panoschr Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να αγοράσω ένα portable monitor αλλά η usb C θύρα του λάπτοπ μου δεν υποστηρίζει DP Alt mode. Υπάρχει κάποιος τρόπος με αντάπτορα να λειτουργήσει και ρεύμα και εικόνα ή να ψάχνω portable οθόνες με hdmi + usb για τροφοδοσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων!
Dr_Pepper Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2022 Στις 7/8/2022 στις 8:58 ΠΜ, panoschr είπε Καλησπέρα παιδιά, Θέλω να αγοράσω ένα portable monitor αλλά η usb C θύρα του λάπτοπ μου δεν υποστηρίζει DP Alt mode. Υπάρχει κάποιος τρόπος με αντάπτορα να λειτουργήσει και ρεύμα και εικόνα ή να ψάχνω portable οθόνες με hdmi + usb για τροφοδοσία; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! δεν υπάρχει τρόπος αν δεν το υποστηρίζει ο controller να το κάνεις με αντάπτορα. ίσως υπάρχει αντάπτορας που να συνδέεις την έξοδο HDMI του laptop στον αντάπρορα και ο αντάπροταρς να βγάλει αρσενικό USB type c για να το συνδέσεις στην οθόνη (αν έχει USB type C input) αυτό δεν θα έπρεπε να δουλεύει νομίζω και δεν το έχω δοκιμάσει αλλά βλέπω να πουλάνε τέτοιους αντάπτορες οπότε δοκίμασε το αν θες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα