Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 nickol-us συνεχιζω το ψαξιμο γιατι καποια κομματια εξαντληθηκαν και καποια αλλα ηρθαν. αυτα πως ειναι; ειναι συμβατα; θελω μεγαλυτερο psu? thanks
nickol-us Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Ναι είναι συμβατά. Πες μας τι εξαντλήθηκε να μη μιλάμε στον αέρα. Γιατί ανέβηκες τόσο πολύ σε επεξεργαστή και μητρική; Το τροφοδοτικό ειναι μια χαρά και θα μπορέσει να σηκώσει κάρτες μέχρι 150watt σχετικά άνετα.
leros2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 9 λεπτά πριν, nickol-us είπε Ναι είναι συμβατά. Πες μας τι εξαντλήθηκε να μη μιλάμε στον αέρα. Γιατί ανέβηκες τόσο πολύ σε επεξεργαστή και μητρική; Το τροφοδοτικό ειναι μια χαρά και θα μπορέσει να σηκώσει κάρτες μέχρι 150watt σχετικά άνετα. Λογικά θα "αφαιρέθηκε" ψάχνοντας τα λινκ και τις απόδειξη αγοράς για να φαω την τάπα και να μάθω τρόπους, μέχρι να τα βρει εξαντλήθηκαν τα "πράματα"
Επισκέπτης Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 14 λεπτά πριν, leros2004 είπε Λογικά θα "αφαιρέθηκε" ψάχνοντας τα λινκ και τις απόδειξη αγοράς για να φαω την τάπα και να μάθω τρόπους, μέχρι να τα βρει εξαντλήθηκαν τα "πράματα" έλα μας τα επρηξες φιλε παρτα 31 λεπτά πριν, nickol-us είπε Ναι είναι συμβατά. Πες μας τι εξαντλήθηκε να μη μιλάμε στον αέρα. Γιατί ανέβηκες τόσο πολύ σε επεξεργαστή και μητρική; Το τροφοδοτικό ειναι μια χαρά και θα μπορέσει να σηκώσει κάρτες μέχρι 150watt σχετικά άνετα. εχω το οκ ; ανεβηκε το budget 200 euro οπως ανεφερα λιγο πισω ,η μητρικη στα λεφτα της πιστευεις ειναι καλη επιλογη η εχεις να μου προτεινεις καποια αλλη;καρτα γραφικων αποφασισα να παρω αργοτερα
leros2004 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 5 λεπτά πριν, corvidophile είπε έλα μας τα επρηξες φιλε παρτα εχω το οκ ; ανεβηκε το budget 200 euro οπως ανεφερα λιγο πισω ,η μητρικη στα λεφτα της πιστευεις ειναι καλη επιλογη η εχεις να μου προτεινεις καποια αλλη;καρτα γραφικων αποφασισα να παρω αργοτερα Τρικυμία εν κρανίου τόπος ? 1
hln3 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 16 λεπτά πριν, leros2004 είπε Τρικυμία εν κρανίου τόπος ? Του είπες για το νήμα του 2020 για το ryzen σύστημα, σου έφερε απόδειξη αγοράς με εξαρτήματα του 2013 Και έγραψε και πάρτα 🤣 1
nickol-us Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Δημοσ. 29 Αυγούστου 2022 Μια χαρά η μητρική. Επειδή φαντάζομαι δε θα ασχοληθείς με overclock και η b6660m Prime στα 140 μια χαρά σου κάνει. Ίσως με αυτόν τον επεξεργαστή να πήγαινε και μια λίγο καλύτερη ψύκτρα, όμως ούτε έχει φοβερές επιλογές το πλαίσιο, ούτε φαντάζομαι πως θα κάνεις heavy loads οπότε πιθανώς να σε καλύψει και η be quiet. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα