Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, imvrios είπε

Ο τίτλος (κι όχι μόνο) είναι κλεμμένος από το Ars Technica.

Το Winamp τώρα τα χρόνια της δόξας του το χρησιμοποιούσαν σχεδόν οι πάντες. Τώρα το έχουν ξεπεράσει οι εξελίξεις αφενός σε standalone players αλλά και από το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία πλέον ή θα ακούει από συνδρομητικές υπηρεσίες ή θα βάλει στο background το Youtube (πάλι streaming δηλαδή).

Από αυτή την άποψη δε ξέρω τι πλάνο έχει για το Winamp η εταιρεία που αγόρασε τον κώδικα και έχει αναλάβει την ανάπτυξη του και τι ξεχωριστό μπορεί να δώσει. 

Έχεις ακριβώς την ίδια θέση με τα μίνι super nes - mini mega drive. Και όλα αυτά τα.. * βινταζ * γεράσαμε δεν πάει στα κομμάτια. Σε λίγο θα βγάζουν φλοπι ντραιβ 3.5 συμβατές με usb. 

Δημοσ.
4 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Συλλογη απο τραγουδια κατεβασμενα,

Νομιζω τα  15.000 περιπου ειχαν κατεβει μεχρι το 2005 με dial up!

image.png.802d6d4b5e572358eff39979410f5858.png

Δεν μπορούσε να μας πάρει ανθρωπος στο σταθερό τότε.χαχα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
1 ώρα πριν, ikaruga24 είπε

Θα το δοκιμάσω αλλά αμφιβάλλω να φτάνει το Bee. 

+1

Όταν το Winamp άρχισε να 'βαραίνει' και η ανάπτυξή του σχεδόν σταμάτησε, εμφανίστηκαν ένας σκασμός προγράμματα που το ξεπέρασαν στην αναπαραγωγή μουσικής. Κάπου εκεί αναδύθηκε το MusicBee, ο πραγματικός του διάδοχος για μένα, όπου όταν κάτι δουλεύει (άψογα!), δεν το αλλάζεις.

Επεξ/σία από me00016
  • Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Mythoplasths είπε

To  win ήταν για αναπαραγωγή. Το lime για κατέβασμα per To per διαμοιρασμό αρχείων ( κατέβασα απλά έπρεπε να το στολίσουν κάπως) υπό το πρωτόκολλο τορεντ. Συμβατό με Windows, OS X, Linux and Solaris. 

Το limeware το έμαθα όταν πήγαινα πρώτη λυκείου....Το θέμα είναι υπάρχει ακόμα ?

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, life is music είπε

Το limeware το έμαθα όταν πήγαινα πρώτη λυκείου....Το θέμα είναι υπάρχει ακόμα ?

Κοντά είμαστε ηλικιακά.. Ότι ξέρεις ξέρω.. Αν υπάρχει ή όχι. Και να υπάρχει το ουκ άνευ είναι. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
11 λεπτά πριν, Mythoplasths είπε

Κοντά είμαστε ηλικιακά.. Ότι ξέρεις ξέρω.. Αν υπάρχει ή όχι. Και να υπάρχει το ουκ άνευ είναι. 

Εχθές έκλεισα τα 32 και μπήκα στα 33 δεν ξέρω τι ηλικία έχεις εσύ 

Επεξ/σία από life is music
Δημοσ.

Πολύ καλό χρήσιμο πρόγραμμα για όλα, αναβαθμίστηκε στην τελευταία έκδοση σε υπολογιστή αλλά θεωρώ ότι έχει προβλήματα Όταν αναβαθμίζει από την προηγούμενη έκδοση από την 5,8 στην 5,9 εμφανίζει κάποια μηνύματα λάθος σε Windows 10 φυσικά

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ASFE είπε

Ποτε δεν τον αλλαξα. Και παντα αυτο το σκιν😍

www.PNG

Το συγκεκριμένο skin είναι μια αηδία για μένα προσωπικά. 

Αυτό εδώ είναι αρκετά ωραίο.

image.png.671bb4dae86a719891469653199589c4.png

Δημοσ.
9 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Συλλογη απο τραγουδια κατεβασμενα,

Νομιζω τα  15.000 περιπου ειχαν κατεβει μεχρι το 2005 με dial up!

image.png.802d6d4b5e572358eff39979410f5858.png

Κατέβασες τόσες με dialup; Εγώ το πολύ 2 ως 5 GB σε 2 χρόνια, δεν θυμάμαι ακριβώς, δίναμε τα κέρατα μας για το Internet. Δεν θέλω να ξέρω τι δώσατε για να κατεβάσεις όλα αυτά με dialup. 

Δημοσ.

Ας βγάλουν ότι θέλουν, 500 χρόνια σε όλα μου τα συστήματα με την 5.66 είμαι και δεν έχω κανενα παράπονο.

image.png.b4ad94ce25173d799acb279fa56639ef.png

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...