Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
8 minutes ago, j2k said:

δεν εχω asus τελικα την asrock AB350 pro4 εχω

o 5700g παιζει στην asrock AB350 pro4 ?

Δυστυχώς όχι, κανένας 5000 δεν παίζει. Μέχρι 3400g μπορείς να πας που δεν αξίζει 

Επεξ/σία από bep1995
  • Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

αρα μενω ως εχω και περιμενω την νεα πλατφορμα apu της amd ?

Ποτε θα βγει η νεα πλατφορμα amd apus ?

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
10 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Δυστυχώς όχι, κανένας 5000 δεν παίζει. Μέχρι 3400g μπορείς να πας που δεν αξίζει 

Nope...... μια χαρά υποστηρίζονται όλοι οι 5000

1. Update AMD AM4 AGESA Combo V2 PI 1.2.0.7
2. Support Renoir, Vermeer, and Cezanne CPU
3. Remove Bristol Ridge(AMD A-series/Athlon X4 series) CPU support.

https://www.asrock.com/MB/AMD/AB350 Pro4/index.asp#BIOS

7 λεπτά πριν, j2k είπε

αρα μενω ως εχω και περιμενω την νεα πλατφορμα apu της amd ?

Ποτε θα βγει η νεα πλατφορμα amd apus ?

Mε bios update 5600g ή 5700g μπορείς να βάλεις, αρκεί να έχεις καταλάβει τι σου έγραψα πριν

Επεξ/σία από leros2004
  • Like 2
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
9 minutes ago, leros2004 said:

Nope...... μια χαρά υποστηρίζονται όλοι οι 5000

1. Update AMD AM4 AGESA Combo V2 PI 1.2.0.7
2. Support Renoir, Vermeer, and Cezanne CPU
3. Remove Bristol Ridge(AMD A-series/Athlon X4 series) CPU support.

https://www.asrock.com/MB/AMD/AB350 Pro4/index.asp#BIOS

Που το είδες αυτό ;; Το τελευταίο bios update βγήκε 14 10 20 με το agesa 1.0.0.6.. Από που το έκανες αντιγραφή αυτό που έγραψες;;

Edit. Σόρρυ έχεις δίκιο αλλά είναι beta η έκδοση. Ας ψάξει ο φίλος τι λένε για αυτό το bios και αν δουλεύει καλά ας το βαλει

Επεξ/σία από bep1995
  • Like 1
Δημοσ.
7 λεπτά πριν, bep1995 είπε

Που το είδες αυτό ;; Το τελευταίο bios update βγήκε 14 10 20 με το agesa 1.0.0.6.. Από που το έκανες αντιγραφή αυτό που έγραψες;;

Edit. Σόρρυ έχεις δίκιο αλλά είναι beta η έκδοση. Ας ψάξει ο φίλος τι λένε για αυτό το bios και αν δουλεύει καλά ας το βαλει

Ναι η φοβερή asrock λες και το κάνει επίτηδες και τα βάζει εκεί κάτω για να μην τα δούμε. Δεν θα έχει θέμα και ας είναι beta.

Αρκεί να κάνει τα bios update με τη σειρά που πρέπει, γιατί υποψιάζομαι ότι θα είναι σε παλιό bios o ενδιαφερόμενος.

Και τέλος ελπίζω να μην ψάχνεται να αναβαθμιστεί για περισσότερα FPS    

• Like 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Την αναβαθμιση τη θελω για ποιο δυνατη cpu

Δε παιζω games

Εχω 200tabs firefox photoshop και cad/cam λογισμικα

τα 16G ram τα γεμιζω και σκοτωνω firefox processes που πιανουνε ram

για να  συνεφερει ο υπολογιστης...

ο 5600g με τον 5700g εχουνε μεγαλη διαφορα αποδοσης?

Επεξ/σία από j2k
Δημοσ.

Η μητρική σου με βάση τις κριτικές στο Σκρούτζ δεν είναι και ο,τι καλύτερο οπότε δεν θα ρισκαρα να της βάλω ryzen 5000 με beta bios κιόλας. Από την στιγμή που λειτουργεί σωστά το υπάρχον pc αν θες πούλα το σετ b350,2400g και πήγαινε σε νέο ,με b550, 5600g ή 5700g.

• Like 1
Δημοσ.
10 ώρες πριν, leros2004 είπε

Μικρέ μου Νικόλα, θα έρθεις και εσυ στη θέση μου. Είσαι νέος ακόμα με διάθεση και δίψα για βοήθεια.  🥰

Εσυ να περιμένεις την σειρά σου, πρώτα θα φάω την τάπα με λινκ και απόδειξη αγοράς για σύστημα που προοριζόταν τελικά για άλλων και ας αναφερόταν σε πρώτο ενικό, και ας του προτείναν τόσοι άνθρωποι τις γνώσεις τους, χωρίς τελικά κάποιο αποτέλεσμα (2 μνμ έγραψε όλα και όλα). 

Σου έχω δύο λύσεις:

α) αν σε χαλάει, μη συμμετέχεις σε φόρουμ

β) αν σε χαλάει πολύ, ζήτα τα λεφτά σου πίσω

Σκέψου να ήσουν και γκόμενα τι γκρίνια θα είχες.

Δημοσ.
51 λεπτά πριν, kostasSTi είπε

Σου έχω δύο λύσεις:

α) αν σε χαλάει, μη συμμετέχεις σε φόρουμ

β) αν σε χαλάει πολύ, ζήτα τα λεφτά σου πίσω

Σκέψου να ήσουν και γκόμενα τι γκρίνια θα είχες.

