Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) καλημερα!!! εχω ενα λαπτοπ lenovo legion εδω και κανα χρονο+ και ενω δεν ειχα ποτε θεμα, ξαφνικα απο χθες φορτιζει αλλα μεχρι 60% Εκανα μια ερευνα να βρω λυση , οποτε να αναφερω οτι δεν εχω energy management ουτε lenovo vantage και αλλα που εχω διαβασει. Εχω Ρυθμισεις Μπαταριας αλλα δε βρισκω κατι εκει να μπορω να αλλαξω, περα απο την εξοικονομηση ενεργειας που ομως δεν μου απευθερωνει την φορτιση της μπαταριας. ( μου δινει και δυνατοτητα για 3 επιλογες α) εξισορροπηση β) εξιοικονομηση ενεργειας και γ)υψηλες επιδοσεις- ωστοσο καμια επιλογη δεν αλλαζει το σταματημα της φορτισης στο 60%..) καμια ιδεα?? Ευχαριστω!! Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από panosdes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Πρεπει να βαλεις το lenovo vantage και απο εκει να απενεργοποιησεις το "conservation mode" . Δεν ξερω γιατι δεν το εχεις βαλει , ειναι καλο εργαλειο , οπως και το lenovo nerve center. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 20 ώρες πριν, mphxths είπε Πρεπει να βαλεις το lenovo vantage και απο εκει να απενεργοποιησεις το "conservation mode" . Δεν ξερω γιατι δεν το εχεις βαλει , ειναι καλο εργαλειο , οπως και το lenovo nerve center. θα το κανω!! σε ευχαριστω !!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Στις 7/8/2022 στις 2:59 ΜΜ, mphxths είπε Πρεπει να βαλεις το lenovo vantage και απο εκει να απενεργοποιησεις το "conservation mode" . Δεν ξερω γιατι δεν το εχεις βαλει , ειναι καλο εργαλειο , οπως και το lenovo nerve center. εκανα εγκατασταση χθες το Vantage. τρομερο εργαλειο!!! οχι μονο επανεφερα την φορτιση της μπαταριας σε >60% αλλα ενημερωσα κ drivers της καρτας γραφικων μου!!! Το nerve center το εκανα εγκατασταση αλλα δεν το βλεπω καπου σαν εφαρμογη. εκτος αν ειναι απλα drivers. Καταλαβα κατι λαθος? Επισης επειδη παιζω παιχνιδια. ( αθλητικα κυριως) θα με βοηθησει απ οτι διαβασα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Οχι , το lenovo nerve center ειναι κανονικη εφαρμογη. Σιγουρα δεν σου εβγαλε καποια εφαρμογη στην λιστα ? Αν πας δηλ στο start menu και αρχισεις να πληκτρολογεις nerve center , δεν σου βγαζει κατι ? Απο που την εγκατεστησες ? Απο το σαιτ του κατασκευαστη ? Ποιο μοντελο φορητου εχεις ? Βασικα δυο λειτουργιες εχει το nerve center. Το extreme cooling , οπου φουλαρει τα φανς , σε περιπτωσεις που θελει καποιος να καθαρισει τις φενες , και μια αλλη λειτουργια οπου την ωρα που παιζεις καποιο παιχνιδι , δινει προτεραιοτητα στο δικτυο σε αυτο το παιχνιδι... ουσιαστικα οτιδηποτε αλλο δεν εχει προσβαση στο δικτυο οσο παιζεις , λιγο μαλακιτσα ειναι αυτο ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, mphxths είπε Οχι , το lenovo nerve center ειναι κανονικη εφαρμογη. Σιγουρα δεν σου εβγαλε καποια εφαρμογη στην λιστα ? Αν πας δηλ στο start menu και αρχισεις να πληκτρολογεις nerve center , δεν σου βγαζει κατι ? Απο που την εγκατεστησες ? Απο το σαιτ του κατασκευαστη ? Ποιο μοντελο φορητου εχεις ? Βασικα δυο λειτουργιες εχει το nerve center. Το extreme cooling , οπου φουλαρει τα φανς , σε περιπτωσεις που θελει καποιος να καθαρισει τις φενες , και μια αλλη λειτουργια οπου την ωρα που παιζεις καποιο παιχνιδι , δινει προτεραιοτητα στο δικτυο σε αυτο το παιχνιδι... ουσιαστικα οτιδηποτε αλλο δεν εχει προσβαση στο δικτυο οσο παιζεις , λιγο μαλακιτσα ειναι αυτο ... απο εδω , απο οπου κατεβασα και το Vantage! https://support.lenovo.com/vg/en/downloads/ds551144-lenovo-nerve-center-driver-for-windows-10-64-bit-legion-7-16achg6 Μηπως κατεβασα μονο τους drivers?? αλλα νομιζω οτι οταν ανοιξα για εκτελεση το .exe εγινε κανονικη installation κτλ. Εχω μια υποψια οτι ειναι ενσωματωμενο στο Vantage(??) Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από panosdes Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mphxths Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Δεν ξερω τι μαλακιες κανει η Lenovo , αλλα γενικα και εγω ειχα μπλεξει με το vantage/nerve center. Zip-αρα το lenovo nerve center οπως το βρηκα στο c:\drivers\ μου και το εβαλα στο dropbox μου εδω. Κατεβασε το , εγκατεστησε το και δες τι γινεται. Ειναι 100mb περιπου , αρα αυτο που λινκαρες που ειναι 11mb προφανως δεν ειναι ολοκληρη η σουιτα , αλλα μονο ο σχετικος driver. Γενικως το nerve center δεν το χρησιμοποιω παντως , μονο το vantage. Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από mphxths Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα