Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

με κατέστρεψε, το ειχα 10-15 χρόνια σε ενα πάντα ανοιχτό pc για να κανω restream (τους σταθμούς που έπαιζαν στην Αθήνα) σε χαμηλό bitrate 28 η 32 aac με σκοπό να ακούω παντού.

Του ειχα και ενα plugin για να αλλάζω σταθμούς απομακρυσμένα ενω ακουγα το ραδιο/stream που εκπεμπα

θυμάμαι ακόμα και με gprs στα 28 εν κινήσει άκουγες με λίγες διακοπές αλλά οχι παντα... και με 32 όταν ξαφνικά άνοιξε η wind σε μια νυχτα το edge.

βέβαια τότε δεν είχες αλλά δεν ειχαν ανάγκη data τα κινητά οπότε έκανες δουλειά αναλογα βέβαια που ήσουν 

βέβαια ποτε δεν άκουσα αρκετά για τον λογο που το ειχα φτιαξει οπότε το ρεύμα των πληρωνα ηταν άσκοπο και δεν ηταν της πλακας γιατι τα pc τοτε έκαιγαν...

εννοείται οτι ακομα αυτό δουλεύω και θα ηθελα να συνεργάζεται με Chromecast.

σκέφτομαι βέβαια να το μαστιγωσω... κατι σαν τον Ξέρξη...

Επεξ/σία από coast2coast
  • Like 1
Δημοσ.

Συλλογη απο τραγουδια κατεβασμενα,

Νομιζω τα  15.000 περιπου ειχαν κατεβει μεχρι το 2005 με dial up!

image.png.802d6d4b5e572358eff39979410f5858.png

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.

Δεν θα το ξανακατεβάσω, δεν ζούμε στις ανέμελες εποχές που δεν μας ένοιαζα πολλά. 

Ζούμε στην εποχή του θα τσακωθώ με τον συνάδερφο για να πάρω εγώ άδεια στις 16 Αυγούστου, αυτή η εποχή είναι μια ανάμνηση και δεν θέλω να την λερώσω. 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
5 ώρες πριν, Pikita είπε

Αξέχαστες εποχές με napster και dial up σύνδεση με βρισιδια από τη μάνα που δεν μπορούσε να πάρει τηλεφωνο

και που σήκωνες το ακουστικό και έπεφτε η γραμμή χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, MrHavoC είπε

και που σήκωνες το ακουστικό και έπεφτε η γραμμή χαχαχα

Χαχα.αστα να πάνε.ωραιες εποχες

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Winamp και Kazaa! Αξέχαστες μέρες με ταχύτητες 56 Κbs! Να κάνω μια υπόθεση; Πιστεύω ότι ισχύει το αντίθετο από αυτό που γράφει το άρθρο ότι: "το έργο των οποίων ωστόσο καθυστέρησε, λόγω της πανδημίας COVID-19" . Πιστεύω πως με τους εγκλεισμούς και τον άφθονο χρόνο στο σπίτι που έπρεπε να βρούμε τρόπο να τον γεμίσουμε κάποιοι προγραμματιστές πιάσανε ένα παρατημένο πρότζεκτ και το ανέστησαν! Το λέω αυτό γιατί ξέρω αρκετό κόσμο που έκανε το ίδιο και το ίδιο ισχύει και για μένα. 

Επεξ/σία από anax111
Δημοσ.

Από εποχές 99-00 το έχω εγκατεστημένο σε όλους τους υπολογιστές μου μέχρι σήμερα... Δεν έχω βρει κάτι άλλο καλύτερο-αξιόλογο...

2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

Ντινάρα μια από τα ίδια... Από εποχές emule ξεκινάει η συλλογή...

image.png.3aef165a09a8e15a43e0ec81a8fe2621.png

• Like 1
Δημοσ.
5 ώρες πριν, vste είπε

Winamp + Milkdrop + enhancer dsp plugin + surround matrix mixer για upscale του stereo σε 5.1 DTS = το καλύτερο mp3 player PERIOD!

Από τότε που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα με αυτό παίζω τα τραγούδια που έχω τοπικά στους σκληρούς μου.

Κανένα δεν το συναγωνίζεται, κανένα δεν του πάει κόντρα, κανένα δεν το φτάνει ούτε στο δαχτυλάκι στις δυνατότητές.

Ποιά έκδοση της εφαρμογής;;;

Δημοσ.

Παίδες εγώ από τη δεκαετία του 90 μόνο αυτό το πρόγραμμα χρησιμοποιώ. Είναι το μόνο που με βόλεψε με τη βιβλιοθήκη του. Σε όποιο άλλο πρόγραμμα προσπάθησα να περάσω τα mp3 μου κρασαρε ή αργούσε υπερβολικά. Αυτό δουλεύει τέλεια από τότε. Αναζήτηση σωστή. Όλα τέλεια. 

• Like 3
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Ntinaras είπε

11 λεπτά πριν, bigLITTLE είπε

Από εποχές 99-00 το έχω εγκατεστημένο σε όλους τους υπολογιστές μου μέχρι σήμερα... Δεν έχω βρει κάτι άλλο καλύτερο-αξιόλογο...

Ντινάρα μια από τα ίδια... Από εποχές emule ξεκινάει η συλλογή...

image.png.3aef165a09a8e15a43e0ec81a8fe2621.png

Άξιοι αδέρφια.

38.000 .mp3 από ~5 λεπτά μέση διάρκεια το καθένα... 190.000 λεπτά. 3.167 ώρες. 132 μέρες συνεχόμενης ακρόασης. Ούτε για τουαλέτα διακοπή 🎷

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Αυτο με τη νοσταλγια για μενα εχει γινει πολυ στεναχωρο. Καθε μερα αυτα σκεφτομαι και τι ωραια που ηταν τα τοτε χρονια.

Που και μεις με την σειρα μας ημασταν νεοτεροι (20-25)

napster,kazaa,soulseek,winmx,emule κλπ.

Δεν ξεχνω και ευχαριστω για ολα.

Επεξ/σία από ASFE
  • Like 1
  • Thanks 7
Δημοσ.
4 λεπτά πριν, ASFE είπε

Αυτο με τη νοσταλγια για μενα εχει γινει πολυ στεναχωρο. Καθε μερα αυτα σκεφτομαι και τι ωραια που ηταν τα τοτε χρονια.

Που και μεις με την σειρα μας ημασταν νεοτεροι (20-25)

napster,kazaa,soulseek,winmx,emule κλπ.

Δεν ξεχνω και ευχαριστω για ολα.

Άλλες εποχές φίλε αθώες.43 πλέον 

• Like 3

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...