Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μόνο winamp ακόμη εδώ. Έχω δοκιμάσει τα πάντα, αντικαταστάτης του winamp δεν έχει βρεθεί ΠΟΤΕ.

Αν μπορέσουν να το κάνουν να συνδέεται και με upnp για να μπορώ να κάνω μέσω upnp stream σε αυτές τις συσκευές (streamers κλπ), τότε θα έχουμε πλήρες εργαλείο πάλι.

• Like 4
  • Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.
1 ώρα πριν, KnightRider είπε

Έ οχι και το καλύτερο πρόγραμμα αναπαραγωγής μην τρελαθούμε τώρα - το Equalizer του είναι κακογραμμένο και παλιά ειδικά αν έβαζες πρίμα στα 14KHz και 16KHz o ήχος ψιλοακούγοταν σαν ρομπότ και το πιο low μπάσο ήταν μόνο από 60Hz

και ομως ηταν απο τα καλητερα. εγω προσωπικα δεν ειχα θεματα με το eq. το δικο του ηταν για τα ποιο απλα. αμα ηθελες κατι ποιο advanced τοτε the sky was the limit για το ποσα plugin μπορουσες να το βαλεις

Δημοσ.

παντου winamp. απο τα πρωτα πραγματα που περναγα μετα απο install windows. και στο κινητο winamp. κριμα που στης ποιο νεες κοψαν το support αλιως ακομα αυτο θα ειχα. ελπιδες να ξαναερθει και σε android

• Like 1
Δημοσ.

Έβαλα για πρώτη φορά Winamp από τα γνωστά cd των περιοδικών. 

Βεβαια, πότε δεν έπεσε στην αντίληψη μου αν ήταν καλύτερο η χειρότερο από άλλες εφαρμογές. 

Κατέβαζα τραγούδια από το limewire και τα torrents και τα έπαιζα με media player και άλλους κλασσικούς players. Από τις παλιές εποχές μου έχει μείνει και το music match jukebox. 

• Like 2
  • Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, vste είπε

Winamp + Milkdrop + enhancer dsp plugin + surround matrix mixer για upscale του stereo σε 5.1 DTS = το καλύτερο mp3 player PERIOD!

Από τότε που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα με αυτό παίζω τα τραγούδια που έχω τοπικά στους σκληρούς μου.

Κανένα δεν το συναγωνίζεται, κανένα δεν του πάει κόντρα, κανένα δεν το φτάνει ούτε στο δαχτυλάκι στις δυνατότητές.

Ε, εντάξει, milkdrop και μερικές χιλιάδες άλλους visualizers / plugins έχει μέχρι και το vlc - που πρακτικά κανένας δεν θα χρησιμοποιήσει αποκλειστικά για μουσική. Καλό το winamp αλλά μόνο για νοσταλγούς. Σε όλα τα retro pcια που έχω φτιάξει, το εγκαθιστώ τιμής ένεκεν - με συγκεκριμένο skin και ακρίβεια pixel στην τοποθέτηση των component του 😃

Δημοσ.
2 ώρες πριν, vste είπε

Winamp + Milkdrop + enhancer dsp plugin + surround matrix mixer για upscale του stereo σε 5.1 DTS = το καλύτερο mp3 player PERIOD!

Από τότε που κυκλοφόρησε μέχρι σήμερα με αυτό παίζω τα τραγούδια που έχω τοπικά στους σκληρούς μου.

Κανένα δεν το συναγωνίζεται, κανένα δεν του πάει κόντρα, κανένα δεν το φτάνει ούτε στο δαχτυλάκι στις δυνατότητές.

εχω την εντυπωση,οτι εαν ρυθμιστει σωστα το foobar ειναι κορυφαιο και ασυγκριτο.

• Like 3
  • Thanks 1
Δημοσ.

Ένας θρύλος επέστρεψε και δεν είχε φύγει ποτέ από τη σκέψη μας..!!! Δυστυχώς άμα δεν υπάρχει υποστήριξη απαξιώνονται με τα χρόνια αλλά δεν εξαφανίζονται. Είναι εκεί και περιμένουν την αναβάθμιση τους..!!!

• Like 1
Δημοσ.

Τι να σας πω ρε παιδιά... Εγω ο,τι καλύτερο εχω ακούσει σε ήχο ήταν ο musicmatch και απλά επειδή εκείνα τα χρόνια ο winamp ήταν πολύ βαρύς κιόλας αλλά 'οντως με πολλές δυνατότητες κτλ, κατέληξα στον αμέσως επόμενο που είχε πολλές ρυθμίσεις και ελαφρύς... Jetaudio...🙂

Απο το 2004 τον χρησιμοποιώ και μάλιστα την ίδια έκδοση...!!! Αν είχε fade in/out o musicmatch, ακόμα αυτόν θα είχα...

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...