Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μετά από πολλά χρόνια αποφάσισα να αγοράσω νέο υπολογιστή.

Για οθόνη τα πράγματα είναι πολύ απλά αφού είναι ένα κομμάτι.

Για τον πύργο όμως τα πράγματα είναι πιο δύσκολα αφού στην Ελλάδα

δεν υπάρχουν πολλές επιλογές. Καταστήματα τύπου ''Πλαίσιο'' δεν έχουν

μεγάλη ποικιλία και από τιμές δεν είναι και οι καλύτερες (τον παλιό

υπολογιστή τον αγόρασα από εκεί και δεν είχα εντυπωσιαστεί).

Υπάρχει βέβαια και η επιλογή να κάνεις μόνος σου την συναρμολόγηση,

αλλά πάντα έχω την εντύπωση ότι κάτι θα λείπει.

Τι επιλογές υπάρχουν από καταστήματα για Ελλάδα;

Δημοσ.

Περιμενε θα ερθει σε λιγο ο leros φιλε ο οποιος ξερει με κλειστα ματια το αμαζον-ντε .............μη βιαζεσαι εδω γυρω ειναι.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Μια μικρή περιήγηση στα νέα συστήματα και θα δεις προτάσεις από μαγαζιά που συναρμολογούν.

Μην ξεχνάς υπάρχει πάντα και η επιλογή του να συγκεντρώσεις τα πράγματα και να τα δώσεις σε έναν τεχνικό να στα συναρμολογήσει.

kavatza, e-shop, cosmodata, m-systems

επίσης με επιφύλαξη και απ'οσα λένε οι συμφορουμίτες

foxstore, e-gate, quickshop

Είμαι πολύ σίγουρος οτι αγνοώ αρκετά, σε καμία περίπτωση εσκεμμένα

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 2
Δημοσ.

Το 1ο ειναι οτι δεν αναφερεται ποσό , το 2ο ειναι οτι δεν μας λες αν μπορεις να περασεις εστω windows  μονος σου , το 3ο ειναι πως υπαρχουν Ελληνικα μαγαζια που θα σε εξυπηρετησουν οπως πρεπει , ετυχε και αγορασες απο πλαισιο , αυτο δεν σημαινει οτι θα ξαναπαρεις απο κει

Τελικα imac ειχες παρει το '17 που εψαχνες?

• Like 2
Δημοσ.

Ναι, η λύση του τεχνικού είναι πολύ καλή.

Πίστευα ότι το Skroutz είναι το γνωστότερο μέρος για αγορές, αλλά και τα άλλα sites φαίνονται

ενδιαφέροντα. Θα τα κοιτάξω και αυτά.

Όσο για τα υπόλοιπα:

1=τι 100ε, τι 1000ε αυτό δεν αλλάζει την ερώτηση. Δεν ζήτησα λεπτομέρειες για προϊόντα (που εν πολλοίς

γνωρίζω), αλλά για μαγαζιά (που δεν γνωρίζω) και για συναρμολόγηση (που γνωρίζω μερικώς)

2=γνωρίζω τα βασικά όπως ένας μέτριος χρήστης, απλώς θα ήθελα κάτι σίγουρο γιατί δεν είμαι επαγγελματίας.

Ένα πρόγραμμα και 2 βίδες γνωρίζω να βάζω, οι λεπτομέρειες είναι το θέμα όταν μιλάμε για καινούριο υλικό.

3=μάλλον λέμε το ίδιο πράγμα. Ακριβώς δεν είναι ανάγκη να ξαναπροτιμήσω το ίδιο μαγαζί, αυτό εννοείται.

Επίσης ξέρω ότι υπάρχουν μαγαζιά στην Ελλάδα, απλώς δεν αναφέρεις κάποιο.

4=ενδιαφέρον που θυμάσαι την παλιά αγορά μου. Ναι, τον πήρα και είμαι ευχαριστημένος, εάν εξαιρέσουμε το

γεγονός ότι για παιχνίδια δεν αξίζει. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ψάχνω windows τώρα.

Δημοσ.
11 λεπτά πριν, EIZO FORIS είπε

Ναι, η λύση του τεχνικού είναι πολύ καλή.

Πίστευα ότι το Skroutz είναι το γνωστότερο μέρος για αγορές, αλλά και τα άλλα sites φαίνονται

ενδιαφέροντα. Θα τα κοιτάξω και αυτά.

Όσο για τα υπόλοιπα:

1=τι 100ε, τι 1000ε αυτό δεν αλλάζει την ερώτηση. Δεν ζήτησα λεπτομέρειες για προϊόντα (που εν πολλοίς

γνωρίζω), αλλά για μαγαζιά (που δεν γνωρίζω) και για συναρμολόγηση (που γνωρίζω μερικώς)

2=γνωρίζω τα βασικά όπως ένας μέτριος χρήστης, απλώς θα ήθελα κάτι σίγουρο γιατί δεν είμαι επαγγελματίας.

Ένα πρόγραμμα και 2 βίδες γνωρίζω να βάζω, οι λεπτομέρειες είναι το θέμα όταν μιλάμε για καινούριο υλικό.

3=μάλλον λέμε το ίδιο πράγμα. Ακριβώς δεν είναι ανάγκη να ξαναπροτιμήσω το ίδιο μαγαζί, αυτό εννοείται.

Επίσης ξέρω ότι υπάρχουν μαγαζιά στην Ελλάδα, απλώς δεν αναφέρεις κάποιο.

4=ενδιαφέρον που θυμάσαι την παλιά αγορά μου. Ναι, τον πήρα και είμαι ευχαριστημένος, εάν εξαιρέσουμε το

γεγονός ότι για παιχνίδια δεν αξίζει. Αυτός είναι ένας από τους λόγους που ψάχνω windows τώρα.

Άρα τα ξέρεις όλα εκτός από τα μαγαζιά που κάνουν συναρμολόγηση, δλδ υπόθεση google 5 λεπτών (το πολύ) για να τα βρεις.

Τυγχάνει να είναι και Σάββατο...

Μετά εγώ φταίω που είμαι επιθετικός 

1 ώρα πριν, helicoid είπε

Παρασκευή δεν έσκαγαν αυτά συνήθως; Γιατί μας βγάζετε εκτός προγράμματος; Στικ του δε σκριπτ :lol:

ΠΣΚ ήταν πάντα.... έχεις μείνει πισω εσυ  

• Like 1
Δημοσ.

Μπορεις να επιλεξεις απο eshop τα πραγματα που θες , να στα βαλουν σε κουτι και να περασεις εσυ τα windows , ειναι και Σαββατο , μετα τις 12 εχει και crazy sundays

Δημοσ.

Ρωτάς για να μάθεις κάτι που οι άλλοι ήδη ξέρουν από εμπειρία, να κερδίσεις χρόνο

και να μάθεις κάτι που ίσως σου ξέφυγε από τη δική σου έρευνα.

Προφανώς άμα καθίσεις 1 εβδομάδα ή μήνα στο You Tube μπορείς να μάθεις τα πάντα για τη

σύνθεση υπολογιστών και να γίνεις τεχνικός, να δεις reviews κτλ. κτλ..

Με αυτή τη λογική τότε δεν θα έπρεπε να υπάρχει το forum αφού όλα μπορούμε να τα βρούμε

μόνοι μας.

Δημοσ.
3 λεπτά πριν, EIZO FORIS είπε

Ρωτάς για να μάθεις κάτι που οι άλλοι ήδη ξέρουν από εμπειρία, να κερδίσεις χρόνο

Προφανώς άμα καθίσεις 1 εβδομάδα ή μήνα στο You Tube μπορείς να μάθεις τα πάντα για τη

Με αυτή τη λογική τότε δεν θα έπρεπε να υπάρχει το forum αφού όλα μπορούμε να τα βρούμε

μόνοι μας.

Βρε φίλε ένα απλό Google search είπαμε να κάνεις όχι να σπουδάσεις. Ούτε δύο λεπτά δουλειά δεν είναι να τσεκαρεις κάνα δυο γνωστές και αξιόπιστες ιστοσελίδες ή να δεις κάνα δυο βιντεάκια από αξιόπιστους και μεγάλους YouTubers. Και άμα δεν βγάζεις άκρη ή θες κάτι να στο πουν αναλυτικότερα και στην γλώσσα σου έρχεσαι εδώ και ρωτας. Επίσης σε μια βδομάδα τεχνικός δεν γίνεσαι , ένα pc μαθαίνεις να στήνεις και δύο τρεις βασικους τρόπους troubleshooting. Δηλαδή αν θες να αγοράσεις ένα πλυντήριο θα πας σε φόρουμ να ρωτήσεις πιο είναι καλύτερο σε αυτά τα χρήματα ή θα ρωτήσεις φίλους/γνωστούς να σου πουν δύο τρία και μετά θα πας σε καταστημα και θα πάρεις ότι σου πουν ότι είναι καλύτερο και ας βγει μάπα σε ένα χρόνο; Αντίστοιχα στις ασθένειες, θα πας σε γιατρό κατευθείαν μόλις δεις κάτι σημάδια στο πόδι σου πχ ή θα κάνεις έρευνα για το τι μπορεί να το προκάλεσε αυτό και θα δοκιμάσεις κάνα δυο λύσεις και αν δεν πιάσουν πας σε γιατρό. Εκτός αν σου αρέσει η συζήτηση με άλλους για κάτι που θες/έχεις κλπ.

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, EIZO FORIS είπε

μόνοι μας.

Η Σαββατιανή ερώτηση σου είναι τόσο αφελής γ' αυτό και κάποιος προσπάθησε να σε βοηθήσει (και με το παραπάνω) ρωτώντας budget και κάποιες βασικές ερωτήσεις. Συνήθως τέτοιες απορίες έχουν άτομα που δεν κατέχουν το άθλημα.

Οπότε για να απαντήσω στην ερώτηση σου:

https://www.google.com/search?q=PC+BUILD+RYZEN+απο+πλαισιο&sxsrf=ALiCzsbu3L3YLNoZ99xn2eroqdV080Ponw:1659818354965&ei=ctHuYoDCOqKblQf8rYmwDg&start=10&sa=N&ved=2ahUKEwiAw8GbibP5AhWiTeUKHfxWAuYQ8tMDegQIARA5&biw=1278&bih=1279

Αν ψάχνεις αξιόπιστα, είναι σχεδόν όλα στο μνμ του @nickol-us ,τo dexter ξέχασε μόνο. 

• Like 3
Δημοσ.

Μία απλή γνώμη ζήτησα και ακριβώς μόνο ένα μήνυμα απάντησε στην ερώτησή μου.

Πάντως, δεν είναι κακό να ρωτάς, όσο και αν φαίνεται αφελής μία ερώτηση για μερικούς.

Εν πάση περιπτώση, καλή συνέχεια σε όλους!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...