Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα, 

Ψάχνω μια λύση για εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους inkjet, ο οποίος όμως κατά το manual χρησιμοποιεί 88WAtt max κατά την λειτουργία. 

Επίσης έλεγα να συνδέσω και ένα λαπτοπ μελλοντικά αλλά κυρίως ο εκτυπωτής με ενδιαφέρει. 

Κάνω πόσο καιρό έρευνα, ακούω για καθαρού ημιτονιου (sine wave) ,άλλοι λένε απλά πάρε APC.

Τα φώτα σας παρακαλώ, ιδανικά να μην ξεπερνάμε κατά πολύ τα 100€ ,αλλά να παρέχει ασφάλεια. 

Ευχαριστώ 

Επεξ/σία από angelsmokee
Δημοσ.
19 ώρες πριν, angelsmokee είπε

Καλησπέρα, 

Ψάχνω μια λύση για εκτυπωτή μεγάλου μεγέθους inkjet, ο οποίος όμως κατά το manual χρησιμοποιεί 88WAtt max κατά την λειτουργία. 

Επίσης έλεγα να συνδέσω και ένα λαπτοπ μελλοντικά αλλά κυρίως ο εκτυπωτής με ενδιαφέρει. 

Κάνω πόσο καιρό έρευνα, ακούω για καθαρού ημιτονιου (sine wave) ,άλλοι λένε απλά πάρε APC.

Τα φώτα σας παρακαλώ, ιδανικά να μην ξεπερνάμε κατά πολύ τα 100€ ,αλλά να παρέχει ασφάλεια. 

Ευχαριστώ 

Πάρε το πιο φθηνό VI  

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
6 ώρες πριν, Dr_Pepper είπε

Πάρε το πιο φθηνό VI

Line interactive έλεγα έτσι και αλλιώς, μιας και τα ονλινε είναι πολύ ακριβά    το θέμα είναι εάν χρειάζεται να είναι καθαρού ημιτονιου η δεν παίζει τόσο ρόλο..

Επεξ/σία από angelsmokee
Δημοσ.

Σου είπα πάρε το φθηνότερο VI αν σου έλεγα πάρε το φθηνότερο VI ενώ πιστεύω ότι χρειάζεσαι κάτι που το φθηνότερο VI δεν το έχει τότε θα ήμουν κακός άνθρωπος δεν θα ήμουν;

Δημοσ.
Στις 7/8/2022 στις 8:00 ΜΜ, Dr_Pepper είπε

Σου είπα πάρε το φθηνότερο VI αν σου έλεγα πάρε το φθηνότερο VI ενώ πιστεύω ότι χρειάζεσαι κάτι που το φθηνότερο VI δεν το έχει τότε θα ήμουν κακός άνθρωπος δεν θα ήμουν;

Εντάξει μωρέ δεν θα έλεγες κάτι για κακό, απλά δεν γνωρίζω κατά πόσο είναι ευαίσθητα τα inkjet (είναι 100 κιλά μηχάνημα σκέψου,επαγγελματικόυ τύπου, δεν είναι κανένα της πλάκας) Δεν το ξεκαθαρισα αυτό προηγουμένως 

Δημοσ.

Μην πάρεις τπτα. Τα ρεύματα που ζητάνε τα motor- ακια για να γυρνάνε, να κινείται ο ιμάντας, η (οι) κεφαλή(ές) , τα vacuums κλπ θα στα ξελιγώνει. Εκτυπωτές laser κ plotters μόνο προστασία ρευματος. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...