Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Προχώρα στο λινκ πάνω και θα σου ζητήσει s/n κτλ. Είτε θα φας άκυρο κατευθείαν, είτε θα σε πάρουν τηλ να σου πουν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα, είτε θα είσαι οκ. 

Δημοσ.
2 λεπτά πριν, SabotazNic είπε

Προχώρα στο λινκ πάνω και θα σου ζητήσει s/n κτλ. Είτε θα φας άκυρο κατευθείαν, είτε θα σε πάρουν τηλ να σου πουν ότι δεν υπάρχει δυνατότητα, είτε θα είσαι οκ. 

Οπότε αν προχωρήσει λες είμαι καλυμμένος, έτσι? 

Τουλάχιστον μπορώ να το ελέγξω με αυτό τον τρόπο.

Απλά με προβληματίζει πως αυτό που μου είπαν τηλεφωνικά απο την LG Hellas πως αν είναι αγορασμένη απο το κατάστημα απο χώρα εκτός Ε.Ε η επέκταση δεν θα ισχύει και ας την έχω πληρώσει!

Δημοσ.
6 λεπτά πριν, kirmis είπε

επέκταση δεν θα ισχύει και ας την έχω πληρώσει!

Αυτό νομίζω παίζει στα όρια του παράνομου. Ή θα σε ενημερώσουν με βάση s/n ότι δεν δικαιούσαι και θα σου επιστρέψουν τα χρήματα, ή θα είσαι οκ. 

Προχώρα στην φόρμα μέχρι την πληρωμή. Ζητάει s/n. Δες μήπως βγάζει μήνυμα.

Προσωπικά δεν έχω ασχοληθεί με lg για να ξέρω την διαδικασία στο site. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, kirmis είπε

Γρήγορη ερώτηση, που δεν βρίσκω πουθενά ξεκάθαρη απάντηση...

Παραγγελία TV ηλεκτρονικά (απο site καταστήματος) και στη συνέχεια πληρωμή / παραλαβή απο το κατάστημα.

Μπορώ να προχωρήσω σε υπαναχώρηση ή όχι ?

ναι μπορείς και προσοχή να μη σου δώσουν πιστωτικό , δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων

Δημοσ.

^Και εγω νομιζω οτι ισχυει απο την ωρα που εγινε online η παραγγελια. Ασχετως πληρωμης με φυσικη παρουσια.

Θα ελεγα να τους στειλεις γραπτως, μιας και εσυ ο ιδιος πρεπει να αποδειξεις οτι εντος 14 ημερων ηθελες να το επιστρεψεις, και Δευτερα να επικοινωνησεις με ΣτΚ

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η Πολωνία είναι χώρα μέλος της ευρωπαϊκής Ένωσης, για ποιον λόγο να μην αναγνωρίζουν την επέκταση της εγγύησης;

Επεξ/σία από pictorino
Δημοσ.
46 λεπτά πριν, pictorino είπε

Η Πολωνία είναι χώρα μέλος της ευρωπαϊκής Ένωσης, για ποιον λόγο να μην αναγνωρίζουν την επέκταση της εγγύησης;

Αυτό που τους ενδιαφέρει είναι η πώληση της προς το κατάστημα να έγινε απο χώρα εντός Ε.Ε. 

Ίσως να μην παίζει ρόλο η χώρα κατασκευής της. 

Δημοσ.

Και γιατί εσύ ως καταναλωτης να πρέπει να ερευνήσεις από πού αγόρασε το κατάστημα που αγόρασες; Αν τους ενδιαφέρει, ας το ψάξουν αυτοί. Μήπως θα έπρεπε ο καταναλωτής να ψάξει και αν το κατάστημα πχ έχει θέματα με την εφορία ή δεν πληρώνει το ενοίκιο;

Αν το προϊόν προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά και έχει αγοραστεί νόμιμα από εσένα ως τελικό καταναλωτή, θα έπρεπε να το καλύψουν. Αν δεν μπορούν να το καλύψουν για τον χψζ λόγο, θα έπρεπε να μην συνάψουν σύμβαση μαζί σου (και φυσικά να σε ενημερώσουν πριν πληρώσεις).

• Like 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, dtzgr είπε

Και γιατί εσύ ως καταναλωτης να πρέπει να ερευνήσεις από πού αγόρασε το κατάστημα που αγόρασες; Αν τους ενδιαφέρει, ας το ψάξουν αυτοί. Μήπως θα έπρεπε ο καταναλωτής να ψάξει και αν το κατάστημα πχ έχει θέματα με την εφορία ή δεν πληρώνει το ενοίκιο;

Αν το προϊόν προορίζεται για την ευρωπαϊκή αγορά και έχει αγοραστεί νόμιμα από εσένα ως τελικό καταναλωτή, θα έπρεπε να το καλύψουν. Αν δεν μπορούν να το καλύψουν για τον χψζ λόγο, θα έπρεπε να μην συνάψουν σύμβαση μαζί σου (και φυσικά να σε ενημερώσουν πριν πληρώσεις).

Εκεί καταλήγω και εγώ. Θα δοκιμάσω το registration form της LGE και εφόσον εγκριθεί θέλω να πιστεύω πως θα είμαι καλυμμένος.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Στις 6/8/2022 στις 2:52 ΜΜ, Joshua21 είπε

Κάτσε γιατί μπερδεύτηκες

Spoiler

Αν μου εδιναν ενα ευρω για καθε φορα που χρησιμοποιεις το ρημα "μπερδευεσαι"   σε διαφορους χρονους,θα ειχα σιγουρα πολλα ευρω.

Επεξ/σία από StamTheMan
Δημοσ.
5 ώρες πριν, StamTheMan είπε
  Εμφάνιση κρυμμένου περιεχομένου

Αν μου εδιναν ενα ευρω για καθε φορα που χρησιμοποιεις το ρημα "μπερδευεσαι"   σε διαφορους χρονους,θα ειχα σιγουρα πολλα ευρω.

Spoiler

Σας ευχαριστούμε για την ανεκτίμητη συνεισφορά σας στο θέμα.

• Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...