bilis1234 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα θα ήθελα κάποιος να μου πει πως μπορώ να πληρώσω με viva wallet μέσω gogle pay με ξεκλείδωτο bootlander χωρης ρουτ κ ρεκοβερη σε τηλεφωνο mi 10 lite 5g γιατί το gogle pay μου βγάζει πως δεν είναι συμβατή η συσκευή μου.
bilis1234 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 29 λεπτά πριν, chios είπε κλείδωσε bootloader Πως???
chios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 4 λεπτά πριν, bilis1234 είπε Πως??? Τι εννοείς; Για να δουλέψει google pay θέλει κλειδωμένο τηλέφωνο.
bilis1234 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 13 λεπτά πριν, chios είπε Τι εννοείς; Για να δουλέψει google pay θέλει κλειδωμένο τηλέφωνο. Αυτό λέω πως μπορώ να το κλειδώσω πάλι χωρίς μπρικ
chios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Αν φοράς μαμά Ρομ τότε μόνο μπορείς να κλειδώσεις με την παρακάτω εντολή. fastboot oem lock
bilis1234 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 24 λεπτά πριν, chios είπε Αν φοράς μαμά Ρομ τότε μόνο μπορείς να κλειδώσεις με την παρακάτω εντολή. fastboot oem lock Global φοράω δηλαδή το συνδέω στον υπολογηστη κ με adb παταω fastboot oem lock κ κλείδωσε??
chios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Έτσι, σε fastboot mode. Φτάνει ξαναλέω να μην έχεις περάσει άλλη Ρομ και να είναι μαμά.
bilis1234 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, chios είπε Έτσι, σε fastboot mode. Φτάνει ξαναλέω να μην έχεις περάσει άλλη Ρομ και να είναι μαμά. Όχι δεν έχω περάσει τίποτα η global είναι χωρης ρουτ και recovery έρχονται αναβάθμισης κανονικά χρειάζονται τίποτα drivers?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα