Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 114
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πραγματικά ακόμα και τώρα δεν έχω βρει κάτι που να το φτάνει σε πρακτικότητα UI και δυνατότητες. Αν κάποιος ξέρει άλλο πρόγραμμα που κάνει prebuffering τα τραγούδια και ξεκινάει το cross-fading ανάλογα με τα dB που θα του ορίσεις παρακαλώ να μου το πει...

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

σκίζει ο winamp  ακόμα και σήμερα δεν το αλλάζω !!

Και classic σκιν παντα !!!

Untitled.jpg

Επεξ/σία από rudd--o
  • Like 4
Δημοσ.

Ψέματα!!!!!! ποτέ κανείς δεν κατέβαζε πειρατικά μουσική!!!!! Φωτιά να πέσει να σας κάψει σαρδαναπαλοι. Λοιπών μετά το win θέλω ελαστομανια και φλιπερακι. Ίσως και ένα nero έτσι για την φάση :)

50 λεπτά πριν, gregory22 είπε

format-εγκατάσταση Windows- στρώσιμο drivers......και αμέσως Winamp!

Αρκεί η μπουταμπλ δίσκοτα των 3.5 να μην είχε φάει πίκρα... Αχ dos... 

• Like 1
Δημοσ.
25 λεπτά πριν, vste είπε

Για αυτό υπήρχε ένας σκασμος dsp plugin.

Δοκίμασε το enchancer και δεν θα πιστεύεις στα αυτιά σου.

Δοκίμασα να ξαναβάλω Winamp + το Εnhancer DSP Plugin αλλά δεν ενθουσιάστηκα,, μόνο το μπάσο ήταν κάπως καλύτερο αλλά τα πρίμα είναι λίγο όπως να ναι και απλά έχει ambiance (που είναι reverb)

• Like 1
Δημοσ.
26 λεπτά πριν, flik είπε

Μεγαλώσαμε ρε μ@λ@κες.

Παίζει να το εγκαταστήσω για την νοσταλγία, αν και είχα αλλάξει προς foobar2000 το οποίο ακόμα το έχω βασικό shortcut άσχετα αν πλέον δεν το ανοίγω σχεδον ποτέ.

Εσύ μεγάλωσες. Εγώ ακόμα μικρός είμαι. Μου το λέει και η γυναίκα μου και ο γιος μου. Ότι κάνω σαν παιδί με τα μπλιμπλικια στον υπολογιστή. Αντε μπράβο. Επειδή είσαστε εσείς γεροξεκουτηδες δεν φταίμε εμείς. 😛

• Like 2
  • Thanks 2
Δημοσ.

Από τα windows 95 έως τώρα σε windows 11 και στο laptop και στο σταθερό αυτόν έχω ακόμα για να ακούω τη μουσική μου

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
22 ώρες πριν, dead3y3 είπε

YouTube, Spotify για τα πιο «νόμιμα». 😉

Δεν υποστέλουμε ποτε την Jolly Roger 😁

Επεξ/σία από vorlon68
Δημοσ.
45 λεπτά πριν, lionheart20 είπε

Πέρασαν τα χρόνια.τότε που δανειζόμασταν cd από φιλαράκια για αντιγραφή στο pc και με Winamp player.

Τωρα χτυπάς  κάτω από την μέση.. 

• Like 1
Δημοσ.

Πω πω εποχές... Θυμάμαι είχα κάνει τον πρώτο μου ραδιοφωνικο σταθμό,με τις μουσικές που αγόραζα από το ναπστερ κλπ

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...