Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
16 λεπτά πριν, this.is.elia είπε

Άξιοι αδέρφια.

38.000 .mp3 από ~5 λεπτά μέση διάρκεια το καθένα... 190.000 λεπτά. 3.167 ώρες. 132 μέρες συνεχόμενης ακρόασης. Ούτε για τουαλέτα διακοπή 🎷

Προσπαθω να θυμηθω ποιο ηταν το πρωτο τραγουδι που κατεβασα

νομιζω ηταν αυτο

• Thanks 4
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
4 ώρες πριν, this.is.elia είπε

Ε, εντάξει, milkdrop και μερικές χιλιάδες άλλους visualizers / plugins έχει μέχρι και το vlc - που πρακτικά κανένας δεν θα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά για μουσική. Καλό το winamp αλλά μόνο για νοσταλγούς. Σε όλα τα retro pcια που έχω φτιάξει, το εγκαθιστώ τιμής ένεκεν - με συγκεκριμένο skin και ακρίβεια pixel στην τοποθέτηση των component του 😃

βσκ το vlc μαλον ειναι απο τα ποιο φτωχα σε visualizations.  εχει πολυ λιγα. αν και προσωπικα εγω δεν τρεχω κανενα απο αυτα που εχει μιας και εκτος αν ειναι καποιο βιντεο που βλεπω ειναι παντα minimized οποτε no point να εχει visuals

Δημοσ.

Αν δεν κάνω λάθος γιατί είμαι έξω είναι η patched 5.666. Θα το δω μόλις επιστρέψω και θα κάνω update.

Πάντως παίζει μία χαρά σε win 11

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, this.is.elia είπε

Άξιοι αδέρφια.

38.000 .mp3 από ~5 λεπτά μέση διάρκεια το καθένα... 190.000 λεπτά. 3.167 ώρες. 132 μέρες συνεχόμενης ακρόασης. Ούτε για τουαλέτα διακοπή 🎷

Κανα 100αρι χιλιαδες MONO μεταλ(γιαυτο και ο σκληρος εχει γραμμα M) (εχω κιαλλους με αλλα ειδη πχ ροκ,τρανς,ρεμπετικα κτλ)

μεχρι σημερα ΜΟΝΟ το winamp την παλευε να τα φορτωνει χωρις να κρασαρει,να κραταει ratings,να δειχνει τα εξωφυλλα,και με plugin για τα ενσωματωμενα συνηθως lyrics,καποτε σου εβρισκε και ολα τα στοιχεια για τραγουδια που δεν ειχαν πληροφοριες ή ελειπε πχ η χρονια(νομιζω επαιζε kai plugin metal archives),εκανες και stream οπως ειπαν κιαλλοι,απειρα παραμετροποιησιμα skins, eq με δικα σου presets, νταξει τι να λεμε τωρα? 

metal.JPG

• Like 6
Δημοσ.
1 ώρα πριν, MrHavoC είπε

και που σήκωνες το ακουστικό και έπεφτε η γραμμή χαχαχα

απλά αποσύνδεες το τηλέφωνο όσο χρειαζόσουν ιντερνετ

Δημοσ.
1 minute ago, life is music said:

Το winamp δεν ήταν κάτι σαν το limeware η είναι ιδέα μου ?

Media player είναι το Winamp, το LimeWire ήταν για P2P file sharing.

Δημοσ.

Δε σταματησα ποτε να το χρησιμοποιω και ο λογος ειναι οτι το 2ο pc που ειναι HTPC φοραει vfd οθονη στο κουτι οποτε συνεπαγεται οτι δουλευει με LCD Smartie στο οποιο μονο το Winamp το εκμεταλλευοται πληρως λογω plugins. Θα θελα πολυ να μαθω αν υπαρχει κανενας φιλος εδω που να ειναι στο ιδιο καραβι ακομα 🤓

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, life is music είπε

Το limeware ήταν p2p σαν το kazaa το winamp ξεκίνησε σαν πρόγραμμα που άκουγες άρχεια ήχου που κατεβάσαμε από Ίντερνετ η όταν βάζαμε τα cd η dvd και τα κάναμε rip με προγράμματα για να ακούμε στον υπολογιστή η να τα περνάμε σε εξωτερικό δίσκο η στικάκι.

1 λεπτό πριν, Canedra είπε

Δε σταματησα ποτε να το χρησιμοποιω και ο λογος ειναι οτι το 2ο pc που ειναι HTPC φοραει vfd οθονη στο κουτι οποτε συνεπαγεται οτι δουλευει με LCD Smartie στο οποιο μονο το Winamp το εκμεταλλευοται πληρως λογω plugins. Θα θελα πολυ να μαθω αν υπαρχει κανενας φιλος εδω που να ειναι στο ιδιο καραβι ακομα 🤓

Παρόν 

• Like 1
Δημοσ.

Δεν ξέρω για εσάς, αλλά εμένα καμία νοσταλγία δεν με χτύπησε. Παραμένει το main media player μου για μουσική από την πρώτη μέρα που το ανακάλυψα, ποτέ δεν το άφησα, και χαίρομαι πολύ που το ξαναδουλεύουν. Ακόμα και η τελευταία έκδοση μετά την εγκατάλειψη του μου πρόσφερε ακριβώς αυτά που ήθελα, οπότε ποτέ δεν το έσβησα, ποτέ δεν το αντικατέστησα. Στα βίντεο μόνο ήταν αίσχος, αλλά για μουσική και playlists δεν μπηκα καν στον κόπο να δοκιμάσω άλλο πρόγραμμα.

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ο τίτλος (κι όχι μόνο) είναι κλεμμένος από το Ars Technica.

Το Winamp τώρα τα χρόνια της δόξας του το χρησιμοποιούσαν σχεδόν οι πάντες. Τώρα το έχουν ξεπεράσει οι εξελίξεις αφενός σε standalone players αλλά και από το γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία πλέον ή θα ακούει από συνδρομητικές υπηρεσίες ή θα βάλει στο background το Youtube (πάλι streaming δηλαδή).

Από αυτή την άποψη δε ξέρω τι πλάνο έχει για το Winamp η εταιρεία που αγόρασε τον κώδικα και έχει αναλάβει την ανάπτυξη του και τι ξεχωριστό μπορεί να δώσει. 

• Thanks 1
Δημοσ.
21 λεπτά πριν, life is music είπε

To  win ήταν για αναπαραγωγή. Το lime για κατέβασμα per To per διαμοιρασμό αρχείων ( κατέβασα απλά έπρεπε να το στολίσουν κάπως) υπό το πρωτόκολλο τορεντ. Συμβατό με Windows, OS X, Linux and Solaris. 

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...