angelsmokee Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα, Ψάχνω μια λύση για εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους inkjet, ο οποίος όμως κατά το manual χρησιμοποιεί 88WAtt max κατά την λειτουργία. Επίσης έλεγα να συνδέσω και ένα λαπτοπ μελλοντικά αλλά κυρίως ο εκτυπωτής με ενδιαφέρει. Κάνω πόσο καιρό έρευνα, ακούω για καθαρού ημιτονιου (sine wave) ,άλλοι λένε απλά πάρε APC. Τα φώτα σας παρακαλώ, ιδανικά να μην ξεπερνάμε κατά πολύ τα 100€ ,αλλά να παρέχει ασφάλεια. Ευχαριστώ Επεξ/σία 9 Αυγούστου 2022 από angelsmokee
Dr_Pepper Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 19 ώρες πριν, angelsmokee είπε Καλησπέρα, Ψάχνω μια λύση για εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους inkjet, ο οποίος όμως κατά το manual χρησιμοποιεί 88WAtt max κατά την λειτουργία. Επίσης έλεγα να συνδέσω και ένα λαπτοπ μελλοντικά αλλά κυρίως ο εκτυπωτής με ενδιαφέρει. Κάνω πόσο καιρό έρευνα, ακούω για καθαρού ημιτονιου (sine wave) ,άλλοι λένε απλά πάρε APC. Τα φώτα σας παρακαλώ, ιδανικά να μην ξεπερνάμε κατά πολύ τα 100€ ,αλλά να παρέχει ασφάλεια. Ευχαριστώ Πάρε το πιο φθηνό VI
angelsmokee Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 6 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε Πάρε το πιο φθηνό VI Line interactive έλεγα έτσι και αλλιώς, μιας και τα ονλινε είναι πολύ ακριβά το θέμα είναι εάν χρειάζεται να είναι καθαρού ημιτονιου η δεν παίζει τόσο ρόλο.. Επεξ/σία 7 Αυγούστου 2022 από angelsmokee
Dr_Pepper Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Σου είπα πάρε το φθηνότερο VI αν σου έλεγα πάρε το φθηνότερο VI ενώ πιστεύω ότι χρειάζεσαι κάτι που το φθηνότερο VI δεν το έχει τότε θα ήμουν κακός άνθρωπος δεν θα ήμουν;
angelsmokee Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 9 Αυγούστου 2022 Στις 7/8/2022 στις 8:00 ΜΜ, Dr_Pepper είπε Σου είπα πάρε το φθηνότερο VI αν σου έλεγα πάρε το φθηνότερο VI ενώ πιστεύω ότι χρειάζεσαι κάτι που το φθηνότερο VI δεν το έχει τότε θα ήμουν κακός άνθρωπος δεν θα ήμουν; Εντάξει μωρέ δεν θα έλεγες κάτι για κακό, απλά δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι ευαίσθητα τα inkjet (είναι 100 κιλά μηχάνημα σκέψου,επαγγελματικόυ τύπου, δεν είναι κανένα της πλάκας) Δεν το ξεκαθαρισα αυτό προηγουμένως
Kthulhou Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 12 Αυγούστου 2022 Μην πάρεις τπτα. Τα ρεύματα που ζητάνε τα motor- ακια για να γυρνάνε, να κινείται ο ιμάντας, η (οι) κεφαλή(ές) , τα vacuums κλπ θα στα ξελιγώνει. Εκτυπωτές laser κ plotters μόνο προστασία ρευματος.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα