George Mav Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, SabotazNic είπε Εσεις που γκρινιαζετε για τις περιοχες σας, μην νομιζετε οτι η cosmote ειναι το μονο προβλημα και οχι και οι δημοι. Σωστη παρατήρηση. Μένω Καλλιθέα (Αττικής) και στο κομμάτι που βρίσκομαι ο δήμαρχος αρνείται να δώσει χρήματα για αναβάθμιση του δικτύου επειδή είμαστε «φτωχό» σημείο. Τρία τετράγωνα πιο πάνω έχουν πενηντάρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
HERTHAN Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, Xviper13 είπε Ήμαστε σε ένα τεχνολογικό forum και τουλάχιστον θα έπρεπε να γνωρίζουμε έστω λίγα βασικά πράγματα. Mην χανεις την ωρα σου να κανεις τον εξυπνο δεν θα το καταφερεις. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Προσωπικά επειδή το έχω ως στόχο την αναβάθμιση της σύνδεσης μου από τα 100/10 στα 1000/100 θα παρακολουθήσω αυτή την εξέλιξη με ενδιαφέρον. Αναμένω περισσότερες λεπτομέρειες και φυσικά τιμές. 13 ώρες πριν, akis-1969 είπε Καλά ρε παιδιά εδώ στην Αθήνα στο κέντρο 3ης Σεπτεμβρίου και Αγίου Μελετίου και η ταχύτητα που υποστηρίζει είναι μέχρι 24 Mbps και αυτοί μιλάνε Γεια ασύλληπτες ταχύτητες ??? θα μας τρελάνουν . Δυστυχώς αρκετές περιοχές του κέντρου της Αθήνας έχουν αυτό το θέμα Εδώ στο κέντρο της Αθήνας που είναι η περιοχή των Εξαρχείων (Αρχαιολογικό Μουσείο) (Πολυτεχνείο) κτλ...και η μέγιστη ταχύτητα έως αυτή την στιγμή είναι τα 24 Mbps δηλαδή το ADSL πέρασαν καλώδια οπτικών ινών και καμπίνες κτλ αλλά ακόμα δεν είναι διαθέσιμο τίποτα Αν μια επιχείρηση θέλει παραπάνω τότε είναι υποχρεωμένη να πάει σε μισθωμένη όπως έχει κάνει και η εταιρεία στην οποία εργάζομαι. Θα ήταν καλός ανταγωνισμός αν η INALAN που δίνει 100/100 είχε κάλυψη στην Αθήνα ώστε να τους ζορίσει λίγο τους άλλους και να ανεβάσουν ταχύτητες στα έργα αναβάθμισης αλλά... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vfragos Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Αφού δεν έχω εγώ κατσίκα να ψοφίσουν και οι κατσίκες όλων των υπολοίπων...Μπαίνει ο κάθε πικραμένος να πει τον πόνο του και να να κράξει γιατί αυτοί που μπορούν (που ναι δεν είναι λίγοι πια) να μπορούν να βάλουν μεγαλύτερες ταχύτητες. Μέχρι πρίν 1,5 χρόνο ήμουν στην θέση τους με μια απλή adsl, ποτέ δεν θέλησα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα επειδή δεν είχα εγώ. Τώρα έχω και εγώ κατσίκα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, karamazov_th είπε Εντωμεταξύ εμείς εδώ στην ακριτική Κυψέλη δεν έχουμε ούτε VDSL και αν κλειδώσει η ταχύτητα στα 12Mbps λέμε οτι είμαστε και τυχεροί... Τραγικοί όλοι οι πάροχοι. Μαζί σου...τα γνωρίζω μιας και η κοπέλα μου μένει στην περιοχή της κυψέλης (κέντρο) βέβαια εκείνη έχει ADSL (24 Mbps) αλλά δεν θέλει παραπάνω... Ναι εσείς στην Κυψέλη όμως έχετε και την INALAN μην έχετε παράπονο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
xrhstos71 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Όπως όλες οι εταιρείες πασχίζουν για την είδηση αλλά δεν μας λένε πους αφορούν όλα αυτά η τουλάχιστον πιο ποσοστό της επικρατείας θα απολαμβάνει αυτά που λένε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 12 ώρες πριν, random_dude είπε Η Inalan χρεώνει €100/μήνα για να σου δώσει μια static IP. Γελοία πολιτική. Σου δίνω απεριόριστο bandwidth και συμμετρικό και στα παίρνω από την ip ώστε να μην μπορείς να στήσεις τίποτα επαγγελματικό χωρίς να σε αρμέξω κανονικά. Αν θες να είσαι σωστός απεριόριστο bandwidth/traffic δίνει μόνο η HCN (Θεσσαλονίκη) όχι η INALAN αυτή έχει το γνωστό CAP στα 3.5Tb Επίσης είναι δικαίωμα της να έχει κλειδωμένο τον εξοπλισμό της αφού είναι οικιακό πακέτο αν θες κάτι παραπάνω πας σε επαγγελματικό πακέτο Εγώ θα έλεγα πάλι καλά που δίνει και Static IP ώστε να μπορείτε να παίξετε με δικό σας εξοπλισμό και να κάνετε ότι θέλετε. Προσωπικά για αυτό επέλεξα την COSMOTE καθώς στο FTTH έχω ότι εξοπλισμό εγώ γουστάρω (FRITZ!BOX) και φυσικά κανένα περιορισμό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Armoral Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, emperor4her είπε Ναι θα γίνω γραφικός.. αλλά εγώ ακόμη πληρώνω στο κέντρο της Πάτρας 50αρα, και συνδέομαι με 23-25... Άλλαξε Modem ή αν δεν αλλάξει κάτι ζήτησε υποβάθμιση, η οποία δε νομίζω να ωφελήσει. Μπορείς να προσθέσεις το Booster και να έχεις έως +60mbps για τα πρώτα 100 Gb χρήσης και +15 για τα υπόλοιπα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Το να σου δώσει είτε 100 είτε 200 είτε 300 είτε 500 είτε 1000 ως ταχύτητα δεν είναι πρόβλημα Το πρόβλημα που έχουν οι ISP είναι το Bandwidth (Traffic) δηλαδή η διασύνδεση αυτό τους κοστίζει Κάθε ακίνητο που έχει σύνδεση οπτικών ινών FTTH μοιράζεται 2,5 Gbps σε Download/Upload το οποίο μοιράζεται σε όλους τους ιδιοκτήτες/ενοίκους Αυτό σημαίνει οικιακή σύνδεση. Αν θες αποκλειστική σύνδεση τότε κοιτάς σε επαγγελματικό πακέτο όπου εκεί έχεις τις ταχύτητες που πληρώνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
wolfmandim Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Στην Καλλιθέα δεν υπάρχει VDSL!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, vfragos είπε Αφού δεν έχω εγώ κατσίκα να ψοφίσουν και οι κατσίκες όλων των υπολοίπων...Μπαίνει ο κάθε πικραμένος να πει τον πόνο του και να να κράξει γιατί αυτοί που μπορούν (που ναι δεν είναι λίγοι πια) να μπορούν να βάλουν μεγαλύτερες ταχύτητες. Μέχρι πρίν 1,5 χρόνο ήμουν στην θέση τους με μια απλή adsl, ποτέ δεν θέλησα να ψοφήσει η κατσίκα του γείτονα επειδή δεν είχα εγώ. Τώρα έχω και εγώ κατσίκα... ακριβώς αυτό το σκεπτικό που έχει αρκετή μερίδα του πληθυσμού μας που για εκείνο φταίνε οι άλλοι ποτέ εμείς οι ίδιοι δηλαδή επειδή εγώ δεν έχω αυτό που μου υποσχέθηκαν να ψοψήσει η κατσίκα του γείτονα ξεχνάει ότι μετά θα ψοφήσει η δική του κατσίκα γιατί απλά θα είναι η σειρά της. 6 ώρες πριν, Pokemon640 είπε ^ επειδή είσαι πολύ τζιμάνι βλέπω, να σου κάνω μερικές ερωτήσεις, γιατί όλα αυτά δεν τα κάνανε από το 2000 όπως γινόντουσαν σε όλες τις χώρες της ΕΕ, ακόμη και στη Ρουμανία, και ξαφνικά θυμήθηκαν από το 2010 να ξεκινήσουν FTTH στην Ελλάδα ; Εγώ και διαθεσιμότητες έβλεπα, και τηλέφωνα στον πάροχο έπαιρνα, και emails έστελνα, μέχρι και στη δημαρχία Αθηνών, άμα τα καταφέρεις και μου φέρεις FTTH εντάξει μπρό , θα σου δώσω 5€ για το κόπο σου 😁 Δεν είναι θέμα γνώσεων/εμπειρίας/ηλικίας αγαπητέ μου φίλε είναι θέμα τσιγκουνιάς των παρόχων που δεν ήθελαν να βάλουν το χέρι στην δική τους τσέπη (κέρδος/κόστος) και να αναπτύξουν δικά τους δίκτυα έτσι βασιζόντουσαν στο χάλκινο δίκτυο που υπήρχε. για αυτό είδες όταν άρχισαν οι επιδοτήσεις ξαφνικά όλοι οι πάροχοι άρχισαν την ανάπτυξη του δικτύου οπτικών ινών (πίστεψε με αν δεν υπήρχε κίνητρο δεν θα έκανε κανείς τους δίκτυο οπτικών ινών) ότι αφορά το σχόλιο σου η απάντηση βρίσκεται σε αυτούς που λέγονται πολιτικούς και που εσύ-εγώ-άλλοι ψήφισαν στις εκλογές άρα μάντεψε ποιος έχει την ευθύνη.? γιατί όπως είπες πολύ σωστά άλλες χώρες (εδώ δίπλα μας) π.χ. Βουλγαρία/Ρουμανία έχουν ήδη οπτικές ίνες σε πλήρη κάλυψη και σε πολύ λογικές τιμές δεν θα επεκταθώ σε σοβαρές ευρωπαικές χώρες... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stsp Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 12 ώρες πριν, HardwareZone είπε ... Θα έπρεπε ο φτωχομπινές, η Ελλάδα, να είναι πιο μπροστά από τις άλλες χώρες... ω ναι! Το πρόβλημα είναι ότι επιμένει να παραμένει “φτωχομπινές” ενώ το “τώρα” διαρκεί δεκαετίες. Πολλά έργα έπρεπε να έχουν ολοκληρωθεί αρκετά πριν αλλά η ελληνική “λεβεντιά” εξαντλείται σε δικαιολογίες .. Παρά την πίεση από την ΕΕ, η χώρα παραμένει ουραγός σε όλους τους τομείς και είναι πρακτικά αδύνατο να τις φθάσει, γιατί και αυτές δεν τρέχουν απλώς αλλά βρίσκονται σε διαρκή επιτάχυνση. Στην Αμερική μπορεί να υπάρχει απλό adsl εκεί που δεν χρειάζεται υψηλή ταχύτητα αλλά όπου χρειάζεται ftth , υπάρχει. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από stsp 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
PaNtErAz Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Πωπω πως κατάντησε έτσι το φόρουμ. Κάποτε θα συζητούσαμε για τις ταχύτητες, τι εξοπλισμός χρειάζεται, αν θα σηκώνουν οι δίσκοι τέτοιες ταχύτητες, bottlenecks, καλώδια κτλ κτλ. Άλλωστε σε τεχνολογικό φόρουμ είμαστε. Τώρα μπαίνω και διαβάζω σχόλια, παρόμοιας αισθητικής και αξίας με ένα ποστ στο Facebook Γκρινια, μιζέρια, φαγωμαρα. Υπάρχει άραγε κάποιος χώρος για τους λάτρεις της τεχνολογίας; 1 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
whosethere Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Αναφορά σε κείμενο Τα νέα πακέτα της Cosmote πιθανόν να αρχίσουν να διατίθενται όταν θα ξεκινήσει και η νέα δράση του υπουργείου Ψηφιακής Διακυβέρνησης με την επωνυμία Gigabit Voucher Scheme. Πρόκειται για την επόμενη «γενιά» κουπονιών όπου θα επιδοτούνται συνδέσεις με ταχύτητες λήψης δεδομένων τουλάχιστον 250 Mbps. H συγκεκριμένη δράση είναι σε δημόσια διαβούλευση μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, οπότε πολύ δύσκολα θα τη δούμε να ξεκινά να είναι διαθέσιμη πριν τις αρχές Νοεμβρίου. αααααχ και τελειώνει πρωτύτερα η επιδότηση η αρχική των 28€ για 100mbps και βλέπω κάτι τιμές εδώ (50€!!!) και κλαίω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DolphinHq Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 εδω Αιγαλεω πληρωνω (πανακριβα) 50 για να εχω 22-23 και λενε για 1g, μας κανουν πλακα στα μουτρα μας αυτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα