Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Λοιπον χθες προεκιψε μια συσυτηση για την φροντιδα του μωριου και ηπαμε διαφορα και εγω σημερα σκεφτικα γιατι τα τελευτεα 5 χρονια εχει απαγορευθει τα μικρα σοκολατακια στο παιδικα γιαουρτια πχ Junior απο την φαγε εψαξα στο google και δεν βρηκα απαντιση

1581343402_fuitcupjuniorStrawberry_5-21.png.238db62378a28cedfe9fce52a49cdf30.pngΤωρα8829935157278.jpg.6fad4f3239bb885a073b0d24263029bc.jpgπριν

Δημοσ.

Δεν έχουν απαγορευτεί. Υπάρχει γιαούρτι με όνομα γνωστού ήρωα κινουμένων σχεδίων που έχει κανονικά μπιλακια σοκολάτας.

• Like 1
Δημοσ.

Τα γιαουρτια με μπαλιτσες υπαρχουν.τα τρωω σε καθημερινη βαση. Μηπως δε τα βρισκεις γιατι τα παιρνω εγω? 

• Like 1
  • Thanks 2
Δημοσ.
10 λεπτά πριν, fredd0 είπε

τι σε κανει να πιστευεις οτι "απαγορευτηκαν" και οχι οτι απλα η συγκεκριμενη εταιρεια επελεξε να αλλαξει το προιον της?

https://www.ab.gr/eshop/Galaktokomika-and-Eidi-Psygeioy/Giaoyrtia/Paidika/c/003002005?q=%3Arelevance&sort=relevance

Μόλις τώρα, Dimi00 είπε

Τα γιαουρτια με μπαλιτσες υπαρχουν.τα τρωω σε καθημερινη βαση. Μηπως δε τα βρισκεις γιατι τα παιρνω εγω? 

Οκ δεν το υξερα γιατι αν παω σουπερ μαδκετ παω στα γρηγορα και καπια φορα στα lidl σουπερ μαρκετ παει η μανα μου απλος εξαχα για ενα θεμα ασχετος με αυτο το θεμα και ετιχε να δω την διαφημηση junior νεα junior και σκεφτικα οτι θα τα απαγορευσαν αλλα τελικα ειναι αυτο που ειπατε

Δημοσ.
11 ώρες πριν, marmagia είπε

Δεν έχουν απαγορευτεί. Υπάρχει γιαούρτι με όνομα γνωστού ήρωα κινουμένων σχεδίων που έχει κανονικά μπιλακια σοκολάτας.

και γιατί δεν μας λες το όνομα του ήρωα, μην του κανείς διαφήμιση; 😀😀

Δημοσ.
2 hours ago, ksessalonikios said:

και γιατί δεν μας λες το όνομα του ήρωα, μην του κανείς διαφήμιση; 😀😀

Διότι δεν είναι μόνο όνομα του ήρωα είναι και όνομα προϊόντος 😅

5A690EB0-265F-4309-9A5F-1614BF3B30A5.jpeg

Δημοσ.
13 ώρες πριν, erikiorai είπε

Οκ δεν το υξερα γιατι αν παω σουπερ μαδκετ παω στα γρηγορα και καπια φορα στα lidl σουπερ μαρκετ παει η μανα μου απλος εξαχα για ενα θεμα ασχετος με αυτο το θεμα και ετιχε να δω την διαφημηση junior νεα junior και σκεφτικα οτι θα τα απαγορευσαν αλλα τελικα ειναι αυτο που ειπατε

Το lidl φέρνει πολύ λίγα γιαούρτια από άλλες εταιρείες. Από ελληνικές ελάχιστα, τα περισσότερα είναι δικά του προϊόντα και τα περισσότερα είναι από Γερμανία, δεν είναι καν ελληνικά. 

Δημοσ.
3 ώρες πριν, marmagia είπε

Διότι δεν είναι μόνο όνομα του ήρωα είναι και όνομα προϊόντος 😅

5A690EB0-265F-4309-9A5F-1614BF3B30A5.jpeg

Υπαστυνόμος Ρεξ;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...