lp_fan_1 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα έχει 2 μέρες τώρα που ψάχνω να βρω ακουστικά για gaming,κυρίως τύπου fps(να ακούς άνετα footsteps).Τώρα από εκεί και πέρα, προσπαθώ να αποφύγω κάθε τύπου ακουστικών που φέρουν το όνομα gaming για ευνόητους λόγους. Ωστόσο αν κάτι αξίζει και μου το προτείνετε θα ρίξω μια ματιά. Να προσθέσω, ότι έχω ξεχωριστό μικρόφωνο, άρα δεν θα χρειαστεί headset(δηλαδή ακουστικά + μικρόφωνο),συνεπώς μπορώ να αποφύγω κάποια περιττά έξοδα. Το μικρόφωνο που έχω είναι ένα razer seiren x το οποίο συνδέεται απευθείας με τα ακουστικά που έχω τα οποία είναι τα HyperX Clould Alpha(3.5mm-καλώδιο),άρα νομίζω θα χρειαστώ κάτι παρόμοιο από άποψη καλωδίου για να είναι συμβατό με το μικρόφωνο μου. Από την άλλη έχω δει τελευταία πολλοί χρησιμοποιούν(επαγγελματίες κυρίως) και IEMS δηλαδή ψείρες όπως αυτές της bose cq20,οι οποίες είναι πανάκριβες, τις έχω ψάξει και δεν υπάρχουν Ελλάδα και από εξωτερικό φοβάμαι να παραγγείλω κάτι τόσο ακριβό χωρίς καν να το δοκιμάσω. Οπότε δεκτές και οι προτάσεις για ΙΕΜS,εφόσον αξίζουν για gaming. Άρα για να συνοψίσω, ψάχνω για ακουστικά(headphones) κυρίως που δεν έχουν μικρόφωνο η και ΙΕΜS in-ear για gaming τύπου fps(όπως pubg-cs go). Το budget μου είναι μέχρι 150 ευρώ, υπάρχει και μια ανεκτικότητα μέχρι +5,10 ευρώ.
JERONIMO888 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Υπαρχει η σελιδα https://www.rtings.com/ που κανει τεστ σε headset αλλα και σε πολλα αλλα προιοντα, επειδη σε βλεπω οτι ψαχνεις κατι πολυ συγκεκριμενο μπες εκει να ψαξεις τι σε καλυπτει.
gregory83 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2022 Κράτα τα cloud alpha που έχεις και πάρε καλύτερα μια κάρτα ήχου πχ https://www.skroutz.gr/s/18675532/Creative-Sound-BlasterX-G6-Εξωτερική-USB-Κάρτα-Ήχου-7-1.html
lp_fan_1 Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 26 Αυγούστου 2022 πηρα τελικα τον ενισχυτη behringer ha400 και μπορω να πω πως ειμαι παρα πολυ ικανοποιημενος,η ενταση των ακουστικων εχει ανεβει τουλαχιστον 3-4 επιπεδα πιο πανω και το περιεργο ειναι πως δεν εχω καθολου distortion οποτε ετσι απλα και προχειρα με 30 ευρω βολευτηκα.Ισως αργοτερα κοιταξω για κατι πιο ποιοτικο αλλα ευχαριστω οπως να χει για τις προτασεις σας. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα