Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα σας δουλεύω τα πρωινά 8-16 σε μια ιδιωτική εταιρία ως υπάλληλος γραφείου … Για να συμπληρώσω έξτρα χρήματα θα ήθελα να βρω μια 2 η δουλειά 4 ωρη όχι όμως με φυσική παρουσία αλλά με τηλεργασια . Γνωρίζετε κάποια εταιρία ίσως που να ψάχνει άτομα ;;; Δεν έχω κάποιες δεξιότητες , πχ προγραμματισμού . Ωστόσο μου είπε ένας φίλος που είναι προγραμματιστής να μάθω Java αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω (εκείνος έχει μπει σε μια εταιρία και έχει πολυ καλές αποδοχές ). Έπισης απεχθάνομαι τις τηλεφωνικές επικοινωνίες . Αν έχετε κάτι κατά νου πείτε το .

Σας ευχαριστω !

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερεις καμια ξενη γλωσσα? Ισως για μεταφραστης λιγες ωρες καθε βδομαδα.

Τηλεργασια, χωρις να εχεις τηλεφωνικες επικοινωνιες ( αρα οχι πωλησεις - προωθητικες φανταζομαι ) και χωρις καποιο developer background, δε ξερω τι αλλο μπορεις να κανεις για part time. Απο κει και περα, μονο αν εχεις κανα κρυφο ταλεντο και μπορεις να το αξιοποιησεις, του στυλ κανεις commisions για art η γραφεις στιχους για κανα τραπερ απο τα Lidl.

Επεξ/σία από GrKata
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, GrKata είπε

Ξερεις καμια ξενη γλωσσα? Ισως για μεταφραστης λιγες ωρες καθε βδομαδα.

Τηλεργασια, χωρις να εχεις τηλεφωνικες επικοινωνιες ( αρα οχι πωλησεις - προωθητικες φανταζομαι ) και χωρις καποιο developer background, δε ξερω τι αλλο μπορεις να κανεις για part time. Απο κει και περα, μονο αν εχεις κανα κρυφο ταλεντο και μπορεις να το αξιοποιησεις, του στυλ κανεις commisions για art η γραφεις στιχους για κανα τραπερ απο τα Lidl.

Ειδικά για την τράπ θυσία να γινωωωω χαχαχα

• Like 1
Δημοσ.

Ίσως data entry; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, δίχως απαιτούμενη δεξιότητα/γνώση. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, Mrs. Hyde είπε

Ίσως data entry; Δεν μπορώ να σκεφτώ κάτι άλλο, δίχως απαιτούμενη δεξιότητα/γνώση. 

τι ακριβως ειναι αυτο ? και που μπορω να ψαξω μια τετοια δουλεια 

Επεξ/σία από GamingRoom
Δημοσ.
15 ώρες πριν, GamingRoom είπε

Καλημέρα σας δουλεύω τα πρωινά 8-16 σε μια ιδιωτική εταιρία ως υπάλληλος γραφείου … Για να συμπληρώσω έξτρα χρήματα θα ήθελα να βρω μια 2 η δουλειά 4 ωρη όχι όμως με φυσική παρουσία αλλά με τηλεργασια . Γνωρίζετε κάποια εταιρία ίσως που να ψάχνει άτομα ;;; Δεν έχω κάποιες δεξιότητες , πχ προγραμματισμού . Ωστόσο μου είπε ένας φίλος που είναι προγραμματιστής να μάθω Java αλλά δεν ξέρω από που να αρχίσω (εκείνος έχει μπει σε μια εταιρία και έχει πολυ καλές αποδοχές ). Έπισης απεχθάνομαι τις τηλεφωνικές επικοινωνίες . Αν έχετε κάτι κατά νου πείτε το .

Σας ευχαριστω !

Αν στην πρώτη σου εργασία είσαι δηλωμένος κανονικά στην Εργάνη αν  θυμάμαι καλά δεν μπορείς να εργαστείς σε δεύτερη καθώς ξεφεύγεις από το 8ωρο ανά μερα, 40ωρο ανά βδομάδα. Επίσης η φορολογία θα σε γονατίσει. Μονόδρομος σε τέτοιες επιλογές είναι το "μαύρο" χρήμα.. 

• Like 1
  • Thanks 1
Δημοσ.
15 ώρες πριν, GamingRoom είπε

τι ακριβως ειναι αυτο ? και που μπορω να ψαξω μια τετοια δουλεια 

Μπορεί να είναι από ένα κατάστημα, που θα περνάς τα προϊόντα στη σελίδα τους και θα αλλάζεις τιμές σε περιόδους εκπτώσεων, μέχρι να παίρνεις κάτι από μια σελίδα και να το περνάς πχ σε εξελόφυλλο. Δεν μιλάμε για τίποτα ουάου σε χρήματα, αλλά είναι ένα συν στον βασικό σου μισθό. Τουλάχιστον, μέχρι να χτίσεις γνώσεις για κάτι άλλο (αν θες), ώστε να βγάζεις περισσότερα.

Η αλήθεια είναι πως δεν υπάρχουν τόσες αγγελίες με τέτοια. Και τα καταστήματα συνήθως ψάχνουν σταθερό εργαζόμενο, που αναλαμβάνει κι άλλες υποχρεώσεις. Για ξεκίνα να ρωτάς φίλους - γνωστούς, που έχουν δικούς τους φίλους - γνωστούς και πάει λέγοντας, μπας και βρεις κάτι. Αρκετά πάνε και στο μιλητό.

-Δυσκολάκι να κάτσει κάτι, ξέρω, αλλά δεν πάει κάπου αλλού το μυαλό μου σε απασχόληση απ' το σπίτι για να σ' το προτείνω.

Δημοσ.

Οι περισσότερες δουλειές με τηλεργασία αφορούν αυτά ακριβώς που δεν θέλει/μπορεί ο ts (προγραμματισμό ή τηλεφωνικές πωλήσεις/support).

Προφανώς υπάρχουν και άλλες, οι οποίες όμως δεν είναι τόσο πολλές για να φτάσουν στην φάση της αγγελίας ή να στην πει κάποιος άγνωστος σε φόρουμ (πχ εγώ αν ήξερα μία τέτοια και δεν έκανα εγώ χρήση, σίγουρα θα είχα άλλους 3, 4, 10 γνωστούς να την προτείνω πριν φτάσω στο insomnia)

• Like 1
Δημοσ.
11 ώρες πριν, st@kas είπε

Αν στην πρώτη σου εργασία είσαι δηλωμένος κανονικά στην Εργάνη αν  θυμάμαι καλά δεν μπορείς να εργαστείς σε δεύτερη καθώς ξεφεύγεις από το 8ωρο ανά μερα, 40ωρο ανά βδομάδα. Επίσης η φορολογία θα σε γονατίσει. Μονόδρομος σε τέτοιες επιλογές είναι το "μαύρο" χρήμα.. 

Μπορείς να κάνεις 2ή δουλειά, αλλά όχι 8ωρο κλπ. Δεν πρέπει να συμπίμτουν τα ένσημα της βασικής δουλειας με την 2ή, δηλαδή και στις δύο δουλειες να είσαι δηλωμένος τις ίδιες ώρες. Η 2ή δουλειά, είναι κάποια έξτρα συγκεκριμένα ένσημα-ώρες τον μήνα που  μπορείς να κάνεις νόμιμα, ανάλογα τις ώρες της κύριας δουλειάς σου (6ήμερο/5νθήμερο κλπ)

• Thanks 1
Δημοσ.

Έχει ξανά συζητηθεί, καλά θυμόμουν...

Τα τελευταία 5-6 post.

Έχει ξανά συζητηθεί, καλά θυμόμουν...

Τα τελευταία 5-6 post.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...