Ισα ίσα με διασκεδάζει, γιαυτό άλλωστε και συμμετέχω 

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.
Στις 5/8/2022 στις 9:59 ΜΜ, nickol-us είπε

Είμαστε σίγουροι οτι δέχονται από το πλαίσιο να συναρμολογήσουν σε δικό σου κουτί και με δικούς σου δίσκους;

3 πιθανές προτάσεις, με τα συν και πλην η κάθε μια

1. Μια οικονομική, βασισμένη στα ενσωματωμένα γραφικά του 5600g, ίσως η πιο vfm αλλά όχι καλύτερη δυνατή λύση
  2. Μια βασισμένη στον i5 12500 και τα ενσωματωμένα γραφικά του, ο πιο δυνατός cpu από τις άλλες προτάσεις και καλύτερη πρόταση για ενδεχόμενη αναβάθμιση
  3. Μια βασισμένη στον 5600 και ξεχωριστή κάρτα gt 1030, ίσως η πιο ολοκληρωμένη πρόταση καθώς η ξεχωριστή gpu θα δώσει το κάτι παραπάνω

Capture.PNG.153d7761a63ff4a5bb23c6b0bb9f69be.PNG

αξιζει η μικρη διαφορα χρηματων να επιλεξω αυτον; https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/epeksergastes/intel-cpu-core-i5-12600-1700-3-3-ghz-18-mb-_3879682

εχετε καποια αλλη μητρικη  να μου προτεινετε κι ας ξεφυγει λιγο το budget;  Τελος αν αφησω τη καρτα γραφικων για αργοτερα πιστευετε οτι δε θα καταλαβω διαφορα ιδιαιτερη;  ευχαριστω και παλι

Ειμαι προβληματισμενη γιατι θελω κατι να αντεξει στο χρονο χωρις αναβαθμιση 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Σου έχω προτείνει 3 build και ο τρόπος που ρωτάς δεν είναι ξεκάθαρος.

Τι εννοείς καλύτερη καλύτερη μητρική;

Ο 12600 σίγουρα δεν αξίζει σε αυτά τα χρήματα.  Καλύτερα να μπει ο 12400F με κάποια οικονομική ξεχωριστή gpu (πχ gt 1030, δεν γνωρίζω αν έχει αυτό τον καιρό το πλαίσιο). 

Η gpu βοηθάει,  δίχως να είναι απαραίτητη σε όλες τις διεργασίες του photoshop.

Κάνε μια ανακεφαλαίωση του τι θες,  μετά από 3 εβδομάδες δεν ξέρω καν τι παίζει με διαθεσιμότητα τιμές,  εξήγησε τι δεν σου άρεσε στα προτεινόμενα συστήματα

Επεξ/σία από nickol-us
Δημοσ.
21 ώρες πριν, nickol-us είπε

Σου έχω προτείνει 3 build και ο τρόπος που ρωτάς δεν είναι ξεκάθαρος.

Τι εννοείς καλύτερη καλύτερη μητρική;

Ο 12600 σίγουρα δεν αξίζει σε αυτά τα χρήματα.  Καλύτερα να μπει ο 12400F με κάποια οικονομική ξεχωριστή gpu (πχ gt 1030, δεν γνωρίζω αν έχει αυτό τον καιρό το πλαίσιο). 

Η gpu βοηθάει,  δίχως να είναι απαραίτητη σε όλες τις διεργασίες του photoshop.

Κάνε μια ανακεφαλαίωση του τι θες,  μετά από 3 εβδομάδες δεν ξέρω καν τι παίζει με διαθεσιμότητα τιμές,  εξήγησε τι δεν σου άρεσε στα προτεινόμενα συστήματα

Ανεβηκε το budget κατα 200 ευρω , η μητρικη απο πλαισιο εξαντληθηκε μπορεις να μου προτεινεις καποια αλλη της εταιριας;, επισης θα προτιμουσα εναν i7  επεξεργαστη και καρτα γραφικων αντι για ενσωματωμενη, αυτα, ευχαριστω!

Δημοσ.

αυτη ειναι καλη για αντικατασταση ;  https://www.plaisio.gr/anavathmisi-diktia/anavathmisi-pc/mitrikes-kartes/asrock-motherboard-b660-pro-rs-b660-1700-ddr4-_3898865

11 λεπτά πριν, corvidophile είπε

ακυρο το i7 sorry τωρα ειδα τιμες θα παρω αυτον που ειπες εξαρχης

θα παραλαβω απο καταστημα τελικα ,αυτα ειναι οκ; το τροφοδοτικο οκ; η χρειαζομαι μεγαλυτερο; αυτα ευχαριστω

Screenshot 2022-08-27 111256.jpg

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εφόσον πας σε Intel πήγαινε για τον 12400f μαζί με την gt1030

Είναι η μόνη κάρτα γραφικών αυτή την στιγμή στο πλαίσιο που αξίζει κάπως τα χρήματα της, οι υπόλοιπες είναι ακριβές και δεν αξίζουν τα χρήματα τους.

Αν αποφασίσεις να πας χωρίς κάρτα τότε επέλεξε τον 12500.

Μητρική πολύ καλή είναι και η Asus b660m που έχει στα 139

Βάλε επίσης ψύκτρα την be quiet, ώστε να δουλεύει ο επεξεργαστής άνετα και με χαμηλές θερμοκρασίες

Επεξ/σία από nickol-us
  • Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...