Redback Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Καλησπέρα σας, είμαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου γιατί λόγω εργασίας θα κάνω 2000χλμ την εβδομάδα. Έχω βρει ένα ford fiesta 2016, 1500cc, 95 άλογα. Δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου πετρελαιοκινητήρα και με προβληματίζει το γεγονός της κατάργησης τους από Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα ήθελα την γνώμη σας για τον συγκεκριμένο κινητήρα ή για ό,τι άλλο έχετε να προτείνετε. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά.
Ukforthemoment Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 2000χλμ την εβδομάδα;Θα το σβήνεις καθόλου; Μεχρι να καταργηθουν θα έχει λιώσει ο κινητήρας του. 10 λεπτά πριν, Redback είπε Καλησπέρα σας, είμαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου γιατί λόγω εργασίας θα κάνω 2000χλμ την εβδομάδα. Έχω βρει ένα ford fiesta 2016, 1500cc, 95 άλογα. Δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου πετρελαιοκινητήρα και με προβληματίζει το γεγονός της κατάργησης τους από Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα ήθελα την γνώμη σας για τον συγκεκριμένο κινητήρα ή για ό,τι άλλο έχετε να προτείνετε. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. 3
NTC Labs Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 14 ώρες πριν, Redback είπε Καλησπέρα σας, είμαι στην αναζήτηση αυτοκινήτου γιατί λόγω εργασίας θα κάνω 2000χλμ την εβδομάδα. Έχω βρει ένα ford fiesta 2016, 1500cc, 95 άλογα. Δεν είχα ποτέ στην κατοχή μου πετρελαιοκινητήρα και με προβληματίζει το γεγονός της κατάργησης τους από Ευρωπαϊκή Ένωση. Θα ήθελα την γνώμη σας για τον συγκεκριμένο κινητήρα ή για ό,τι άλλο έχετε να προτείνετε. Σας ευχαριστώ προκαταβολικά. καταργηση? ποια καταργηση? απο το 2035 και μετα ...και βλεπουμε , ισως καπου καποτε. 1
filarhos Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) Πες μας πόσα χρήματα έχεις σκοπό να δώσεις και σε τι δρόμο θα κινείσαι. Η κατηγορία του fiesta λόγω μεγέθους σε καλύπτει σε σχεδόν όλες τις περιπτώσεις (σχετικά μικρό μήκος, ευρύχωρο σε σχέση με την αμέσως μεγαλύτερη κατηγορίας) εκτός από εκεί που ίσως να χρειαζόσουν απόσταση από το έδαφος. Δεν μιλάω για 4χ4 αλλά για δρόμο με λακούβες, χωματόδρομο ίσως, όπου τα 15εκ από το έδαφος να δημιουργούν μια ανασφάλεια. Υ.Γ. 2000χλμ την εβδομάδα βάσει πλάνου θα είσαι κάθε 2 μήνες για αλλαγή λαδιών, αν το προγραμματισμένο είναι κάθε 20χιλχλμ. Ρίξε μια ματιά στα service plans των αυτοκινήτων που ενδιαφέρεσαι. Το punto μου λέει κάθε 20χιλχλμ εγώ τα αλλάζω κάθε ~10χιλχλμ όταν έχουν περάσει τους καλοκαιρινούς μήνες και κάθε ~12χιλχλμ όταν είναι στους χειμεριούς μήνες. Οπότε δες και το κόστος αλλαγής. Αν και αν άλλαζα τόσο συχνά θα έκανα ότι και ένας φίλος ταξιτζής. Αλλαγή μόνος του κάθε μήνα με αντλία από πάνω και αλλαγή φίλτρου, και δυο φορές τον χρόνο σε συνεργείο για αλλαγή λαδιών και λοιπούς ελέγχους (5-6χιλ χλμ τον μήνα). Επεξ/σία 8 Αυγούστου 2022 από filarhos
tutuyo Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 δλδ θα δινεις 7-8 κατοσταρικα για καυσιμα το μηνα?
Redback Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 27 Αυγούστου 2022 Άλλαξαν τα επαγγελματικά δεδομένα, θα κάνω 500 χλμ την εβδομάδα, δλδ 2000 το μήνα. Είμαι ακόμη στην αναζήτηση μτχ αυτοκινήτου γιατί δεν έχω βρει κάτι σε bvfm. Τώρα βρήκα ένα Nissan '18, πετρέλαιο θα το δω την Τρίτη αλλά με ενδιαφέρει να βρω καλό μηχανικό για να το ελεγξει. Μέχρι τώρα είχα fiat, Opel και δεν ξέρω τι γίνεται με τα σέρβις/κόστος ανταλλακτικών σε αυτή την εταιρεία.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα