιπα με τις συνταγές γίνονται από την αυλη συνταγογραφιση.
Ukforthemoment Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Ο γιατρός δεν ξέρει αν γίνεται κάτι τέτοιο;
SabotazNic Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μάλλον για τις ενέσεις απαιτείται φυσική συνταγογραφηση. Ο γιατρός θα ξέρει να σου πει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα