qrstuv Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το iPad πιάνει 10GB backup χώρο στο iCloud;; ευχαριστώ Μέσα από το iPad βλέπω ότι το Lightroom πιάνει τόσο χώρο.. τι επιλογές έχω;
Λύση CheOnWeb Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Λύση Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 54 minutes ago, qrstuv said: Μέσα από το iPad βλέπω ότι το Lightroom πιάνει τόσο χώρο.. τι επιλογές έχω; 1) Να κλείσεις το backup του Lightroom στο iCloud. 2) Να το αφήσεις ως έχει μέχρι να χρειαστείς τον χώρο.
kormos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 1 ώρα πριν, qrstuv είπε Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί το iPad πιάνει 10GB backup χώρο στο iCloud;; ευχαριστώ Μέσα από το iPad βλέπω ότι το Lightroom πιάνει τόσο χώρο.. τι επιλογές έχω; 14 λεπτά πριν, CheOnWeb είπε 1) Να κλείσεις το backup του Lightroom στο iCloud. 2) Να το αφήσεις ως έχει μέχρι να χρειαστείς τον χώρο. ...ή αναβάθμιση iCloud+ στα 200GB >
qrstuv Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Για την ώρα έκλεισα το backup του Lightroom. Οπότε για να καταλάβω όταν και εάν χρειαστώ το backup, δεν θα γίνει εγκατάσταση του lightroom και το περιεχόμενο του με τα edit και ό,τι έχω μέσα στην εφαρμογή όπως φακέλους - άλμπουμς κτλπ δεν θα υπάρχουν;; Νομίζω ότι το Lightroom μου δίνει χώρο 1ΤΒ στο δικό του cloud. Εγώ αυτό το πακέτο είχα το χειμώνα. Όταν το χρειαστώ θα περάσω στα 200GB (iCloud+). ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 👍
kormos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Στις 6/8/2022 στις 5:22 ΜΜ, qrstuv είπε Για την ώρα έκλεισα το backup του Lightroom. Οπότε για να καταλάβω όταν και εάν χρειαστώ το backup, δεν θα γίνει εγκατάσταση του lightroom και το περιεχόμενο του με τα edit και ό,τι έχω μέσα στην εφαρμογή όπως φακέλους - άλμπουμς κτλπ δεν θα υπάρχουν;; Νομίζω ότι το Lightroom μου δίνει χώρο 1ΤΒ στο δικό του cloud. Εγώ αυτό το πακέτο είχα το χειμώνα. Όταν το χρειαστώ θα περάσω στα 200GB (iCloud+). ευχαριστώ για τις απαντήσεις. 👍 Ε ναι, εφόσον σταματάς να παίρνεις BU στο iCloud δεν θα δεις τα επερχόμενα... Μφχ
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα