Raju Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Έχω μιά GTX 970 HOF και σκέφτομαι να την πουλήσω. Σε ποιά τιμή λέτε να την βάλω? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ilos Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 1 λεπτό πριν, Raju είπε Έχω μιά GTX 970 HOF και σκέφτομαι να την πουλήσω. Σε ποιά τιμή λέτε να την βάλω? Τουλάχιστον όσο έχει καινούρια 6600xt. Μη χαλάσουμε την πιάτσα.😁 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Λύση Tronis20 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Λύση Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 100-150 πιστεύω είναι καλά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Raju Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Μέλος Share Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, Tronis20 είπε 100-150 πιστεύω είναι καλά Ευχαριστώ για την βοήθεια Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
7nisiotis Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Καλύτερα να την κρατήσεις για back up card. Θρυλική κάρτα απλά. Εγώ θα τη κρατούσα και ως ντεκόρ στο ράφι - really G@μαει γιατι είναι και πανέμορφη εμφανισιακά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ultraex2003 Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 Share Δημοσ. 7 Αυγούστου 2022 ενα 100 ρικο εσπρωξα τη δικη μου δε προλαβα ουτε την αγγελια να κανω save !! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα