vounisios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 καλημερα φιλοι μου...εχω κανει τα σχετικα απο την Τριτη-πανε 5 μερες τωρα-και κοιταζοντας στην εφαρμογη τους τις επομενες μερες να δω αν ειμαι οκ, μου γραφουν οτι εγκριθηκε το ποσο των 80 ευρω-με αυλη χρεωστικη καρτα-& το ποσο αυτο θα σταλλει στο χρηματοπιστωτικο ιδρυμα. Ψαχνω να δω που ειναι αυτο το ποσο αλλα δεν το βλεπω πουθενα..Αυτο που βλεπω ειναι το VIVA WALLET. Τωρα τι πρεπει να κανω ωστε να δω αυτα τα 80 ευρω που μου ενεκριναν & πως γινεται η περιφημη πληρωμη για βενζινη;;; αυτες τις μερες βρισκομαι για δουλειες στην επαρχια..ευχαριστω.
osalonikios1977 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 H Viva είναι μια τράπεζα ψηφιακής μορφής. Αν άνοιξες λογαριασμό σε λίγες μέρες θα σου εμφανιστεί η ψηφιακή κάρτα.
1comment Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Καταρχήν δεν έχουν περάσει 5 μέρες αλλά 3. Μετράνε οι εργάσιμες. Κατά δεύτερον λογαριασμό δεν χρειάζεται να ανοίξεις. Θα σου έρθει μεηλ όταν θα είναι ετοιμη η καρτα και θα σου λέει τι να κάνεις.
Vault13 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Υπάρχει θέμα για το fuel pass Και δεν χρειάζεται να κάνεις λογαριασμό. Λειτουργεί η κάρτα χωρίς. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από Vault13
vounisios Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 11 λεπτά πριν, Vault13 είπε Υπάρχει θέμα για το fuel pass Και δεν χρειάζεται να κάνεις λογαριασμό. Λειτουργεί η κάρτα χωρίς. Δηλαδη, ειμαι απο Τριτη οκ...& μου λεει οτι: ΠΡΟΣ Αποστολη στο τραπεζικο ιδρυμα...με αυλη προπληρωμενη καρτα...Επισης: εχω κανει & μια βλακεια, δεν εβλεπα κατι αλλο & πατησα Viva wallet....& ενα τελευταιο φιλοι μου(βλακεια μου), το αυτοκινητο ειναι δικο μου, αλλα δεν εβλεπα οταν συμπληρωνα τα στοιχεια μου ιδιοκτητης & εβαλα την επιλογη: Χρονομισθωση. Θα εχω προβλημα 'η οχι; Μηπως χρειαζεται να τα ακυρωσω ολα αυτα & να την ξανακανω παλι απο την αρχη;;;σας ευχαριστω.θα ηθελα την βοηθεια σας μηπως & μπορεσω να φουλαρω αυτα τα 80 ευρω. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από vounisios
Προτεινόμενες αναρτήσεις