Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα στους φίλους insomniacs.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην χρειάζεται κάθε φορά να μεταφέρω το χαρτί από τον Γιατρό στο φαρμακείο του Εοπυ για κάτι ενέσεις που κάνει η μητέρα μου;

Δεν με πειράζει καθόλου να πληρώνω τον Γιατρό κάθε φορά, απλά δεν θέλω να μεταφέρω το χαρτί.

Υπαρχει τρόπος;

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Αυλη συνταγογραφηση? Δινεις τον κωδικο της συνταγης στο φαρμακειο και τελος. Ο κωδικος ερχεται με email και sms

Δημοσ.

Aν εννοείς τη συνταγή, αυτή πλέον είναι άυλη και τα φαρμακεία του ΕΟΠΠΥ τις εκτελούν κανονικά.

Αν εννοείς τη γνωμάτευση, πλέον εκδίδεται και ηλεκτρονικά, οπότε δε θα χρειάζεται να πηγαίνεις κάτι στον ΕΟΠΠΥ.

Δημοσ.
2 ώρες πριν, skiabox είπε

Καλησπέρα στους φίλους insomniacs.

Υπάρχει κάποιος τρόπος να μην χρειάζεται κάθε φορά να μεταφέρω το χαρτί από τον Γιατρό στο φαρμακείο του Εοπυ για κάτι ενέσεις που κάνει η μητέρα μου;

Δεν με πειράζει καθόλου να πληρώνω τον Γιατρό κάθε φορά, απλά δεν θέλω να μεταφέρω το χαρτί.

Υπαρχει τρόπος;

Ευχαριστω.

6μηνες συνταγογραφήσεις ,τις αφήνεις στο φαρμακείο και τις εκτελεί κάθε μήνα.

Δημοσ.

Παιδιά δεν λέω για τις συνταγογραφήσεις.

Προγραμματιστης είμαι και είμαι γραμμένος και εγώ και οι γονείς μου στην αυλή εδώ και πολύ καιρό.

Για μόνιμη βεβαίωση ρωτάω.

Δημοσ.

Δεν ξέρω τι ακριβώς εννοείς. Μαλλον μια ειδική άδεια που απαιτείται για συγκεκριμένες κατηγορίες φαρμάκων. Αν δεν υπάρχει κάποια ειδική εφαρμογή του κράτους για αυτό, μόνο χειρόγραφα αναγκαστικά. Όλα τα υπόλοιπα με τις  συνταγές γίνονται από την αυλη συνταγογραφιση.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...