Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εξαρτάται τι εννοείς ως καλή; Φτηνό κόστος, ασφαλεια, διασκέδαση, τι; Προσδιορισε λίγο τι θες από την περιοχή να έχει. Εμένα μ'αρεσει η Ηλιούπολη γιατί είναι σε καλό σημείο πχ. Μπορείς να πας σχετικά γρήγορα κέντρο, νότια προάστια, βουνό, κτλ. Έχει κοντα Μετρό. Θα δεις κάνα δεντράκι, όχι σαν την τσιμεντοκατασταση του κέντρου. Είναι σχετικά ασφαλές μέρος. Ήσυχη περιοχη γενικά. Εμένα αυτά με γεμίζουν. (Και δεν μένω Ηλιούπολη)

Τώρα, αν εσενα αυτά σε κουράζουν, είναι άλλο θέμα 

Επεξ/σία από jpaokx
Δημοσ.
Στις 8/8/2022 στις 11:33 ΜΜ, manosbr είπε

Μου κάνει εντύπωση πως στον πίνακα αντικειμενικών αξιών η ηλιουπολη έχει από τις χαμηλότερες της αττικης (1450/τμ) . Πολύ χαμηλότερη από αργυρουπολη ελληνικό αλιμο . Αλλά έχει και χαμηλότερη από άγιο Δημήτριο , Δάφνη , νέο κόσμο …

Σχετικα με δαφνη και νεο κοσμο λογικα παιζει σημαντικο ρολο το οτι αυτες οι περιοχες ειναι διπλα στο κεντρο.

Δημοσ.
1 ώρα πριν, lector είπε

Σχετικα με δαφνη και νεο κοσμο λογικα παιζει σημαντικο ρολο το οτι αυτες οι περιοχες ειναι διπλα στο κεντρο.

Σύμφωνοι .

αλλα και η ηλιουπολη είναι κοντά στο ελληνικό - αλιμο - νοτια .

και έχει από τις φθηνότερες αντικειμενικές αξίες από όλα τα προάστια της Αθήνας !!!

δεν μπορώ να το εξηγήσω , γιατί εινΙ τόσο υποτιμημένη στις αντικειμενικές αξίες 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...