erikiorai Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Λοιπον χθες προεκιψε μια συσυτηση για την φροντιδα του μωριου και ηπαμε διαφορα και εγω σημερα σκεφτικα γιατι τα τελευτεα 5 χρονια εχει απαγορευθει τα μικρα σοκολατακια στο παιδικα γιαουρτια πχ Junior απο την φαγε εψαξα στο google και δεν βρηκα απαντιση Τωραπριν
marmagia Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δεν έχουν απαγορευτεί. Υπάρχει γιαούρτι με όνομα γνωστού ήρωα κινουμένων σχεδίων που έχει κανονικά μπιλακια σοκολάτας. 1
fredd0 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 τι σε κανει να πιστευεις οτι "απαγορευτηκαν" και οχι οτι απλα η συγκεκριμενη εταιρεια επελεξε να αλλαξει το προιον της? https://www.ab.gr/eshop/Galaktokomika-and-Eidi-Psygeioy/Giaoyrtia/Paidika/c/003002005?q=%3Arelevance&sort=relevance
Dereki2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μήπως δεν υπήρξαν ποτέ τα γιαουρτια; Μandela effect και έτσι 1
Dimi00 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Τα γιαουρτια με μπαλιτσες υπαρχουν.τα τρωω σε καθημερινη βαση. Μηπως δε τα βρισκεις γιατι τα παιρνω εγω? 1 2
erikiorai Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Μέλος Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 10 λεπτά πριν, fredd0 είπε τι σε κανει να πιστευεις οτι "απαγορευτηκαν" και οχι οτι απλα η συγκεκριμενη εταιρεια επελεξε να αλλαξει το προιον της? https://www.ab.gr/eshop/Galaktokomika-and-Eidi-Psygeioy/Giaoyrtia/Paidika/c/003002005?q=%3Arelevance&sort=relevance Μόλις τώρα, Dimi00 είπε Τα γιαουρτια με μπαλιτσες υπαρχουν.τα τρωω σε καθημερινη βαση. Μηπως δε τα βρισκεις γιατι τα παιρνω εγω? Οκ δεν το υξερα γιατι αν παω σουπερ μαδκετ παω στα γρηγορα και καπια φορα στα lidl σουπερ μαρκετ παει η μανα μου απλος εξαχα για ενα θεμα ασχετος με αυτο το θεμα και ετιχε να δω την διαφημηση junior νεα junior και σκεφτικα οτι θα τα απαγορευσαν αλλα τελικα ειναι αυτο που ειπατε
Dereki2 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 5 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) https://www.e-fresh.gr/el/trofima/galaktokomika-eidh-psygeioy/giaoyrtia-kai-fytika-epidorpia Παίζουν για λίγο ακόμα 3 βρηκα. Καταργούνται νομίζω... Επεξ/σία 5 Αυγούστου 2022 από Dereki2
ksessalonikios Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 11 ώρες πριν, marmagia είπε Δεν έχουν απαγορευτεί. Υπάρχει γιαούρτι με όνομα γνωστού ήρωα κινουμένων σχεδίων που έχει κανονικά μπιλακια σοκολάτας. και γιατί δεν μας λες το όνομα του ήρωα, μην του κανείς διαφήμιση; 😀😀
makis269 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 μικρες σοκλατες = σαπίζει τα δόντια και γεμίζει και ντουμάνι .
marmagia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 2 hours ago, ksessalonikios said: και γιατί δεν μας λες το όνομα του ήρωα, μην του κανείς διαφήμιση; 😀😀 Διότι δεν είναι μόνο όνομα του ήρωα είναι και όνομα προϊόντος 😅
james01gr Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 13 ώρες πριν, erikiorai είπε Οκ δεν το υξερα γιατι αν παω σουπερ μαδκετ παω στα γρηγορα και καπια φορα στα lidl σουπερ μαρκετ παει η μανα μου απλος εξαχα για ενα θεμα ασχετος με αυτο το θεμα και ετιχε να δω την διαφημηση junior νεα junior και σκεφτικα οτι θα τα απαγορευσαν αλλα τελικα ειναι αυτο που ειπατε Το lidl φέρνει πολύ λίγα γιαούρτια από άλλες εταιρείες. Από ελληνικές ελάχιστα, τα περισσότερα είναι δικά του προϊόντα και τα περισσότερα είναι από Γερμανία, δεν είναι καν ελληνικά.
Skrobo Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 3 ώρες πριν, marmagia είπε Διότι δεν είναι μόνο όνομα του ήρωα είναι και όνομα προϊόντος 😅 Υπαστυνόμος Ρεξ;
marmagia Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 6 Αυγούστου 2022 (επεξεργασμένο) 46 minutes ago, Skrobo said: Υπαστυνόμος Ρεξ; Σκουμπι ντου Επεξ/σία 6 Αυγούστου 2022 από marmagia
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα