Fan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Έχω το ASUS R556L εδώ και χρόνια. Ούτε format δεν του έχω κάνει, αλλά δουλεύει αξιοπρεπώς, με εξαίρεση ότι αργεί να φορτώσουν τα windows. Θα άξιζε να ρίξω ένα 100αρικο για αναβάθμιση ή θα πάνε τζάμπα τα λεφτά; Τα χαρακτηριστικά του είναι: i3-4005 1.7 4 GB RAM 500 HDD Σκέφτηκα για RAM αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους μνήμη παίρνει και μέχρι πόσο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
chios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 έναν ssd οιοσδήποτε και άλλα 4 ραμ, δε χρειάζεστε 100αρικο 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dpolal Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 2 ώρες πριν, Fan είπε Έχω το ASUS R556L εδώ και χρόνια. Ούτε format δεν του έχω κάνει, αλλά δουλεύει αξιοπρεπώς, με εξαίρεση ότι αργεί να φορτώσουν τα windows. Θα άξιζε να ρίξω ένα 100αρικο για αναβάθμιση ή θα πάνε τζάμπα τα λεφτά; Τα χαρακτηριστικά του είναι: i3-4005 1.7 4 GB RAM 500 HDD Σκέφτηκα για RAM αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους μνήμη παίρνει και μέχρι πόσο. DDR3L PC3L-12800 1600MHz SODIMM μνήμη πέρνει (όχι την απλή DDR3) και με έναν SSD θα είναι σαν καινούργιο. Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από dpolal 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Fan Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Ευχαριστώ παιδιά. Πόσο στοιχίζει η τοποθέτηση SSD, γιατί μόνος μου δεν ξέρω να τον ανοίξω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Τέρης Α. Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 18 λεπτά πριν, Fan είπε Πόσο στοιχίζει η τοποθέτηση SSD 20-40€ ανάλογα τον τεχνικό Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggos231 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 2 ώρες πριν, Fan είπε Ευχαριστώ παιδιά. Πόσο στοιχίζει η τοποθέτηση SSD, γιατί μόνος μου δεν ξέρω να τον ανοίξω αν πιανουν τα χερια σου και ξερεις να κανεις φορματ, δες βιντεακια στο youtube, δεν ειναι κατι δυσκολο και δεν νομιζω να δημιουργησεις προβλημα με το να το κανεις μονος σου. Είναι ωραιο προτζεκτ και δεν θα σου παρει πανω απο μιση ωρα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 23 ώρες πριν, Fan είπε Έχω το ASUS R556L εδώ και χρόνια. Ούτε format δεν του έχω κάνει, αλλά δουλεύει αξιοπρεπώς, με εξαίρεση ότι αργεί να φορτώσουν τα windows. Θα άξιζε να ρίξω ένα 100αρικο για αναβάθμιση ή θα πάνε τζάμπα τα λεφτά; Τα χαρακτηριστικά του είναι: i3-4005 1.7 4 GB RAM 500 HDD Σκέφτηκα για RAM αλλά δεν μπορώ να καταλάβω τι είδους μνήμη παίρνει και μέχρι πόσο. Και εγώ είμαι στην ίδια φάση με σένα έχω ένα δεύτερο λάπτοπ εδώ και 3 μέρες με τον ίδιο επεξεργαστή και δεν ξέρω τι να κάνω ... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
lary7 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 18 Αυγούστου 2022 Ενας απλός SSD, προσθήκη RAM όσο παίρνει και ενδεχομένως αναβάθμιση επεξεργαστή χρειάζεσαι. Με λίγα χρήματα θα έχεις ένα λάπτοπ σημαντικά ταχύτερο απο πρίν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
life is music Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2022 Στις 18/8/2022 στις 3:10 ΜΜ, lary7 είπε Ενας απλός SSD, προσθήκη RAM όσο παίρνει και ενδεχομένως αναβάθμιση επεξεργαστή χρειάζεσαι. Με λίγα χρήματα θα έχεις ένα λάπτοπ σημαντικά ταχύτερο απο πρίν. το μηχάνημα του δεν αλλαζει επεξεργαστη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα