joker99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μου ηρθε αυτο στα εισερχωμενα,μου φαινεται υποπτο.. Δεν πατησα τπτ.
kostasbm Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, joker99 είπε Μου ηρθε αυτο στα εισερχωμενα,μου φαινεται υποπτο.. Δεν πατησα τπτ. ασε να την αναστειλουν....αν πας σε καποιο μηχανημα θα δεις οτι δουλευει μια χαρα...σε περιπτωση που δεν δουλευει πας στο καταστημα να δεις...ουτε τηλεφωνο ουτε e mail
Ukforthemoment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 3 λεπτά πριν, joker99 είπε Μου ηρθε αυτο στα εισερχωμενα,μου φαινεται υποπτο.. Δεν πατησα τπτ. απατη είναι,δεν βλεπεις την διευθυνση του αποστολέα;Οτι δεν γράφει το ονομα σου;Οτι ο τίτλος είναι επιπέδου FB; Οτι και να σου έρχεται δεν θα μπαίνεις απο τα email. Θα μπαίνεις στο ebanking σου μονο απο λινκ που το ξερεις εσύ και όχι απο προτεινόμενο.
joker99 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Για απατη το ειδα και σας ρωτησα,εννοειται δεν πατησα να μπω. Γκογλαρα το email και δεν βγαζει τπτ. Αυτο το email μηπως να το στειλουμε καπου να το μπλοκαρουν?Καποιος ανυποψιαστος ισως μπει στο λινκ τους.. 1
kormos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 15 λεπτά πριν, joker99 είπε Μου ηρθε αυτο στα εισερχωμενα,μου φαινεται υποπτο.. Δεν πατησα τπτ. Λογικά θα δείχνει ήδη ο Client το έχει βάλει στα ανεπιθύμητα αν βλέπω καλά... Από εκεί και πέρα δε βλέπω το λόγο να ασχοληθεί κάποιος... 3 λεπτά πριν, joker99 είπε Για απατη το ειδα και σας ρωτησα,εννοειται δεν πατησα να μπω. Γκογλαρα το email και δεν βγαζει τπτ. Αυτο το email μηπως να το στειλουμε καπου να το μπλοκαρουν?Καποιος ανυποψιαστος ισως μπει στο λινκ τους.. Χαμένος χρόνος... Απλά διαγραφή! Μ αρέσει ο τίτλος του εμαιλ Άσχημα νέα 😂
Dimi00 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Φιλε οι τραπεζες δεν ενημερωνουν ετσι απλά απο emails. Μη πατήσεις τιποτα και στειλτο κάδο
BrianMolko Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Φανταζεσαι να εστελνε η τραπεζα email "ασχημα νεα"; θα ηταν ασχημα τα νεα
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, joker99 είπε Για απατη το ειδα και σας ρωτησα,εννοειται δεν πατησα να μπω. Γκογλαρα το email και δεν βγαζει τπτ. Αυτο το email μηπως να το στειλουμε καπου να το μπλοκαρουν?Καποιος ανυποψιαστος ισως μπει στο λινκ τους.. Στείλτο στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. [email protected]
kormos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, random_dude είπε Στείλτο στην δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος. [email protected] Για ένα "καταχωρημένο" SPAM από τον Client?? Σοβαρά πιστεύεις ότι είναι αρμοδιότητα να ασχοληθούν? Αν ήταν με τα SPAM όλων να έχαναν χρόνο τότε...τι να πουν τα σημαντικά θέματα... Της τράπεζας θέμα είναι και ενημέρωση προς αυτήν πρέπει να γίνει αν γίνει... Μφχ 1
Dimi00 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, kormos είπε Για ένα "καταχωρημένο" SPAM από τον Client?? Σοβαρά πιστεύεις ότι είναι αρμοδιότητα να ασχοληθούν? Αν ήταν με τα SPAM όλων να έχαναν χρόνο τότε...τι να πουν τα σημαντικά θέματα... Της τράπεζας θέμα είναι και ενημέρωση προς αυτήν πρέπει να γίνει αν γίνει... Μφχ Ουτε καν. Δεν ειναι σπαμ. Ηλεκτρονικο εγκλημα είναι, προσπαθουν να αποσπασουν χρηματα απο θυματα. Δε θα ψαξει η τραπεζα να βρει τους απατεωνες, αλλά η δίωξη
kormos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, Dimi00 είπε Ουτε καν. Δεν ειναι σπαμ. Ηλεκτρονικο εγκλημα είναι, προσπαθουν να αποσπασουν χρηματα απο θυματα. Δε θα ψαξει η τραπεζα να βρει τους απατεωνες, αλλά η δίωξη Σοβάρα τώρα? Τα εννοείς αυτά που γράφεις?
Επισκέπτης Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 17 λεπτά πριν, kormos είπε Για ένα "καταχωρημένο" SPAM από τον Client?? Σοβαρά πιστεύεις ότι είναι αρμοδιότητα να ασχοληθούν? Αν ήταν με τα SPAM όλων να έχαναν χρόνο τότε...τι να πουν τα σημαντικά θέματα... Της τράπεζας θέμα είναι και ενημέρωση προς αυτήν πρέπει να γίνει αν γίνει... Μφχ Ναι, σοβαρά το πιστεύω. Και ναι, είναι δουλειά τους να ασχοληθούν. Αν δεν είναι οι απάτες δουλειά της αστυνομίας ποιανού είναι, της πυροσβεστικής; Εγώ πάντως όταν τους ενήμερωσα για αντίστοιχη τηλεφωνική απάτη δήθεν από την Microsoft για εγκατάσταση λογισμικού στον υπολογιστή, μετά από δύο εβδομάδες έβγαλαν δελτίο τύπου να ενημερώσουν τους πολίτες. Προφανώς τους ενημέρωσαν κι άλλοι. Δεν είναι όλοι της ξαπλώστρας και του δεν βαριέσαι.
kormos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Μόλις τώρα, random_dude είπε Ναι, σοβαρά το πιστεύω. Και ναι, είναι δουλειά τους να ασχοληθούν. Αν δεν είναι οι απάτες δουλειά της αστυνομίας ποιανού είναι, της πυροσβεστικής; Εγώ πάντως όταν τους ενήμερωσα για αντίστοιχη τηλεφωνική απάτη δήθεν από την Microsoft για εγκατάσταση λογισμικού στον υπολογιστή, μετά από δύο εβδομάδες έβγαλαν δελτίο τύπου να ενημερώσουν τους πολίτες. Προφανώς τους ενημέρωσαν κι άλλοι. Δεν είναι όλοι της ξαπλώστρας και του δεν βαριέσαι. Εντάξει. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις