DisasterMaster Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σε όλους/ες. Αντιμετωπίζω ένα πρόβλημα με το messenger. Χρησιμοποιώ εδώ κ χρόνια το messenger χωρίς να έχω λογαριασμό στο Facebook. Τις τελευταίες μέρες μου εμφανίζει το παρακάτω μήνυμα(1ο επισυναπτόμενο) Και όταν πατήσω στο get started με πάει στο google σε μια σελίδα του φβ και μου πετάει αυτό (2ο επισ.) Τι να κάνω? Δεν ξέρω πως να το φτιάξω ώστε να μην μου κλείσει ο λογαριασμός μου.
dhmak Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Θα έκανε εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και αν δεν ίσιαζε, εκκαθάριση δεδομένων.
DisasterMaster Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Στις 6/8/2022 στις 3:46 ΜΜ, dhmak είπε Θα έκανε εκκαθάριση προσωρινής μνήμης και αν δεν ίσιαζε, εκκαθάριση δεδομένων. Το έκανα αλλά σήμερα δυστυχώς το ξαναεμφάνισε
Λύση DisasterMaster Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Μέλος Λύση Δημοσ. 11 Αυγούστου 2022 Στις 9/8/2022 στις 5:52 ΜΜ, clampro είπε Για τσέκαρε αυτό εδώ μπας και βγάλεις άκρη. Να σαι καλα! Τελικα κατι ειχε παιχτει και κολλαγε και τωρα ξεμπλοκαρε και με αφησε να κανω update τα στοιχεια. Σας ευχαριστω! 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα