SlickNick Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Dimi00 είπε Μπορει να ειμαστε μπορει και οχι. Και τι εγινε? Ολα καλα προχωρας. Ολοι οι ανθρωποι εχουν θεματακια, ειτε αυτό λέγεται αυτισμος ειτε δεπυ, ειτε δυσλεξια, ειτε ψυχοπαθειες κλπ κλπ🤣 Σωστά! Τουλάχιστον δε διαμελίζω τουρίστες σε απομονωμένα χωράφια με αλυσοπρίονο. 😄
Uptheirons Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Καλο ειναι να μη γελαμε με αυτα τα θεματα. Υπαρχουν οικογενειες που ταλαιπωρουνται επειδη τα παιδια τους ειναι στα φασμα. Και οχι δεν εχει μελη η δικη μου η οικογενεια. Δεν θιχτηκα προσωπικα. 1
StamTheMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Σε αυτο το θεμα δε χωραει χιουμορ. Καντε με κατι αλλο,γιατι μαλλον δεν εχετε ιδεα τι εστι αυτισμος. 2
SlickNick Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Παντού χωράει το χιούμορ και ειδικά σε σοβαρά θέματα.
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 42 λεπτά πριν, SlickNick είπε Σωστά! Τουλάχιστον δε διαμελίζω τουρίστες σε απομονωμένα χωράφια με αλυσοπρίονο. 😄 Δεν το ξέρουμε αυτό.
Dimi00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 6 λεπτά πριν, StamTheMan είπε Σε αυτο το θεμα δε χωραει χιουμορ. Καντε με κατι αλλο,γιατι μαλλον δεν εχετε ιδεα τι εστι αυτισμος. Μάλλον εσυ δεν εχεις ιδεα του τι εστι αυτισμος. Αυτισμος δεν είναι αυτα που βλέπεις στις ταινίες, εχει πολλες υποκατηγοριες που διαφέρει το επίπεδο σοβαροτητας απο άνθρωπο σε ανθρωπο. Ο φίλος εδω ψάχνει μια επιβεβαίωση πιθανων για να παει να ψαχτεί, νιωθει αυτιστικος και κανει χιουμορ με τον εαυτό του παρα τη στενοχωρια του, ρε για το Θεό, πατε καλα? 1
StamTheMan Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 7 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Μάλλον εσυ δεν εχεις ιδεα του τι εστι αυτισμος. Αυτισμος δεν είναι αυτα που βλέπεις στις ταινίες, εχει πολλες υποκατηγοριες που διαφέρει το επίπεδο σοβαροτητας απο άνθρωπο σε ανθρωπο. Εισαι ο ορισμός του " μην κάνετε υποθέσεις ".
SlickNick Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 27 λεπτά πριν, Ukforthemoment είπε Δεν το ξέρουμε αυτό. Θέλω να μιλήσω με τον δικηγόρο μου... 😛
Προτεινόμενες αναρτήσεις