Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

το πρόβλημα με το καινούριο laptop ASUS Vivobook 16X είναι ότι κάποιες εφαρμογές εμφανίζονται σε σμίκρυνση. Δεν ξέρω αν αυτό είναι πρόβλημα της κάρτας γραφικών ή κάτι άλλο. Ανεβάζω και κάποια screenshot για να καταλάβετε τι εννοώ. Ο υπολογιστής τρέχει windows 11.

το δεύτερο πρόβλημα είναι ότι σε άκυρα χρονικά διαστήματα η οθόνη αναβοσβήνει για κάποια χιλιοστά του δευτερολέπτου. Το μέγιστο γίνεται για 3 φορές και σταματάει. Αυτό το κάνει κυρίως όταν λειτουργεί μόνο με την μπαταρία. Απευθύνθηκα στην Asus και μου στείλανε κάτι drivers να εγκαταστήσω, αλλά το πρόβλημα παραμένει, όχι τόσο έντονο όμως. Μου είπανε ότι αν θέλω να το στείλω για σέρβις και βλέπουμε.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας.

Screenshot 2022-08-07 144040.jpg

Screenshot 2022-08-07 144109.jpg

winamp.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για το winamp λες;

Αναφορά σε κείμενο

1. right click winamp and go properties.
2. 3 tab compatibility mode
3. [admin right] Change setting for all user.
4. in that window click "change setting high resolution DPI"
5. in new windows change from Aplication to System. (botom windows)
6. Appy and ok then restart winamp.

ή χρησιμοποίησε μεγαλύτερο skin.

https://getwacup.com/community/index.php/topic,327.0.html

Επεξ/σία από micos000
Δημοσ.

ευχαριστώ πολύ για την απάντηση! αυτό συμβαίνει και σε άλλα προγράμματα όμως. υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να λυθεί πιο αποτελεσματικά ή θα πρέπει να κάνω το ίδιο σε όλα τα προγράμματα;

επίσης, γνωρίζει κάποιος κάτι σχετικό με το άλλο πρόβλημα που αναφέρω για την οθόνη που αναβοσβήνει;

Δημοσ.

Βλέπω ότι η native ανάλυση της οθόνης σου είναι 3840x2400 η οποία είναι υπερβολικά υψηλή για 16'' οθόνη. Λογικό είναι να σου είναι μικρά τα προγράμματα, ιδίως κάποια παλιά που δεν υποστηρίζουν scaling. Δοκίμασε να κατεβάσεις την ανάλυση να δεις πως πάει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...