Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, fommof είπε

Ας βγάλουν ότι θέλουν, 500 χρόνια σε όλα μου τα συστήματα με την 5.66 είμαι και δεν έχω κανενα παράπονο.

image.png.b4ad94ce25173d799acb279fa56639ef.png

Εσύ είσαι σκυλί του πολέμου.. Ρεσπεκτ ψηλέ :)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
40 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Εσύ είσαι σκυλί του πολέμου.. Ρεσπεκτ ψηλέ :)

Χαχαχαχαχαχαχα, να είσαι καλα...

Ανώμαλος είμαι προφανώς αλλά ακόμα και όταν είχα 2 Macbook pro (2015-2018) και πάλι το Winamp ειχα στησει εκει πέρα (ναι, είχα βρει εκδοση για OSX)...

Πείτε με τρελλό, πείτε με ότι θέλετε, εμένα εδω και 10ετιες με εχει βολέψει απίστευτα, έχω δοκιμάσει πάμπολα συγχρονα players, απλά δεν με βολευουν.

ΥΓ: προσπαθώ να θυμηθώ με ποιά έκδοση του Winamp ξεκινησα προ αμνημονευτων χρονων...

Επεξ/σία από fommof
  • Like 1
  • Thanks 3
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, fommof είπε

Χαχαχαχαχαχαχα, να είσαι καλα...

Ανώμαλος είμαι προφανώς αλλά ακόμα και όταν είχα 2 Macbook pro (2015-2018) και πάλι το Winamp ειχα στησει εκει πέρα (ναι, είχα βρει εκδοση για OSX)...

Πείτε με τρελλό, πείτε με ότι θέλετε, εμένα εδω και 10ετιες με εχει βολέψει απίστευτα, έχω δοκιμάσει πάμπολα συγχρονα players, απλά δεν με βολευουν.

Το λες σε εμένα που έχω καβατζα usb με dos 6 για μπουταμπλ... Σε περίπτωση.. Είναι όπως μάθεις. Μεγάλωσα με την τρομοκρατία των παλαιών windows που μπλε οθόνη ήταν σχεδόν.. Format..  

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Δεν νιώθω καμία νοσταλγία για το Winamp. Το χρησιμοποίησα τω καιρώ εκείνω για λίγο αλλά δεν κάλυπτε τις ανάγκες μου, οπότε στράφηκα σε εμπορικές λύσεις. Από την στιγμή που βγήκε το Foobar2000 που είναι πανάλαφρο και διαχειρίζεται άψογα την -μάλλον τεράστια- συλλογή μου και παίζει άψογα οποιοδήπτε μη απωλεστικό format σε windows και linux δεν είχα λόγο να κοιτάξω ο,τιδήποτε άλλο

Επεξ/σία από SunRa01
Δημοσ.

Όπως λέει και ο Μαραβέγιας, "αλλάζουν όλα, αλλάζω κι εγώ"

Νέα εγκατάσταση σε windows 98; Εννοείται άμεση εγκατάσταση Winamp, γιατί πώς αλλιώς θα έπαιζε οτιδήποτε;

Νέα εγκατάσταση σε Windows XP; Άμεση εγκατάσταση Winamp, γιατί o Windows Media Player ήταν πολύ barebones για τους γνώστες/power users/συμπληρώστε-ελεύθερα και τέλος πάντων υπήρχε μια εξοικίωση με μια βασική εργαλειοθήκη που την ήθελες για να αρχίσεις πάλι να έχεις ένα λειτουργικό/παραγωγικό PC.

Windows 7 και μετά; (sorry, no Vista) Δεν έφταιγε το λειτουργικό, και δεν έφταιγε ο Winamp. Είχε μπει για τα καλά στο internet στην καθημερινότητά μας και άκουγες πλέον τη μουσική σου από το youtube, όχι από τη βιβλιοθήκη με τα κατεβασμένα, τη μόνη πηγή κάποτε που τη φύλαγες όπως η κότα τα αυγά, γιατί άντε να τα βρεις/ξανακατεβάσεις.

Για τον ίδιο λόγο σταματήσαμε να διαβάζουμε περιοδικά πληροφορικής, μέχρι που έσβησαν ένα ένα, γιατί πλέον η κύρια πηγή πληροφόρησής μας ήταν το ίντερνετ.

Θα συμφωνήσω με την άποψη που διάβασα παραπάνω ότι ο Winamp και οι συνθήκες χρήσης του είναι μια ωραία ανάμνηση πλέον, την οποία προτιμώ να διατηρήσω ως τέτοια. Εξάλλου είμαι στα όρια της πρεσβυωπίας πλέον, οπότε thanks αλλά φυλάω το pixel hunting για όταν με πιάνει η νοσταλγία για adventures των 90s, όχι για να αλλάζω κομμάτια από τη βιβλιοθήκη που έχω να εμπλουτίσω από το 2010 (τη φυλάω ωστόσο κι εγώ σαν καλό πτηνό :) γιατί πώς να το κάνουμε, περιέχει κομματάρες)

Εξάλλου ήταν windows only πρόγραμμα (τότε τουλάχιστον, δεν ξέρω πλέον), και από ένα σημείο και μετά, κάτι η μετάβαση σε linux, κάτι μεταγενέστερα τα Raspberry Pi και τα κινητά μας ως media players, άλλαξε το οικοσύστημα και οι εφαρμογές μαζί. Καλά να είμαστε να τα ξαναδούμε να αλλάζουν ...

• Thanks 1
Δημοσ.

Νομίζω πως αν και τέλειο αναμνηστικό, δύσκολα θα ξεκολλήσω από το AIMP. Btw, το website winamp.com "παγώνει" τον FFox μου για σχεδόν 7". Μα τι στο καλό; Πρώτη φορά μου τυχαίνει από τότε που πρωτοπαρουσιάστηκε το WebGL.

Δημοσ.
14 ώρες πριν, life is music είπε

Το limeware το έμαθα όταν πήγαινα πρώτη λυκείου....Το θέμα είναι υπάρχει ακόμα ?

https://mashable.com/article/limewire-nft-marketplace-launch

Gnutella network κάποτε, είχα τον κλώνο frostwire και είχα κατεβάσει ένα σκασμό mp3 από εκεί. Όταν έγινε torrent client το παράτησα.

Η συλλογή δυστυχώς χάθηκε σχεδόν τελείως όταν ένας σκληρός παρέδωσε πνεύμα. Ευτυχώς δεν με πολύ πείραξε, καθότι στο μεταξύ μεγάλωσα. (κλαψ!)

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σήμερα, με τις πόσες streaming υπηρεσίες μουσικής, δεν ξέρω πόσοι πραγματικά ακουν μουσική απο συλλογές mp3.

Προσωπικά τσεκάρω τώρα και βλέπω πως έχω 123 GB μουσικής, αλλα δεν θυμάμαι πόσα χρόνια είναι εκεί και κάθονται.

Επεξ/σία από kirmis
Δημοσ.
2 ώρες πριν, kirmis είπε

Σήμερα, με τις πόσες streaming υπηρεσίες μουσικής, δεν ξέρω πόσοι πραγματικά ακουν μουσική απο συλλογές mp3.

Προσωπικά τσεκάρω τώρα και βλέπω πως έχω 123 GB μουσικής, αλλα δεν θυμάμαι πόσα χρόνια είναι εκεί και κάθονται.

Το mp3. Μας άφησε χρόνους με την έλευσή του γιου τιουμπ

Δημοσ.
Στις 7/8/2022 στις 11:26 ΠΜ, Pikita είπε

Αξέχαστες εποχές με napster και dial up σύνδεση με βρισιδια από τη μάνα που δεν μπορούσε να πάρει τηλεφωνο

Το Audio Galaxy καλύτερο. Είχε καλύτερη ποιότητα.

Δημοσ.

To εχω ακομα και με βολευει απιστευτα.

Τα visualisation του παραμένουν χαρμα στο μάτι 

και τα μουσικά effect του χάρμα για το αυτί...

Δημοσ.

Από τα πρώτα προγράμματα MP3 που χρησιμοποίησα. Ωστόσο εδώ και έχω χρόνια το έχω ξεχάσει, δεν μου κάνει αίσθηση ότι βγήκε καινούργια έκδοση

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...